• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

koģa

OldSchool
  • Posts

    537
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

koģa last won the day on March 5 2017

koģa had the most liked content!

About koģa

  • Birthday May 31

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Enrike Mendez

Recent Profile Visitors

13,989 profile views

koģa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. neardies puisīt :) savaldi savus nervus un nomierini hormonus. par 365 nezinu , ja kāds noķēra to momentu , tad būs arī bans.
  2. ko tur var darīt ? sodu jau tev nāksies izsciest jebkurā gadijumā. ganjau pasēdēsi jailā , un paliksi bez līderi , jo nu pilns forums ar sūdzībām zem vārda - Makk_Gerkhan. ja ne pat zem 365 bana nesēdēsi , jo nu manliekas , ka tur arī hax bija , varbūt kāds uzsķēra to momentu arī :)
  3. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enrike_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Makk_Gerkhan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pa ilgiem laikiem izdomāju paspēlēt , apskatīt situāciju serverī , bet ziniet , kas notika ? es jums saku jūs neticēsiet - NONRP. Iebraucu stacijā , skatos tur stāv Omegas nonrp čibriks , es piebraucu klāt , šis uzreiz bāāām visas zvaigznes , nocuffo , un vēl izdomā uz 3600 sekundēm iemest jailāā , es bļin ir ārā galīgā šokā ar muti vaļā paliku. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu piedod , atvaino , bet nejau manas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : - ajhhh , es domāju , ka filmēju , bet laikam pirksti par resnu aispiedu garām pogai , bet vismaz skrīnšotiņi ir yeeey. https://prnt.sc/hwlngw https://prnt.sc/hwln80
  4. Priecīgus svētkus!!! :)

    1. darkijs ♡

      darkijs ♡

      Paldies, tev tāpat .

    2. -EddieM

      -EddieM

      Tas moments, kad sajauc dienas un sāc kost jau pirms svētkiem

    3. koģa

      koģa

      @-EddieMndz dienas nesajaucu , bet true :D

  5. jāpaliek nopietnam ?

  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enrike_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Westbrook 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Taisam ieročus , atbrauc šis un ar saviem hakeim visus apšauj. 4. Kā vainas dēļ tas notika : - 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. Ja tu filmēji iepriekšejo terru un es tevi nošāvu , tad pasaki man , kas ir jādara terrā's ja , ne jāšauj pa pretiniekiem ? kā redzi.
  8. Es nesaprotu , tu pats par sevi smejies ? Kāds tev wh ? Kurā momentā ? Pirmās 7 sekundes , mēs ar Ethanu braucām , es sēdēju mašīnā ar nospiestu (h) burtu , un tevi redzēju kā tu lien pāri mājai , mēs aizbraucām līdz "picai" un es aizskrēju atpakaļ čekot kur palika enemijs , es aizskrienu tu tur notupies sēdi. Un no 31. sekundes līdz 51. sekundei , es vispār nebiju pārliecināts vai tur kāds ir , es braucu atkal izčekot , un atkārtoti tu tur sēdi , es no sākuma nevienu neredzēju un gribeju braukt atpakaļ , bet tad pēkšņi es pamaniju tevi tas ir ļoti labi redzams no 37. sekundes līdz 40.sekundei. Un sāc domāt ar galvu , kā ir jāspēlē terrā , nav jāsēž un jābugo , tā kā tu to dari ;) P.S VLA nehax :wub:
  9. Tev smiekli pašam nenāk ? "Lielais RP Dievs" Kur tur ir mans pārkāpums , jeb ko es pārkāpu ? To , ka es ietriecos tevī , tas ir mazticams , jo neko tādu es neatceros , bet par Artūru runājot , es neietriecos viņā , bet gan viņš manī , kā arī es pēc tā visa noerpoju! Un zvaigzni , un sodu tev neuzliku es , bet Artūrs , tas viss ir redzams tavos ekrānšāviņos! Tu "OCC" čatā ierakstiji - "mudilas" pēc kā tu saņemi sodu. /4dienas bans/ Es tur neko neesmu pārkāpis. Tu , kā lielais "rp dievs" pienāc klāt un IC čatā sāc kautko gudri spriest , un neskatoties uz to , ka man IC tēls ir "OMEGA" pārstāvis , un pēc tam tu vēl centies nozagt mašīnu , es ar "rp" tev uzliku rokudzelžus , un tas arī ir redzams tavos/ā ekrānšāviņos/ā. P.S - Ej mācies Rp terminus!
×
×
  • Create New...