• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Benc

Lietotājs+
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Benc last won the day on March 3 2022

Benc had the most liked content!

Social Info

2 Followers

About Benc

Profile Information

  • InGame
    :)

Contact Methods

  • Discord
    ai

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Benc's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

34

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Richard Vendelin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu stacijā, skartos, ka pāri ielai kāds mēģina nošaut xd Braucu skatīties, kas ar balto sultān braukā. Atradu, gribēju parunāt. Un bērns izrīkojās šādi (Gan nezinu vai tur bans būs par DB. Lieku tikai tāpēc, ka ceru, ka nobanos ) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Jo z51 ir e sportisti 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alans Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iekāpu kokā uzēst ābolus un kkas trāpija. Skraidu apkārt un nevienu neredzu. Tad pamanīju divus armijas darbiniekus un no otras puses aizskrēju pie viņiem, pēc kā viens no kastaņu grupas dalībniekiem mani nošāva. kip 4. Kā vainas dēļ tas notika : grūti teikt, laikam problēmas ģimenē. vai arī iztraucēju zonas er pē 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Papa Rimskij 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atbraucu uz hood un skatos, ka šis braukā apkārt un stalko. Paņēmu mašīnu braucu prom un šis turpina sekot. Es jau gan ieteiktu pārņemt šitās piu piu legālās orgas acc vai citiem, kuriem ir smadzene un kuri arī varēs šitādu izsviest uzreiz, kad berniņš ir pašaudījies. Cerms, ka viņu aizsūtīs uz pāris dienām bezalgas atvaļinājumā un no pirmdienas darbs būs citur! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Jau grūti spriest, bet laikam manas, jo pat stalko un girb pievērst uzmanību. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jame_Crawford ; Ziggy_Axworthy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vinji jau uz tilta sašāva mašīnu (LV-LS). Skrējām uz hood un šie izdomāja apciemot arī tur. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu tagad jāsāk domāt, ka nav par ko karot un laikam pārāk mazs laiks mbizz or what? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tony Duck 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tupju stacijā un šitais uzmeta zvaigzni un novaļija xd 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nez, laikam viņas dzīves apsktākļu dēļ... (Bisku pa vēlu sāku filmēt, bet chatā viss redzams) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Cayenne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cody_Wyman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : redzēju, ka kaut kas tur kipa avarēja. piebraucu tuvāk un šitais izriņķoja ārā un notrieca mani. pēc tam nošāva xd 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam viņa dzīves apstākļu dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben Garcia 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul Makaveli (bet tur jau citi cilvēki ar to name spele xd) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Prosta sēžu stacijā. Čalis iebrauc, rāda triku kā uztaisīt stāvošo db . 4. Kā vainas dēļ tas notika : laikam nav ko darīt 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. https://imgur.com/a/2QWSMn2 Es tev vēl serverī teicu, ka nofilmēju, tu atbildēji, ka karoc tev pox. Un tik nožēlojami, ka tu mētā veci, a šeit kko attaisnojies lame
  9. Tāda diršana. Tu 3x siti, līdz vaŗēji trāpīt
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Cody 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jon_Diesel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iebraucu stacijā. Redzu kā šitais un shady uzlido uz jumta. Shady lkm palika augšā un šitais tirinās manā vāģī. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Cody 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diego_Ramzze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kaut kāds hujāts sāka notikt, visi menti un šitie ''varoņi'' robežsardze sāka mētāt pizgec no sevis. Tad reku dzekija cana vertigs sniegums. So es stāvēju uz sienas stacijā, skatījos kas notiek. Mani nošauj no jumta. Nu pienemsim, jo uzreiz mia atdzivinaja. Tad šauj vēlreiz, es pamūku tuvāk mājai un šitais jakudza jau bija sašāvis, noleca no juma (nav proof) un nosita. GALVENAIS LAI SEEEEEEŽ. vienalga uz cik min, bet LAI SĒĒĒĒĒĒŽŽŽŽŽ. bisku edits pie reizes: Vajadzētu izvērtēt, par atlaišanu visu šitos b*e. Ja vienreiz ments sēž par DM jailā, lai p*s prom no orgas. Arī Kachikas un Tomāti, kuri pieņem LSPD, tos jānomaina. paldis 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Cody 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tyrone Cyrus 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : S9 konkurss, ierados 1., kad mani izkikoja par bezsakarīgiem anticheatiem un tad vēl nevarēju tikt sampā, jo metās crahsi, un tad ierodas šitais, izkāpj no mahas un nošauj lmao. 4. Kā vainas dēļ tas notika : lkm manas, jo labāk saprotu, kur LV ir golfa laukums 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/wh91yu
  13. Tas nav attaisnojums Uzliec turpmāk profila drošību Un kā varēji tikko atgūt acc, ja joprojām sēdi ar 30.id? nedirs
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Samuel Aik 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicholas Coltrane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēžu stacijā, čalis ar vēl kkādiem 2 kātiem ienesas bulletā, izkāpj un nošauj 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Samuel AIk 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tobiass Massoroti un Lukas Alks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tobiass - nofailoja pieņemšanu. Viņš prasīja, lai aizved uz staciju, iekāpa viena čuvaka mahā, tas teica, ka nevedīs, jo nepieņems. Izkāpa ārā, hujax qs un mauc pa mahu. (QS,CS,CarDM) nu es varu pierādīt CS, bet par QS, lkm nevarēšu. aa nee, video beigās QS arī uztaisīja Lukas - Čalis mani aizlidināja ar rolleri, aizskrienu pie viņa, tas ar veļuku mauc pa gaisu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...