• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kaliforņa

Lietotājs+
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

About Kaliforņa

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Degveli

Recent Profile Visitors

718 profile views

Kaliforņa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

52

Reputation

  1. Sataisi to savu tosteri, lai var saprast kas tur notiek, kur tur kāds croll ? xdddddd
  2. // Zaiga teica lai iemetu video kā arī vēlējās tev pateikt, ka tu dumb fuck egg https://streamable.com/mdb85k Kā arī es pats personigi varu iemst 1h video, kur redzams kā hp bugojas un nenorauj visu 49 nost.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Degveli 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : BORIS ibranovič kka tā 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nazis fake lagus izmanto 2020 gadā xdddddddddddddddddd 4. Kā vainas dēļ tas notika : boostera 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Ā, atvaino, nvm likās mani par hph apsūdzi es jau domāj, nu par to situāciju es ļoti atvainojos, bet uz 60 tak pazudu, netraucēju, noteikti esmu pelnījis lielu sodu.
  5. 1. https://www.youtube.com/watch?v=sWX6Q7YQeYs 2. kur pings ? Man tajā brīdī lejuplādējās wallhala nu ta tur vikingu spele un internets vispar neklausīja
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Degveli 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hph 4. Kā vainas dēļ tas notika : hph 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Degveli Kaliforn 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : apsveicam ar 2. zonas iegūšanu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa na 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Tā un davai bez šitajiem "tas jau tikai viens croll "n shit. Mani nobanoja par vienu NEPATIESU croll. Varat salīdzināt manu un admina video.
  8. https://prnt.sc/vlqrdb Da nē, šito TC vīri.
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Jacques Westbrook 2. Administrātora niks spēlē : Jim Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Video visu var redzēt kā Jims cenšas iegāst GSG jau kuro reizi mēģinot fake banu iedot vai fake jail. šoreiz nesagāja jaunietim, nofilmēju. Video redzams, kā pēc zonas aizstāvēšanas dodamies uz hoodu salāpīt brūces. Čatiņā redzams mix, ja bet par to nav stāsts. Stāsts par to, ka Jim nespecojot situāciju, nemaz nevēlējās noskaidrot kāds bij cēlonis, bet pieņem uzreiz lēmumu. Video skaidri redzams kā viens no LSG varoņiem uzšauj pa mašīnu, RP situācija, jutos apdraudēts un aizstāvēju savu draugu, kas bija mašīnā, nebiju ar mašīnu uzņēmis ātrumu, lai aizbēgtu.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacques 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Enduro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Latvieši nebeidz pārsteigt. Tagad, lai ātrāk uzkačātu m4 skilu viņi hujārī db ar m4. 4. Kā vainas dēļ tas notika : hz 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacques_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antons Krankov, Neo_Hernandez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neo stāvošo taisij vells, taisija arī pēc manas nāves. 4. Kā vainas dēļ tas notika : šāvēji lielie na 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. LMAOOOOOOOOOO https://prnt.sc/vge4v6 Bērni
×
×
  • Create New...