• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Johnny*

Lietotājs+
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Johnny*

Profile Information

  • InGame
    Johnny_Lewis

Recent Profile Visitors

1,236 profile views

Johnny*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-25

Reputation

  1. Square Shady saņems banu uz 365 dienām par autismu. Paldies par sūdzību! Nākamreiz rakstīsi, lox. Aa, aizmirsu, tev arī bans 365 dienas par to, ka sūdzmašīna. TC!
  2. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Karlis_Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/w7pqe38c#bexqszxm 4. Apraksts par situāciju : Nosauca mani rupjā vārdā. Par daudz atļaujas, čalis mani ieliek cietumā, bet savējo nē - draugu aizstāvis, bet kad pasaku taisnību, tad viņš jau sāk rupjības. Neaizstāviet, viņu, jo es viņam nevienu rupju vārdu nepateicu, šis jūtas varens. Gan jau kaut kāds 12 gadnieks pieņemts, pat komatus un garumzīmes nav iemācījies likt, vēl kaut ko raud.
  3. Es jau nesaku, ka Tu esi prasījis. Labi, gaidam gala slēdzienu.
  4. Nu, bet Owen. Ko tu jaucies citu darīšanās? Tu jau esi draugu aizstāvis, gan jau arī pielīdi, lai acc dabūtu. Pat hakus nemāki atšķirt. Smiekli nāk, visi Tavi draudziņi, kas dislikes spaida. Tas, ka es pasaku taisnību tagad skaitās raudāšana?
  5. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/8tkzc45k#7heytp3a 4. Apraksts par situāciju : Kiko ar iemeslu ''Jā'' Es rakstu paroli un, kā joinojos tā kick. Čalim acc off vajag, sīkajam, kurš domā, ka ir varens.
  6. 1. Tavs Niks Forumā : Johnny* 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Yabuki 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Saspamoja dislike, jo pateicu taisnību par adminu. 4. Pierādījumi : https://samp.lv/index.php?/topic/116319-sūdzība-diago_quartz-draugu-aizstāvis-pārāk-daudz-atļaujās/&tab=comments#comment-908624 Ir vēl dažos topic, kur ielika dislike, bet man neļāva tik daudz ielikt, tāpēc tikai viens.
  7. Cik Tev var teikt? Es nestresoju par sampu. Tu saproti, ja mani ieliek cietumā, man vienalga, bet Tava attieksme ir tik zema. Draugus arī aizstāvi, tas mani kaitina. Redzi, atkal viens draudziņš jau aizstāv, tāpat, kā Tu viņu. Tik dislike saspiest vari, neko citu jau nevari.
  8. Tev vispār acc vajag off. Tu dirst tik māki. Tu vispār zini, kas ir adminam jādara? Es domāju, ka nezini gan. Admina darbs nav tikai jail un uzdirst spēlētājiem, kā Tu to dari ;)
  9. Mazais? :DDDDDDDDDDDDDDDD Nejau es izmantoju mammu jokus, 12 gadniek ;) Nu un, tas nenozīmē, ka tu tā vari teikt, un kopš kura laika patiesības teikšana ir diršana?
  10. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Alex_Falcone 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/axbspqu4#afa4h9jp 4. Apraksts par situāciju : Čatā ir redzams. Viņš sāk apsaukāt vecākus. Adminam šāda rīcība ir pieļaujama? Nu es tā neuzskatu.
  11. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Alex_Falcone 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/gubff8k9#wjcvtse2 4. Apraksts par situāciju : Atļaujās par daudz. Puika nevar nervus savaldīt. Šī nav pirmā reize, kad rupji izturās pret mani. Par daudz atļaujās, sen šim acc off vajadzēja.
  12. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Ļoti īsi pastāstīšu šo situāciju. Viņu ieliek cietumā, bet viņš izmanto savas administratora pieejas, lai tiktu ārā. 4. Apraksts par situāciju : http://bildites.lv/a/78bxgm9m#355bx7hg
  13. 1. Tavs niks spēlē : Johnny_Lewis 2. Administrātora niks spēlē : Diago_Quartz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/m3fu7sky#t4jv4scx 4. Apraksts par situāciju : Tātad, bija karš, es lecu ar bh un mani iemet cietumā. Kara laikā var bh, bet mūsu draugu aizstāvim jau tas nepielec, ar smadzenēm vajag domāt, ja protams Tev tādas ir, par ko es ļoti šaubos. Savus SYY arī visu laiku aizstāv, bet kā mēs kaut ko tā pie mums. Kā jau teicu sākumā, aizgāja par acc, lai draugus aizstāvētu, nu tagad tā arī ir.
  14. Ko viņu nemeti jailā? Viņam ar bija qs un mani nošāva bez jebkāda rp pielietojuma. Tev rakstīju report, tu man atbildi tik rupji. Pēc tam vēl nez cik report rakstīju, bet saņēmu ko? Ignorēšanu.
×
×
  • Create New...