• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Bryant

OldSchool
  • Posts

    757
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by -Bryant

  1. Puisīt, tas ir tikai CS un mixiņš , dm es tur neredzu, varbūt tikai iebiedēju ar temēšanu, izaudz pirms liec sudzības :)

    Tur vienā skrīnā var redzēt, ka tu šauj uz manu busiņu, pirms dirs, aunupiere, tad apskaties citas sūdzības. Nevis te tēlo kautkādu pareizo, kurš itkā nebūtu vainīgs.

     

    Sīkais??? Tu esi no 7. klases, viens pateica, tu esi mazāks par mani.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Micheal_Bryant


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralph_Heal


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, iegāju on un Ralphs šauj vienu cilvēku. Ienācu atkal on un braucu es ar automašīnu, viņš uz mani šāva un mani izkikoja.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://bildites.lv/a/vt7qscxu#g849549c


      http://bildites.lv/a/vt7qscxu#uqbpyxh6


      http://bildites.lv/a/vt7qscxu#pcxx9qun 


    http://bildites.lv/a/vt7qscxu#nyqnvhdj


    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. 1. Tavs niks spēlē : Micheal_Bryant
    2. Administrātora niks spēlē : Jim_Quattros
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://www.bildites.lv/a/vxsc82vn#4qtkvm9d   http://www.bildites.lv/a/j9dm4z7q#znwymbec   http://www.bildites.lv/a/j9dm4z7q#23erdzwz   

     http://www.bildites.lv/a/j9dm4z7q#9q89zhdq       

    http://www.bildites.lv/a/j9dm4z7q#8ug96yad 

    http://www.bildites.lv/a/j9dm4z7q#vwwn2db8

    4. Apraksts par situāciju: Labi, es saprotu, varbūt man tāpat vajadzētu būt cietumā, bet viņš mani brīdināja. Tad viņš sāka būt īgns un izkatās, ka es viņam nepatīku. Jo es nevis brīdināja, bet mēģināja mani kautkā ietupināt, jo viņš nevis aizgāja, bet visu laiku brīdināja. Viņš teica, ka viņš mani ietupināja, tāpēc, ka es esmu viņam runājis pretīm, bet paskataties bildēs, es nerunāju pretī, es teicu ''kas tev ir, nomierinies'' un ''beidz tēlot učeni''. 

  4. 1. Tavs niks spēlē : Micheal_Bryant.

    2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos.
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nevajag.
    4. Apraksts par situāciju : Tātad, es ķip policistam pateicu pashol ***, un mani ieliek par to cietumā, ķip ''police abuse'', ja administrātori nesaprot, tad vārds pashol *** nav domāts, kā cilvēku nosaukšana lamuvārdā - pazemošana. Kā arī ''pashol ***'' rakstiju citam čalim, jo viņš spārdija manu automašīnu.

     

     

     

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. 1. Tavs Niks Forumā : -Bryant.


    2. Apsūdzētā Niks Forumā : Katlu zalgis vai Mike_World.


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš mani apčakarēja, vins jau visus te apčakarē, domāju vajag viņam banot fourumu, tad viņš nevarētu čakarēt, vienīgi pa skype. Nobanojat viņu fourumā.


    4. Pierādījumi : v0dyxzxxkosez8k0p3v.jpg


    mqzka8ma0n4coewseyup.jpg


    rwqc1a54ax9glzkq74p.jpg


    p318b32yjna1j5gbiil.jpg


    jp479de4xrflmbmch7y.jpg


    (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)kuvhijn59u64zcqmmf4g.jpgequmk425g4b9qkg4f1d2.jpgdugj02bk7w5ad1jguudl.jpgPP


     


     


    P.S vina skype nick ir: arturs1428 , un uzmanaties no viņa!!!


  6. Ja kas man nav mix, jo es biju piedzēries no kluba, es izliekos, tas ir rp. Tapēc arī rakstiju tik gari, lai saprastu kad es runāju nesaprotami un gari un rakstu ic čatā tā kā izrunā. Tapēc arī es tā vilku to koaaaaa lai redzētu ka esmu piedzēries. Un ja kas, admins teica kad šis ir labais vakars, kad admini būs maigi pret spēlētājiem. Tapēc es attaisnoju tagad visus kas ir sūdzībā. Tad varbūt sodam adminu, kad viņš pateica kad šajā vakarā nesodīs spēlētājus.

    • Upvote 2
  7. tu pieteikumu esi apskatijies ? tas pieradijums ir augsa tur skriins :D

    Man jau tevi nevajadzēja brīdināt, jo 1. Man bija /do- ''komanda gatavs šaut bez brīdinājuma''. 2. Tev bija zvaigznīte, tu biji izmeklēšanā. Es tev ar sirēnu, kuru tu labi pazīsti ir jāpstājas labajā ceļa pusē. Tu neapstājies un bēgi no manis tā ir saucamā [Pakaļdzīšanās]. Tad es nolēmu kuru ieroci es dariju ar visu rp, tu tikai biji pa gabalu un neredzēji es sašāvu tev riepas lai tu vairs nevarētu bēgt. Tā tu būtu man rokā, kā arī kad es tevi dabūju tu teici kad iziesi afk, bet es teicu nē. Un tu tikuntā tu aizgāji afk, es arī un tu biji prom no afk un aizbēgi. Un tad es vel biju afk kad aizbēgi. Un atnācu atpakaļ tevis vairs nebija. Kā arī tev nav pilni pierādijumi.

  8. Ja zināji sirēnas nozīmē apstājies-dodiet ceļu. Tu neapstājies, tapēc nodomāju tev šaut pa riepām. Visu jau biju izdarijis ar rp komandām, tad man jau emka bija rokā, es nepārmainiju ieroci es izkāpu un emka man bija rokā. Un to emku es ar rp izdariju kad paņemu viņu kad emka ir pielādēta utt... Varbūt tu neredzēji /do komandu kad /do Gatavs šaut bez brīdinājuma. Man tā komanda bija, bet tu neredzēji, jo tu laboji automašīnu un neredzēji manu /do komandu, neredzēji, jo es biju pa gabalu. Piedod, bet šie nav tieši pierādijumi.

    • Upvote 2
  9. Lūdzams newārnot Ballas līderi, esmu pie vainas, es domāju kad tā ir blakus zona, jo tur blakus bija aztecas zona. Redzēju kā tu ienāci on, steidzos paņemt terru, bet nejauši iekaroju hoodu, teicu saviem biedriem lai nekarojam jūsu hooda. Ļoti atvainojos, tas notika nejauši, esmu pelnijis sodu! :(

     

    P.S hoods nav ieņemts, domāju jāsoda tad kad hoods ir ieņemts. Bet mēs specjāli neņēmām hoodu, jo es nejauši iekaroju jūsu hoodu . 

  10. 1.Priekš kam vispār lvl pirki?Lai krutāks būtu ar pirktu lvl?-Nē tas tikai visu padara pretēji.Lieta nav tajā kāds tev lvl.Sabiedrībā citi tevi uzskatīs par to pašu lvl kas biji kautgan cipars ir lielāks.

    2.Vienīgais kas tev atliek manuprāt ir prasīt lai tev atsūta kodu vai uzliek tos tavus lvl.Citu variantu nav.

    1. Tu te nedrīksti postot.

     

    2. Pirku lvl, jo iepriekšējo profilu uzlauza, nevēlējos visu no jauna sākt , nopirku 4 . lvl + vel lai tiktu piemēram Prizma, lai papelnītu naudu.

     

    3. Mana sakrātā nauda, daru ar viņu ko gribu . Protams, šī ir pēdējā reize kad es sūtu sms, apsolu . 

  11. Sveiki visiem, tas atkal es. Es pasūtiju 4lvl +, ievadiju telefona kodu visu izdariju pareizi, bet es nesaņēmu atbildi [kodu]. Un es pārbaudiju cik man kredīts, un man tas kredīts 7.11 eur pazuda. Lūdzu Kova, iedod +4lvl serverī, es tiešām pasūtiju, bet nesaņēmu kodu, un man naudu noņēma.
    Tas nav godīgi, Kova ja to tu izdariji tīšām, nu tad... :@

×
×
  • Create New...