• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SodiumNitrate

Lietotājs
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SodiumNitrate

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Moldavian_Cheburek 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ivans_Petrovics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā sēdēju mašīnā, apsūdzētais ar vārdu Ivans_Petrovics ar automašīnu sāka braukt virsū manam izīrētajam automobīlim. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Tas varbūt notika dēļ apsūdzētā autisma sindroma, bet nēsmu pārliecināts. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/gh5j34asr
  2. Spriežot pēc tavu vārdu krājuma un rakstīšanas stila, tev maksimums ir 14 gadu + tu vel skaties tik toku, un no tā var secināt to ka par tevi var tikai rēkt un neuztvert nopietni, aizei palasi grāmatiņu. Neko gudrāku jau nevarēji, atvainojos par vārdu, izdirst? -SoudiumNitrate
  3. Nu lab par to nepiekasīšos, bet daudzas teorijas par to var izdomāt. Nu ja sāki sūdzēties par mani, tad pats ar arī savējo" iegāzi ss- https://prnt.sc/qh9san officers Alexander_Winchester 's mix SFPD rācijā un kaut ko ne to maļ.
  4. Ar draw distance tika domāts ka tu mani papisi pie LV auto nomas. SS laikā viss stāvēs.
  5. Nu lab neieraudzīju ka noerpoji, bet tu pie stūres braucot db(datubāze) lien, tas jau ir pret runīgi sev kā mentam, cilvēks jau nevar braucot pie stūres mobilku izmanot, tev kā minimums bija jāapstājas un jāievada dati. Mani pat neizkikoja, tev vnk draw distance ir uzlikts uz minimālo lai miskaste neuzkarās no saliktajiem modiem - https://prnt.sc/qha2u5 (ss no filmeetaa mana vidaka, slinkums montēt)
  6. Ja tu tāds axuenaijs rpotājs esi, tad kā tu mani ar /find komandu reālajā dzīvē atrastu(Tev tani mašīnā Elon Musk sēdēja vai ekstrasens?), varēji vismaz noerpot kaut kā ka uz kartes atliec manu atrašanos vietu? Un es vel gaidu ss no admina par Log off.
  7. Hehehe... Vai tad man nebija vel log off? LeL tev bija mg, es sākumā ar roleri braucu aizbēgu, pēc tam jau fūrē sēdēju, a kā tu saprati ka tieši es braucu ar fūri? Kas jums pa modi citiem mentiem izlekt ārā no mahas un piedraudēt ka šaus kaut esmu tikai ātrumu pārsniedzi un ar nošauj, skrienu ārā no cietuma ments notriec mani, nav runa par šo situāciju kur čalīts grib citiem sliktāk" izdarīt, nu tipisks latvietis, ieteiktu stingrāk pārbaudīt rp un to pielietojumu un veikt mācības pēc pieredzes saku, bet latvieši ir tāda tauta kuriem uz visu pox un neko neviens nedarīs lietas labā. (+rep ka veselu pusstundu dzinies man, vne? Nēsi jau nemaz tik svēts un kārtīgs, kapēc man fūrei bija uz pusi mazāk hp, neizskatijās ka kāds pa riepām man censtos šaut otrās pakaļdzīšanās reizē, a es jau ta normāli biju braucis. Un kas ar to čalīti kuram es uzbraucu virsū kapēc hp viņam negāja nost, vidaka beigās?). Tu man pat neuzliki zvaigznīti par cilvēka nobraukšanu un apvaino mani te vel. (man pox par "būltiņa virzīta uz leju")
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Colosimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lielākā daļa ceļu policistu 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tu vienkārši brauc un tev ments apstādina, nu tu apstājies, tas izlec ārā ar vārdiem [' Rokas augš, nepildiisiet manas dotaas komandas es juus nošaušu!' ] kaut es tikai pārsniedzu biku ātrumu, nu chalis mani nošauj un atkal sēžu cietumā. +REP 4. Kā vainas dēļ tas notika : Maigi sakot musaru vaina tā ir, viņi nav nopelnījuši lai viņus sauktu par Policistiem 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ieejiet serverī vakarā (Jūsu nospiestā "būltiņa uz leju" neko man nemainīs)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Colosimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lauris_Beitins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu, notikās pakaļdzīšanās cilvēkam, es viņu iesprostoju un viņš uztaisīja log off 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/mtj4ajcc#/
  10. [SAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Visa servera komūna ir viena problēma(neuztveriet to aizvainojoši). Ieejot Samp.lv serverī (ko es nebiju darījis pusgadu) tas ir apmēram takā reālajā dzīve iejiet gopņiku kvartālā, vissi visus pazīst un tie kas pazīst administratorus sāk draudēt ar baniem, tu sāc ar kādu rpot/ sarunāties kāds vienkāŗsi nošauj no malas ar qs un visiem vienalga, un tad kad tu tieši centies ievērot servera noteikumus tad kāds ķersies pie katras tavas kļūdas ar vārdiem "man ir vid" , "man ir ss", "man ir kontakti serverī ar admniem un tevi nobanos" un tevi ar nobanos.admini paši nesoda savus draugus/ pazīstamos tapēc ka viņiem uzmanības trūka. Mans ieteikums būtu mainīt Administratorus(bet nekas neizmainīsies tapēc ka spēlētāji vieni un tie paši), neredzu vairāk jēgu spēlēt šinī serverī jo nu tas vairs nav esmu nevainīgs plays. (+Rep cilvēkiem kuri nāca pretim un rpoja, nevis piedraudēja ar banu). Es šo visu rakstīju dēļ tā ka manu draugu/ rp brāli nobanoja kaut kāds random admins kursh pat vispār nesekoja rp situācijai (skatos sūdzības forumā arī nav par Antonu_Colosimo manu rp brāli. Nobanoja kā Ceļu policistu stāvošu db kaut gan nebija pat db, neredzu jēgu rakstīt viņam ban apelāciju jo būs atkal kāds iemesls lai to neizskatītu ). Ar šo vissu es gribēju pateikt, ka Latvieši samp.lv ir tīri takā gopņiki un tas ar viss. Paldies ka uzklausīji, +rep adminam kurš man uzliks wp vai pat banu (tas kas man labos kļūdas apakšā es tevi sapratīšu ka nēsi pietiekami izaudzis) -James_Colosimo 3. Pierādījumi par problēmu : vnk ieejiet serverī!
  11. Saucaas RP serveris, ārsts atbrauc un kaut kaads chalis vnk ooc chataa saka: “Neārstē viņu, kāp manā mašīnā un brauksim uz banku iedoshu tev naudu.” .
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Colosimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es tam Tom_Heal nozagu mašīņu Infernus (nebija NJ), pēc tam viņš man sāka šaut ar DEAGL un es muku prom, pēc tam viņš ietriecās ar savu džipu viņa nozagtājā mašīnā Infernusā kurā es biju un tas Infernus saplīsa, nu es izskāpju ārā no mahas un tas sāka šaut pa manīm (dorši vien ar bija QS, bet prūfu man nav), nu lab viņš man nošauj un es izsaucu ārstu, ārsts atbrauc un tas Tom_Heal saka ooc čatā lai mani neārstē. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Saucās "Nozagu mahu pa RP" 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/fbpefjnj
  13. . Pirmkārt aizturēju tevi ta es nevis vinjs. Otrkart aizturēju es tevi par Mašīnas nozagšanu+Bēgšanu.
  14. Mans vārds spēlē -James_Colosimo Apsūdzētā vārds -Josh_Wattangus Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizskar policistu, un ne pirmo reizi. Kā vainas dēļ tas notika : Nogriezos līkumā, un ieraudzīju frāzi "S*kas" Pierādijumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/gsg6bx2t Failiem.lv neuzrakstiju apsūdzētā vārdu pareizi.
  15. emmm es tevi pa retardu nosaucu jo tu man piegriezi ceļu un es iekritu ūdenī, un tad kad tu man pateici lai es eju "suni pist" tev neko pat nepateicu pretim. malacis. Un kur serverī var suni atrast man tādzs jautājums?
  16. Mans vārds spēlē - Gustavs_Ozols Apsūdzētā vārds - Carlos_Morisey Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apsaukājas un Komandē bandu (kaut nav ne Līders ne Panels) Kā vainas dēļ tas notika : Tas tā notika tapēc ka zaudējam bandu karā. Pierādijumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/s6c2ey3f
×
×
  • Create New...