• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Zigmars_Drebelis

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Zigmars_Drebelis last won the day on September 5 2018

Zigmars_Drebelis had the most liked content!

About Zigmars_Drebelis

Profile Information

  • InGame
    Zigmars_Drebelis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zigmars_Drebelis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Vispār nav nekas paskaidrots kāpēc es esmu atteikts, uz vēstuli arī neatbild. Vēlos saņemt labu skaidrojumu kāpēc šeit ir tāda sistēma - vairāk postu = labāks līderis. Un kāpēc netika veiktas vēlēšanas, kā parasti tas ir bijis pieņemts, ja ir 2 domes kandidāti? Ja ir cilvēks, kurš tiešām izprot kas jādara domē un otrs, kurš tikai vāc paycheckus, bet viņam ir vairāk postu, tad ŠEIT protams tas otrs būs labāks, jo viņam ir vairāk postu un spēj saspamot 100 komandas ar bezjēdzīgu RP ar mašīnas pirkšanu kas vispār nav saistīts ar Domes roleplay. Mērs nepērk mašīnas domei, bet tas tā. Blūmentāls acīmredzot to nesaprot un vienkārši atteiks. Gaidu atbildi.
  2. Tieši tā. Atzīstu, ka esmu vainīgs par to ejectu, varu izciest savu sodu, ja tādu piemēros.
  3. Palasi augšā pats savā screenā /b čatu un viss būs skaidrs. Tu skrēji atpakaļ uz savu mašīnu, pat ja ar RP tiki izmests ārā. Tāpēc arī uzmetu /cuff lai tevi nofreezo un tu beidzot iemācītos pareizi RPot. Anyways, šī situācija jau tika atrisināta ar Laumu un šis jaunais cilvēks tika ievietots cietumā.
  4. ES TEICU KA TAS NEBIJA NETĪŠĀM. Tev tiešām ir problēmas ar lasīšanu, vai kā? Serverim pievienojies 7 gadu vecumā?
  5. Tu lasīt nemāki jaunais cilvēk? Es teicu, ka tas ari nebija netīšām, es viņu arī izmetu ārā, kas par to? Tev slikti ap sirsniņu palika, vai kā? Un nē, es samp.lv pievienojos apmēram ap to laiku kā tu, 2013. gads. Foruma accountu pazaudēju.
  6. Es viņu arī netīšām neizmetu. Un kāpēc tevi tik ļoti tas uztrauc, ka tev ir jātērē savs laiks un jāliek sūdzība? Cilvēkiem vēl nav pielecis, ka samp.lv nav nekāds hard rp serveris un nekad arī nebūs? Ja gribi kvalitatīvu roleplay kur neviens tevi netraucē ar dmošanu un sazin ko vēl, ej uz angļu serveriem. Piemēram es šeit spēlēju lai pabraukātu apkārt un ierēktu.
  7. Man izmetās sampa error kods un tu man pazudi no spēles, tāpēc arī savācu mašīnu, nezināju, ka tā. Ja vēlies, varu atdot naudu, ko izīrēji par taksi.
  8. Man jau patīk, recordot sāk tikai tad kad ienāk iekšā frakcijas mājā (/f čatā redzams, ka visi spamo lai iet iekšā) un sāk izlikties, ka pieņem to čali bomža skinā. Vispār notika pakaļdzīšanās, līdzko tas bomzis uz rollera iebrauca jūsu hoodā, kā rezultātā UZREIZ saņēmām šāvienus no jūsu puses. Aizstāvējāmies kā varējām un pēc tam pamanot, ka ieskrienat iekšā ēkā, sekojām jums. Tur arī jūs nošāvām, zinot to, ka mums IR tādas tiesības, spriežot pēc tā, ka jūs raidijāt uguni uz mums pirmie. Galu galā viss ko es varu teikt — šī sūdzība ir aplama un tas ir tikai rezultāts jūsu rīcībai, nākamreiz padomājat vai tiešām ir tik ļoti nepieciešams vilkt ārā to M4 un uzreiz bērt uz policiju.
×
×
  • Create New...