• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Batja

Lietotājs+
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Batja last won the day on March 10 2020

Batja had the most liked content!

Social Info

5 Followers

About Batja

  • Birthday 01/18/2004

Profile Information

  • InGame
    Takashi_Lanskij

Recent Profile Visitors

1,272 profile views

Batja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

102

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Takashi_Lanskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vitalijs_Ivanov un John_Brendon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu iedzert uz alahambra bāru un nošauj mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Takashi
  2. 1. Tavs niks spēlē : Takashi_Lanskij 2. Administrātora niks spēlē : Maximiliano_Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Sarga savus cilvekus, kautvai redzams ka izmanto HPH... 4. Apraksts par situāciju : Es šauju cilveku labi taisiju DM, un atsedeju, bet tomer viņam bija HPH, to nevar nepamanit jo šavu ar M4 arī tapēc ping nevar vainot!
  3. Visiem bija liels pings serverī, nezinu kāpēc bet tā bija.
  4. Es parasti par GSG nemetu sudzibas laigan vispar vairs nemetu, tikai mans draugs lika iemest jo viņš ir dusīgs uz jums par to kad nošavāt, ta man poh par vissu ko jus darat BG es viens nevru tavaita pacelt.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Kessler 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maximiliano_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sakam karu kad adminu nav on, viņš atbrauca un saka AFKerot. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/rsnmd53c#/
  6. Nedirs virsu Thompson viņi visu dara ka vaig, tu nekad neiesaisties RP situvacijas.
  7. Viņam valsts maksā, DM ar auto, es biju netālu no šis notikuma vietas un visu redzēju.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marks_Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 1/2 Es velejos lai mani cilveks aizved aplukot auto kuru iespejams butu nopirci. 2/2 Vienkarši nošava ar DB. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  9. Es velejos nopirkt sultan lai butu garaza, man bija elegy es nopirku un man pazuda elegy un palika tikai sultans... Es velos atpakal savu elegy, un sultans lai ir... vai lai butu elegy bet lai adod naudu pa sultanu 1m... Ir redzama ka man bija elegy jo ir elegy ikona un kad uzspiez radas sultan
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marks Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar RP gribēju viņu iesēdināt auto kad rakstiju RP situāciju, viņš Log Off. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marks Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enrique World 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es apstadinaju cilveku un atbrauca paris čaļi un viens no viņiem saka mani šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...