• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ņindza

Latvian Mafia Vadītājs
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

Social Info

7 Followers

About Ņindza

Profile Information

  • InGame
    SAMP.LV

Recent Profile Visitors

1,670 profile views

Ņindza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Crown 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es normali sežu skatos majas, un peksni sak šaudities GSG ar BG un viens varonis no BG ielec gsg maha un sak pist stavos DB... 4. Kā vainas dēļ tas notika : BG 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/f/5znbbjesm
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tupelis_Loward 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es normāli arstejos slimnicā, ic chata runajos, a tas sak ooc chata sak dirst virsu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. nu ja jus normali karotu tad jau nekas nebutu, kaut kada muhlisana sakas ta pat ka ar vla no cita acc iegaja un kad neviena nav tik terras dot jo pasiem karot miziens.
  4. Oi bērni rectos manus poust tā nobijos ko tagad darīt
  5. Nu bļa tapēc ka jūs kā bērni uzvedaties. Nevarat normāli pakarot nē bļe 4 min pirms kara db kad visi rr no no slimnicas ble visus spawn atvacat lai uz teru netiek .
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur Kessler 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ivans Petrovics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : GSG kā bērni uzvedās 4. Kā vainas dēļ tas notika : laikam manas vien 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Es necepjos Nesaprotu tādus lošarus kuriem bail papist un 4 minūtes pirms kara visi ar db jāatvāc.
  8. . Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur Kessler 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Morgan Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :ko lai saka pirms terras db laiz, p** pa naudu un wep gribu lai terē naudu priekš unban. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Ne manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Kā acu liecinieks un ''Kessler'' family galva iebilstu, nevajag sekot kā bērns. Un savos labos tekstus spļaut ārā. Nevajag uzvesties kā bērns ar uzmanības trūkumu, tad nevajadzēs lamāties.
  10. . Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur Kessler 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ediks Geinz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar savu minigun, šmilī visur kur var 4. Kā vainas dēļ tas notika : Haxerīša 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. Nestrīdos, atdzīstu vainu. Nesaprotu kapēc omega nevar stacijā.
  12. Viņš vienkārši ooc čatā bazarēja ar gsg, vnk pasaka rokas gaisā pagāja kādas 4 sekundes un iedo banu uz 2 dienām...
  13. 1. Tavs niks spēlē : Arthur Kessler 2. Administrātora niks spēlē : Alex Falcone 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/lv8kff 4. Apraksts par situāciju : Es neuskatu to ka sudzibu, bet nesaprotu. Es erpoju ka velku drēbes un piebrauc policija kliedz lejā,pat citi ooc chata teica te ir rp. Un tad viņš visu laiku saka lejā un es turipu erpot par to man iedeva RP avoid banu uz 2 dienam.
  14. Maģijas dēļ pēc nāves parādijos točkā nevis slimnīcā, viņš visu laiku neļava neko izdarīt es izkrēju un ieslēdzu vid.
×
×
  • Create New...