• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-LeatzyMAD

Lietotājs+
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -LeatzyMAD

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vasqa Inferno

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cortez Ramzze

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Da admini acis piere wh ar skeleetiem un bano lauka shitadus, bet ne vajag bugot mashina,lai pavilktu laiku ito tas nepalidzeja

    4. Kā vainas dēļ tas notika : pie vienas vietas

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Ceļš tika līdzināts nemanāmā atrumā

     

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lucas_Gerrard

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edgars_Zivtins

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tatad es saku prasit vai stata ir atlauta tada un tada lieta mani noignore, tad es pateicu ka man ir zale(weed). Pectam tiku ignorets, talak es b chata ierakstiju rp avoid,jo neerpo un turpina ooc chata sarakstites ar kautkadu sievieti. es iekapju auto un vinsh sak shaut, pectam ielec aiz teksturam un man kas ir pie ieejas atnem wep!

    4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://imgur.com/a/H2k6O6F

  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cortez_ramzze // Lieku drauga vietā!

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antonio_Shaidy // Video redzams !

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bīja terra pret GSG , un šis cilvēks izmanto palīgprogrammu // HPH* redzams , kā es vinjam no paša sākuma trāpu dažas lodes ar deagle, pēc ta ar m4 , un beigas vinjs atskrien un noshauj!

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :

     

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  4. 1 hour ago, Tekken3 said:

    (Ps rakstu Brala vieta jo forumam 7 dienu suspends)

    Tev ar galvu viss kartiiba? Man skiet ka ne.

    Vot pasaki ka es zinaju ka jums terra?A? Es tocna nezinaju, ka jums terra.. es tev uzliku par atrumu ko tu parsniedzi.

    Savu pretim Jo Tu Man mahu sasavi, un savi pa mani.

    Nedomaju krat te postus. Zell ka nefilmeju, vai pacs ka vienmer tad redzeetu kuram taisniiba. Tagat zinasim kad par atrumu,un agresivu brauksanu iebraucot preteeja joslan zvaigznes nedrikst mest..

    (piedosanu par gramatiku van uz pc garumzimes)

    Ka tad tu man šito izkaidrosi - https://failiem.lv/u/gtqku6r4 Ja tu nebutu VG kompanijas nepiebrauktu un neteiktu, ka buus vakarā, un pēc tā srazu iegaja Charljs, kad es izgaju off ;) Tev smadzenes nav divplāksni ,....

  5. 56 minutes ago, Tekken3 said:

    Rakstu Brala vieta. Jo Suspednds uz 7 dienam.

    Kur tev te kautko prasija komenteet? Tu vispar sliidi taisni nesi iesaistiits.

    Tu ummnik,man nemirgo zonas varbuut!!! Es pildu savus pienakumus,Cerot cilvekus par atrumu.Ka es varu zinat kad terra kad nav? Kas man tadat speciali naksies katram jautaat tev terrra,kad terra vai ka?Braukaju pa zonam un sastapu parkapeeju viss,nokeru uz atrumu.

    Kam tur ir kam nav mullti acc es nezinu,. Zinu to ka man tur bralis speele ik pa laikam,bet vai vinjs banda ir nezinu.Jo es pacs esmu Cp.Un ik pa laikam parsvara vakara tieku uzkapat,Jo darbs moz svarigaks par sampu..Moz vell teiksi ka man mullti acc? Nekadu probleemu lai admins jebkurs pazvanu uz skype vai dc mes visi triss pievienosamies saruna un parunasim..Man viens nets uz triss nu tagat jau diviem sampa speeletajiem,Un tas kiger gost neder mums uz 3 pc jo par to jamaksa,un speeles pec nedomaju maksat.

    Ko pie lidera piekasies,Moz vinjam svarigakas lietas par samp dziivee.

    Paradi kur es /su izmatoju.Tev laikam acu nav piere,jo tur ir par atrumu.Ka varu palidzeet bandam budams Cp? Domaju ka nekadies.

    Labak ej izdzes savus hax no pc, un tad ciksti par kaut ko.

     

    (Ps piedosanu par gramatiku,bet uz Pc nav garumzimju.)

     

     

    Kam tu spraud batonis , a ? Pēkšņi mums spams parādījas ments, sākās terras, srazu man zvaigzni iepiš, pēc ta sāk šaut ? Ko tagat teiksi ? *** tad mani sāki šaut ? Un nedirs tikai te es tev nešāvu tājā laikā es šaudījos - Charly_Winchester, un redzu , ka lodes no muguras lido ;) Tu busi izmests !

  6. 17 minutes ago, Mad Drago said:

    Sveiks! Ka jau mineeju otra sudziba par mani,Es tev par atruma Parniegsanu uzmetu Staru,un velejos erpot. bet tu sac mani saut nost,Protams savu preti lidz sapratu ka jums iespejams terra ir.

    Ka es vareju zinat ka jums terra. Es ka CP darbinieks mozz stradaju,Un skatos lai butu kartiba uz Koplietosanas celiem mozz???

    Lidz saprtatu ka ieradas otra banda,un sakat saudities es devos projam mozz? Lai jums netrauceetu! Cik man zinams Ja ir terra un ja met kadu zvaigzni par speedu,vai par ko citu Tu cietuma netiec...

    Es ka lai es zinu kad jums terra ja tikko iebraucis pilseta,un man nemirgo zonas,Ka lai es izziileju kad jums ir vai nav terra?

    Pec tam vell tevi atradu un jautaju vai tev terra tu teici nee, Doma bij pabeigt situaciju par atrumu bet tu vairs nebiji mekleesana...

    Taka es uzskatu Tur MG nav nekada sakara,Jo pildiju savus darba pienakumus,Jo ka neka esmu Cp darbinieks.

    Lai skatas Musu servera admidnitacija,Ja esmu ko parkapis esmu gatavs sanemt sodu.

     

    Cik tu skaisti melo, ne ? Bija terra jau pret Vg, un tu atbrauci tieshi, ka terra, kāpēc ne pirms ? Tā pēkšni iebrauci, un srazu man iedot zvaigzni, bet tie kas ar mashinam trieca huj kautko dariji, un tikai man un vienam chuvakam iedot zvaigzni, bet VG tiri ? Žel , ka video nebija butu tev uhujov un pietiks dirst ...

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mau_Damiano / Lieku drauga vietā !

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_dark / SS redzams 

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz terru, un ši policists stāv ārpus terras, un uzreiz uzliuek zvaigzni lai kad mani noshau ieliek jailā! Un pēc ta man šāva. Žēl kad nevarēju noseivot video, butu visi uz 100% pierādījumi, bet te jau redzams terras laikā iedot zvaigzni ;) 

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Ta loša!

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/ycrung8m#/

×
×
  • Create New...