• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Vegas

Lietotājs+
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Vegas last won the day on December 15 2018

Vegas had the most liked content!

Social Info

5 Followers

About Vegas

  • Birthday 10/24/2008

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Anthony_Vegas

Contact Methods

  • Discord
    Skype

Recent Profile Visitors

951 profile views

Vegas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

29

Reputation

  1. Saproti ka rajons ir arī hoods???? Tas nav privatipašums un nav nožogots. Un gribi teikt, ja esi "hooda" dod tev tiesibas atņemt kādam dzīvību?
  2. Tu gribi teikt, ka kriminālajos rajonos nevar atrasties civilie cilvēki? Nafigam tur ir mājas? Un dzīvē vienkārši nesāksi šaut pa civilajiem. Kur tev loģika?
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antonijs Vegas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rimants Minerals / Nick Mealon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Staveju rifu hooda un redzeju haxers brauka padomaju nofilmet. Tie aizbrauca sitie prosta nosava 4. Kā vainas dēļ tas notika : hz vini nedoma ar paur 5. Pierādījumi par Pārkāpumu https://streamable.com/wyh87y
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony_Vegas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Elan Nitti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nez sedeju arpus terras pat nepamaniju, ka terra sakas, jo telefona sedeju un prosta piebrauc gsg pacani es tā jau izkapu ara var redzēt ka peli nekustinu, jo otra roka aiznemta. Izkāpj ara un nosauj. Es pat zona nebiju 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/a84ouu
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony_Vegas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Woozy_Black 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : izmanto bugu. croll 2x 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/cj5udo
  6. 1. Tavs niks spēlē : Anthony_Vegas 2. Administrātora niks spēlē : Daniel_Hitman 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://streamable.com/zt9sqd 4. Apraksts par situāciju : Slapo neparko un vēl jail ieliek par to ka paņēmu auto no kura izslapoja.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony Vegas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harijs Zeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : croll 2x 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/q4qyfr
  8. Jau tev teicu, ka man 8 gadi. Nu iemet to viģiku un parādi kur jums taisnība.
  9. a no jums bija kāds rp?? Logu izsitāt uzvilkāt no mahas, lai izturētu?? Kur man bija rpavoid? No rp ne smakas no jūsu puses arī.
  10. Vot pats uzrakstīji, ka jums nebija interese sākt rp situāciju. Jūs pat nesākāt viņu taisīt. Jūs nepiegājāt pie mahas, neizsitāt logu ar steku un tad neattaisījāt durvis, tikai tad, ja es nepakļautos tad tas būtu rpavoid nevis vnk pēc paša vēlmes izdomā kkādu huiņu.
  11. Nu es uzrakstījo, jo tajā brīdi draugs bija on teica, lai uzrakstu tpc uzrakstīju. Pats sapisīsies savos stāstos un izdomājumos.
  12. Hoodi un modi sakrīt, jo draugam ir sūds PC, tāpēc iedevu savu GTA kur salikti visādi fps boosti utt. WTF Ko tu mēģini sasniegt? Padari sevi pa muļķi.
  13. A tas ir mans draugs. Viņš negrib reģistrēties forumā, jo ir savi iemesli tpc nedirs kko par multi ok. Un uzvelc brilītes, ja neredzi ka tu mani nosaucu draugu par Ma*ku jeb bļeģ.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Wade 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edvins_Neimo un Andrew_Lee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dome bija pieteikšanā tir sāka man kko dirst virsū, lai eju prom un nosauca mani par Ma*ku jeb bļeģ, kas krieviski nozīmē Ma*ka 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu https://prnt.sc/lvd0f8
  15. 1. Tavs niks spēlē : Anthony_Vegas 2. Administrātora niks spēlē : Jame_Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu : iemetaa jailā ne par ko. 4. Apraksts par situāciju : Braucu pa LV tiltu uz karjeru, lai spamot. Pārkārtojos uz labo joslu, lai nogrieztos no tilta uz ceļa pēkšņi parādos jailā par CS. CS ķipa pārkārtojos? A izra'dijās, ka čalis ar moci man mugurā brauca un es viņu tākā pastūmu un vins nokrita, bet es pat viņu neredzēju.
×
×
  • Create New...