• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ŠmurdaXD

Lietotājs
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About ŠmurdaXD

  • Birthday January 19

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Programēšana, florbols, weed.
  • InGame
    Bob_Shmurda

Contact Methods

  • Discord
    Nigga Nigga

Recent Profile Visitors

1,098 profile views

ŠmurdaXD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-12

Reputation

  1. Man jau ir bans tā kā *** desu rižik btw tavu māsu izvaroju.
  2. pašam naudas hack, nu tev arī bans iegāzi sevi arī lox
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Bob_Shmurda 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniels_Pechaxx 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :video var redzēt 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video): https://failiem.lv/u/jfemmyy4
  4. Un tu uz neapstrīdamu faktu atbildēji ar šo, pie tam tāda Bomb_Sharma serverī nav.
  5. Norādi kurās vietās es pārkāpu noteikumus? Tu met visus bez iemesla jail, jo IG insult uzter personiski, mix. Met visus jail bez rp, nonrp. Brauc bg hood, bez jebkāda iemesla nošauj visus, tu vislaik pārkāp noteikumus, un admin kā parasti tevi piesedz. Bet tad kad kāds cits kaut ko izdara, met sūdzību.
  6. Hey, pirmām kārtām verat ciet, nav norādīts pareizs apsūdzētā vārds. *Stūlbs* principā tikka pielotots kā jautājums un tas nozīmē, bija jātbild ar jā nē, nevis ooc insult , jo atkārtošu vēlreiz, tas bija jautājums. Atkal izcēlies ar savu *augsto* iq līmeni un savu lowismu kā jau zemā iq pārstāvis.
  7. Tie nav lamuvārdi. Tas ir tā pat kā pateikt ka tu low. LOWAKS.
  8. Neliakat wp Tu esi tik low, tu bez jebkāda rp liec cietumā tos kuri tevi IC aizskar, pirmo reiz un 100 minūtēm mani ieliki par to ka pateicu *nāvi mentiem*, es runaju ar savu draugu mašīnā un kā tu to varēji dzirdēt jo pēc tam sekoja komanda /do logi ciet, kā tu lowak varēji dzirdēt? Pie tam sēdēji savā mašīnā. Otrajā reizē arī ieliki uz 80 minūtēm. UN vispār kā vari likt tik lielus sodus par IC uzdiršanu, tie sodi man bija lielāki 2x par slepkavību tu lowak. Atzīsties, ka tu bāzi visus kas kaut tevi nedaudz aizskartu, kaut ar rp, bāzi cietumā ar tādiem sodiem! Domāji, ka tiksi sveikā cauri?
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Bob_Shmurda 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Video var redzēt 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu kā, taisu wepus, viņi kaut ko izdara ar manu busu, nu lab poh. Kaut ko sāk dirst gan IC gan OOC, nu lab poh. Tikai beigās nošauj, dm viņiem. Būtu vēl terminus pārkāpuši bet negribējas 20 min garu video likt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : frukta pieņemšanas skilla 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tracy_Minnow 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Cassini 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/wsas6ezt
  11. Un screenos nevar redzēt kā mēs pārkāpām kaut ko, tikai čatu.
  12. *** tu pats mums iepriekš ar savu draugu šāvi un gribēji nobraukt?
×
×
  • Create New...