• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

KurtsMacwod

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KurtsMacwod

  1. viņam ir bans Kurt_Maxwell 365 82.102.22.14 hax//Forums
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Victor_Kendall 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu 3x uz cloud banku bet ši persona tp -hax , un DM 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurt_Maxvell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raul_Queste 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju Apturēju talbraucēju , piebrauca raul un bez kāda iemesla - video 4. Kā vainas dēļ tas notika : - 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raul_Queste 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu talbraucejos un rauls piebrauca saka metāt (hax) 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Niko Trevolta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :biju Sanfiero auto veikala skatijos mahas , ieskreja Niko sāka šaut bez iemesla 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=vv9krqplQDc&feature=youtu.be
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurts_Macwod 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Morgan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :stacijā DM 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=Myl2yveZuMQ&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...