• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

mazais lohs

Lietotājs+
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mazais lohs

  1.  

    1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jake_Blood

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Curt_Collin

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Esu jau ilgi velejies so rakstit bet nedabuju screnn vai vid bet tagad pat nevajag curts ir tads hakeris vienkarsi vins tp cbub aim hph visu pat ari laivu iespawnoja ls stac ;D bet ta neko nesaku vnk velos lai curts beidz hakot jo visvairak vins uzbruk man uz dave_Bluberry neapvainojies curt vnk beidz hakot.

    4. Kā vainas dēļ tas notika :vina

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

    820898_m.png

     

    [sAMP.LV] Sūdzības par serveri

     

     

    Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība]

     

    1. Apraksts par problēmu :Sveiki es jau kadu labu laiku gaidu kad narkodileros bus kads liders vai panels jo narkodileri ir mana milaka orga pirms servera rr biju tur panels labu laiku es vienkarsu gribu but narkodileros jus gnjau teiksiet lai pats piesakos es to jau izdariju bet protams atteica ludzu lai kads cilveks kurs ir ar visu vajadzigo lai butu liders uuzraksta lidera pieteiksanos.

    3. Pierādījumi par problēmu :  nav un ludzu neliekat wp :(

    • Downvote 4
  3. ne nu baigi curtu neapvainosu bet cist vins biezi dmo es kad braucu ar moci uz ls stac vins ar cbug man vnk atsava un vins ta biezi dara piemeram vins man sms uzraksta tev pa jebalu sadot es smsoju kadel vins teica kad esu vina brali apvainojis ne nu labs tad velak vins ar hakiem atrada mani un visu laiku atsava

  4.  

     

    ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

     

    820898_m.png

     

     

    [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem

     

    Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

     

    1. Tavs niks spēlē :John_Goodman

    2. Administrātora niks spēlē :Antonio_Zanneti

    3. Pierādījumi par pārkāpumu :file:///C:/Users/Andris/Desktop/sa-mp-004.png

    4. Apraksts par situāciju :Sveiki es rakstu sūdzību jo mani nobanoja uz septiņam dienam no samp pa ārpus db kadel mani banoja es nezinu jo es esmu europian mafija un mums bij karš fabrika tur bija lauma un antonio es un 3 cilveki bijam masina 1 brauca un parejies db mes bijam iebraukusi fabrika un mani nobannoja pa ārpus db vai nu es nezinu kas ir arpus db vai antonio ir stulbs es velos dabut unban jo samp man milaka spele kuru parasti speleju un to ka man 7 dienas jagaida pa arpus db kas nav pat tiesa es  esu dusmigs pa to ka admini nezin pa ko bano.

     

×
×
  • Create New...