• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kārens

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kārens

  1. Wtf, viņš laikam no vecā sastāva, vai arī hz, kas tas tāds. Izmetu viņu ārā no Omegas. Jebkurā gadījumā, atvainojos par to, ka man tādi stulbi darbinieki bija tur. Nebiju uz vietas, nevarēju pamanīt..
  2. Tad kapēc manā video neredz tavu roleplay?:D Tieši bazarēju ar Tony, tu šauj. Gudrītis :DDDDD Čatā tak redz, ko tur kas tirgo, vairāk jau tur bija vnk bazars par to, kāiet Bet ok, anyway tev bans būš.:DDD
  3. Karenus_Stomash Curt_Collin Kaut kādi čīti, jo baigi ātrs.
  4. Mans vārds Karenus_Stomash Viņš Curts_Collin laikam, hz Nav labi apvainot atpalikušus cilvēkus, tāpēc es paklusēšu.:D Vnk dm, jau kuro reizi! :))
  5. Bet nav labi taisīt DM un cerēt, ka izkritīs nauda. Ieliec čata saraksti, kur redzams, ka viņš aiziet afk uz brīdi, par ko viņš paziņo. Atbrauca pasaku grāmatas gangsteri Rifas un nošauj, cerībā dabūt lielo naudu. Pēc kā arī nošāva mani, tikai es atdzimu jau. Nepaveicās palikt par 5 tūkstoši bagātakiem.
  6. Es ar Stefanosu bazarēju pa ic telefonu, tur viss okay. mums vajadzēja Nikiju, kura nav ne līdere, ne ir pieejama /togphone komanda, ne arī kas cits. Tieši tāpēc arī minēju, ka vajag atrast cilvēku. Ļoti šaubos, ka tas kādu aizvainoja, ja serverī 6 player, kuri ir afk bezmazvai un tika izmantots /gov IC vajadzībām, lai atrastu player, tikai tas, ka nepieliku ne es, ne John iekaviņas, nu c'mon Ivano Sawyer
  7. Visus screen ieliki, tikai screenu, kur atvainojāmies, tu gan neliki, jo tas bija vienīgais veids kā atrast cilveku, kurš bija vajadzīgs, ņemot vērā, ka serverī bija kādi 6 cilvēki. Tā vietā, lai izmantotu hakus un lidotu vai meklētu, kā tu to dari, mēs izmantojām veidu, kas mums bija pieejams, jo nekas cits nav. Nejau es tur teicu, ka visi lohi, visi tādi, visi šitādi.:D Tāpat arī Johns, bet nu! Lai jau!
  8. Amm, čau?! Es īsti nezinu, kā to paskaidrot, vai ko, bet anyway. Tātad, esmu līderis omega organizācijā un lieta ir tāda, ka formas tērpā atrasties stacijā vai kaut kur tur vienkārši nedrīkst. Un parasti formas tērpā jau nestaigāšu, vai ne tā? Nu vot. Aizbraucu uz mājām, iegāju, lai nomainītu skin. Pirmkārt, uzrakstot /main - tur tajā bildītē rādās kaut kāds random skins, ko dod pašā sākumā, kad reģistrējies spēlē, nu, 1lvl, man škiet. Otrkārt, tas nemaz nav mans skin. Treškārt, kad uzspiežu uz Main>Māja>Garderobe, tur ir redzams mans skin, bet ikreiz, kad uz tā uzspiežu - mani vnk izmet no servera dēļ kaut kāda bug, un tā jau ir kādu 10 reizi. Vienkārši sakot es nevaru vairs nomainīt skin. Mēģināju veikalā, bet nekas. Man vienam cilvēkam vakar tur bija tāpat, arī no Omega. Viņš saka, ka nevar nomainīt skin. Izmēģinājām visu. Pārdeva māju, es iedevu viņam naudu. Tāpat nevarēja. Līdz beidzot atlaidu viņu no organizācijas, viņš uzlika savu main skin. (Tad varēja) ,. tad es viņu pieņēmu atpakaļ un tad viss aizgāja itkā, tad varēja nomainīt. Bet ar sevi es to nevaru izdarīt..
×
×
  • Create New...