• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

marwins210

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by marwins210

  1. Nē nu labi nevajag man 4lvl jo esmu ļoti reti on (Pēc jūsu domām).  Nevajag nevienu izmest no org, vai kad esat iebagojuši sienās izteleportēt. un kad iekšā ir ap simts cilvēkiem minūtē ienāk kā min 3 reporti un nevaru es atbildēt uz visiem. Ja es vienam kaut kādā veidā palīdzu tad nevaru vel diviem palīdzēt, man ir divas rokas.

     

    Jilla tev vsp acc off vjg,jo nejedz adminet un kāda jega no tevis ja esi ķipa on bet neatbildi uz reportiem, ņemsim par piemēru vakardienas karu. Vakar karojām mēs EM VS IM par fabriku... Im mierīgi pa fab ar hakiem mauc un tu man reporta uzraksti, ka nekā neredzi značit sūdigi skaties un nēmāki adminēt + Im uz pedejam 120 sec stāvoši db un hakiem mauc un tu ķipa neka neredzi... Man jautājums *** tad mums vsp tādu adminu vjg????

  2.  

    Beidzot kāds uzdrošinājās par viņu kārtīgu sūdzību :)

    Man patīk.

    Kara laikā specoju viens pars Mafbizz,praus jillai lai speco,bet viņa ignorē.

    Labākais 4.lvl ko var atrasti. 

    Tā turpinam samp.lv un tad RP būs 10/10.

     

    PS.Visi variet droši izteikties,netiksiet wārnoti.

    Ja tiksiet personīgi noņemšu.

    SAMP.LV vai izteikties tauti,jo viņi redz visu notiekošo serverī.

     

     

     

     

    Piekritu *** vinjai vsp 4 lvl adminu deva? Un es EM ari saku meiginat erpot vairak, jo savadak rp paudis vsp! :)

    • Upvote 1
  3. Sāksim ar to ka iepriekš nekas tāds nenotika saistibā ar nolaupīšanu, tā kā nevajag te dirst(runāšu rupji). Situācija braucu es baltā mašīnā skatos viens tavējais, nu labi aizvedīšu, aizvedu līdz jūšu hood, viņš izkāpa un es taisījos braukt protm, kad jūs klaunu bars aplencāt mašīnu un bļāvāt aplaupīšana. (Nevis nolaupīšana).  likāt izkāp, izkāpu un jau grasījos erpot ka naudas maka ir tikai 17e, lai jūs zinātu ka no manis vairāk naudu nedabūsat. Bet tad vot jums te kā krutajiem pacaniem ar automātiem sagribējās vel mani pabaudīt ar un raidījāt vairākus šāvienus manā virzienā un pat kāds no šāvieniem trāpīja, un tā kā jūs paši nemākat visu normāli un pa vienam runāt tad es kritu un biju pa galam. Varētu jau iemest chatlogu, bet no tā nav nekādas jēgas, jo on ap 100 cilvēkiem un normāli spamojas, un es nezinu kas kur un kurs man iešāva. nākošā situācija runājot par to jailu PG tas vis bija pēc neilga brīža jūs bijāt mežā un šaudijāties ar mentiem(nezinu kāpēc, bet tūr bija beņa un bobs, tā ka neko nedarīju). tad pamanīju divus augšā visiem aiz muguras kalnā. bija spec to kas ir augšā, vispār jau abi noleca no kalna un bez sekām aiskrēja, bet neredzēju otra id un viņš kautkur pazuda tāpēc tikai viens dabūja jailu par PG, un tā nebija kaut kāda atriebība, vai kas cits ja es gribētu kādus speciāli ielikt jailā, tad tici man jūs visi būtu jailā. par PG pienākas sākot no 150min es viņam uzliku tikai 90min. http://prntscr.com/97v1lp

     

    atvainojos par drukas klūdām tiko pamodos

     

    Sis bija pēdējais posts šājā sadaļā, no manis?

     

     

     

    Par QS es parasti ielieku, tad kad man nospamo ka kāds kādu DM, es spec bet nezinu vai ir bijis DM un tad re ir QS

    ko nu dirs, domā ka mēs tev tā noticēcim uz šādiem pekstiņiem?

    • Downvote 1
  4. Vakar man ielagija nets! Izgaju layka nevareju pec tam iejiet back kadas 15 min! Kad iegaju ees stradaju par picas piegadataju bet lai gan pirms tam biju bezdarbnieks nu okey izeju ara no majas uzrakstu /findcar man pasaka ka man masinas nemaz nav lai gan bija infa man! Otrs man nauda ari pazudusi man apmeram uz bankas konta bija 400k uz rokas kadi 500k! Kova es nezinu kas ir sis par bugu hz! A iemetisu velak kadu screen ar vakardienas datumu cik man nauda uz rokas un kada masina un ka tgd man viss!

    E: http://prntscr.com/8uu42c  SCREENS KADA MAHA BIJA UN NAUDA BET NAUDA BIJA UZ ROKAS 500 APTUVENI. http://prntscr.com/8uu3ee  SCREEN KAD TGD PASAKA KA MAN MAHAS NAV UN CIK UZ ROKAS!   UN CIK BANKA RECKUR SCREEN TGD  http://prntscr.com/8uu42c

×
×
  • Create New...