• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

the one and only

Lietotājs
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by the one and only

  1. DA BĻE SĪKIE NONRPERI. *** JŪS PIEKASATIES NORMĀLIEM CILVĒKIEM? PIE DIRSAS TAS WP, MAN ZAJOBS IR LASĪT ŠITO BUĻĻA MĒSLU. NU HUĻI TU PIEPISIES PIE VIŅA EKSĀMENIEM? PIEPISIES MAN, DAVAJ, ES TAK LĪDZ ČETRIEM PIE PC, SEŠOS CEĻOS, LAI IETU UZ SKOLAS BUSU, STUNDĀS GUĻU, STRĪDOS AR UČENĒM UN PĒC STUNDĀM VISS UZ RIŅĶI IET. TEV KĀDA PIEDRĀZTA DAĻA, KO CILVĒKS DARA? LOH, JA TU NEUZLIEC AR RP TO SIKSNU, ZNAČIT VIŅAS NAV. TEV BĻE LOĢIKAS EKSĀMENS JĀNOLIEK, TAD CITUS SODI. Kā tupaks teica - tikai dievs mani drīkst sodīt, spriest par mani. Lab, pajāt par to wp, vienkārši centos ieskaidrot bērnam patiesību.

     

    Долго трудился? Мудак
    • Downvote 1
  2. 1. Tavs niks spēlē : Linards_Gonzalez

    2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardanelli
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Pierādījumus moš tu vari iemest, jo man diemžēl nav
    4. Apraksts par situāciju : Tātad, tikko ieeju spēlē, iekāpju mehāniķa mašīnā, sāku braukt, nonesu stabu, uzrakstu /do nostrādā drošības josta, traumas nav gūtas, tālāk šis ieliek cietumā uz 9000 sekundēm par PG, paskaidro man lūdzu!

    • Downvote 2
  3.                                             1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linards_Gonzalez

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richards_Semka

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Gribēja ar mani kauties, un izmeta no mahas

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : baostdd5hhe5ldp0mstu.png

    (Screenshots vai Video)

  4. Ne pēdējo reizi tev tā nepaveicās.

     

    Admini/modi,nevarnojat,biju blaku,zinu +/- kā viss notika.

    Amars pareizi saka,viņu nostreļīja ielene.Vnk tu uztesies virsū gedwilam,vēl kko sāki larkšķēt par mixu,tad sāki tā ielene sāka tev šaut,sāki vicināties ar ieroci,gedvils refleksīvi arī izvilka ieroci un 1x tev ierāva,pēc tam Lova pabeidza iesākto.

    Var droši vērt ciet,nepatiesa apsūdzība.

     Es viņam neuztriecos, viņš vienkārši bez iemesla sāka man šaut! Šodien tika ielikta vēl viena sūdzība, kur viņš to pašu dara, tāpēc vari nemelot.

  5. Sakarā ar to, ka Gedwilam suspends rakstu viņa vietā, ko viņš man lika. 

     

    Situācija bija tāda, ka Gedwils stāvēja skeitā un tu uztriecies viņam, tāpēc viņš arī atklāja uguni. Tu šāvi pretī un viņš uzkāpa uz mopēda, bet nav redzams, ka viņš šautu pa tevi, stobrs ir uz leju vērsts un nav redzams vai apkārt ir cilvēki vai nē, vairāk izskatās, ka tu šauj uz viņu. Viņš medīja vaboles vakariņām un tur pat blakus bija Brendi_Love, kas šāva. 

    Lol, es vienkārši piebraucu, nemaz neuztriecos, un kā var redzēt skreen, viņš vēl prasa- ko vajag? Tu jau pats teici, ka viņš atklāja uguni pa mani, un redzams, ka man iet nost hp. Es pa viņu šavu, jo viņš pirmais uzsāka šaut, kaut arī, neko nepateicu. Beidz melot.

×
×
  • Create New...