• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sultans

Lietotājs+
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Sultans

Profile Information

  • InGame
    Iespējams.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sultans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

  1. bļa, neraksti.... nepatīk kā raksti! +visi zin ka esi haxer, atmaskas nebūs tavā pusē, nekrāj postus mazais! un gaidi admina atbildi!
  2. Postus te krāj tu, meklējot atmaskas, kāds pings? vidaks laggo? nē! es kad lidoju, es lagoju? nē! laiks tev lago? nē! pings tev bļa....
  3. Atmaskas, kpc tā samīzies, un nogriezi īsāku vid? pings? tad kpc vidaks nelagoja? par ping tava vaina!! hph stabils! un mazais pabeidz deviņas klases, jo nezināju ka Pings var būt ledaini auksts! pings var būt *Augsts!
  4. Okk, mauksim zem ban abi! tātad, reku dc kā uzdrukāju kad vinjam tur hph, uzreiz izdzēsa vid, ielika pa jaunam un editoja īsāku, bet reku iemetishu... ss kur atmaskas meklēja + pilno vid... jā bij man hax bet vinjam arī bij hax! uz jumta tur uzlidoja+ ar hph pisa, es vinjam iešāvu daudz reizes, bij hph+ kad video beigās lec, tur kad nokrīt un paklūp, nonjem vienmēr hp!! zinu ka tā ir, šis attaisnojaās ar ping... taču muļķības! https://ibb.co/hddhJQ9 + reku pilnais vid! ja viņš filmējot ir izmantojis hax, man bans nepienākas! https://streamable.com/ugv0c
  5. Tad tas pierāda to, ka tev uzraksta **/report MANI DMO [ID]** tu uzreiz met jailā, okk! jo pieredze man ir bijusi, tu biji stacijā, es vienam fujakam iešāvu, kas man šāva, un es ielidoju jailā, prikkols jau labs jā!
  6. 1. Tavs niks spēlē : Alexander_Kaman 2. Administrātora niks spēlē : Maximiliano_Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://ibb.co/SfTDrHX 4. Apraksts par situāciju : Vēlos redzēt pierādijumus, kādēļ tika unjailots... jo tas nav normāli, unjailot kuru katru, ja unjailoji, bij jābūt pierādijumiem... kurus viņš tev deva, nu tad iedod man arī!
  7. khem khem.... ja nopeerk unjail.. neatspawnojas LS PIE JAILS XDD Nebūs!! te skaidrs tas kad ielika uz 1 minūti! ja iemet uz 1 min tās ir 2min... jo paejot 1 min skaita klāt 0to minūti un pēkšņi tu tieši tad pie jaila! ja nopeerk unjail neatspawnojas tur!
  8. 1. Tavs niks spēlē : Alexander_Kaman 2. Administrātora niks spēlē : Maximiliano_Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://ibb.co/wpCXjvr https://ibb.co/kXr6npv 4. Apraksts par situāciju : Tātad, Charly_Gainz mani nodmoja stacijā, kur nevar šaut, kas ir CS+DM un Masīvs cs! Pēc kā admins bij blakus, Nu ne admins bet NONAME LOWAKS pēc kā viņš savu čuvaku, ar kuru tai brīdī runāja, iemeta uz 1 min.... kas nav normāli, soda sistēma atbilst uz visiem vienādi, nav nekādi izņēmumi, te stabils ACC OFF JEB 1LVL ACC!! Huiņu tik dzen serverā!
  9. Sūdzība patiesa. Enriqe_World tiks atlaists no administrātora amata, paldies! TC.
  10. Par maz pierādijumu... DM- **NOSIST** Bez IC iemesla, nav pierādijumu kad esmu nositis!
  11. 1. Tavs niks spēlē : Alexander_Coltrane 2. Administrātora niks spēlē : Enriqe_World 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://ibb.co/RCM0R28 https://ibb.co/hd0N11G 4. Apraksts par situāciju : Nobanoja Fredi par ooc insult, kaut tur nav teikts īsti **** Kā arī viņš saka *Ya Pidrar* Kas jāsaprot **Es Pidrar** Pēc kā es uzdevu jautājumu, un atbilde bij sekojoša *Tev Piss?* Pēc kā šis kko tur murmināja, un teica jāiet off Teicu *Piss tevi te nevienam nevajag* Pēc kā pierādās ka admini var runāt kā vēlās, tācu spēlētājiem leksika....
  12. Pierādijumi par maz.. vajag no cilvēkiem screens.. kad ir izkikkoti kodu utt... jo serveris buggojas, pats zini...tgt ar visalik kko čakarējas ar server close connection.. nav no cilvēkiem scrēns.. nav kods utt +1 kuram šāvu, tas bij čomaks, no rifam, prost troļojoties, un viņu tajā brīdī arii no dc izmeta, tas kjip kickers da? nets viņam pazuda! +Rifām patīk hph izmantot.. Takā par maz pierādijumi.. max man jail varat iedot..obligāti vajag no playeriem screen ar kadu kodu viņus izkikoja
  13. Par maz pierādijumi....Nepietiek tur... moš viņiem kkas čakareejas?
×
×
  • Create New...