• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Washington

OldSchool
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Washington last won the day on November 16 2016

Washington had the most liked content!

About Washington

  • Birthday 10/25/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mike_Washington

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

5,327 profile views

Washington's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

166

Reputation

  1. Es nesaprotu ! Komanda tāda ir serverī kad uzlikt jostu nav ! Kas man pašam jaraksta kad /try meģīnāja ar labās rokas kustību uzlikt drošības jostu (Veiksmīgi). Šītā man vislau laika jaraksta ja ? Tak mož ejat ***** ?
  2. es nevaru *** citus par tādiem sīkumiem neliek jailla tikai mani. Tikai mani tie admini viss laik pase tas zb jau sāk besīt ! :@
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Ricke_Cardinelli] 1. Tavs niks spēlē :Mike_Washington 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārk : 4. Apraksts par situāciju :Braucu strādāt par tālbraucēju,ietriecos stābā noerpju un mani iemet jaila par PG ! Normali vsipār par? Par to kad es nezuvilku drošības josu,pār dādu atvainojos hujņu piepisties jails 9000k sec. Es uzskatu kad tas nav pareizi likt jaila dēļ tāda sīkuma. Pietam kad es vēl noerpoju! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  4. Es tev velreiz saku es nepaspēju viņu uzrakstī to rp ! Jo tu pat nepagaidiji un uzreiz iemeti jaila !
  5. Bet man nostrādāja drošības spilveni,un drosības siksna !
  6. Tur par nepagāja 40 sec kā tu mani jau iemeti jaila! Un es atkārtošos nepaspēju uzrakstīt rp :@ ! 13. NonRolePlay [NonRP] NonRP - Jebkādā roleplay situācijā neizmanto RP. Piemēram: notikusi sadursme ar auto, bet Tu vienkārši paņem un aizbrauc tālāk. Vai arī nepareizi pielieto RP. RP avoid ir jebkura situācija, kurā viena persona uzsāk RP, bet otrā persona to ignorē. Bet es neaizbraucu tālāk vnk vajadzēja biku tev pagaidīt,un nemest jaila !
  7. Nu pēc ta /s čat bļaustīšanas es sāku rakstīt rp,nepaspēju uzrakstīt līdz galam un tu mani iemet jaila sakars ? ! Un es nebiju pat izskustējies no vietas ar mahu! Nonrp skaitītos ja es sāktu braukt tālāk !
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mike_Washington 2. Administrātora niks spēlē :Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Karoče braucu ar infu un manī ietriecās SandKings es stāvēju uz vietas! Un nepaspēju līdz galam uzrakstīt rp mani ieliek jaila !
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mike_Washington 2. Administrātora niks spēlē :Daniel_Hitman 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Krč4 es sēžu un gaudu kad SM beigs karot pret RM,un mani paņem un izbano ! Nu kāpēc šitā ir jādara es to nesaprotu :unsure: . Ļoti ceru uz to kad būšu unbanots :wub: . Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  10. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Carl, Mayer, Iemesls. Nozaga zonu ! Piemēram: [sūdzība] Carl_Mayer Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Washington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carl_Mayer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mēs iespamojam Europen mafijas fermu! Un sakas mafbizz,bet pedejajas 120-60 sec iejaucas Latvian mafija! Un uzvarēja zonu! Ta saucamo nozaga zonu ! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu
  11. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Daniel, Crosby, Iemesls.DM Piemēram: [sūdzība] Daniel_Crosby Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Washington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniel_Crosby 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mierigi čiloju hood šis iebugojas huda un sāk mani demot ! 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Jon,Crosby,Iemesls. Demoja, mūs hood ! Piemēram: [sūdzība] Jon_Crosby Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Washington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jon_Crosby 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mums bija karš pert IM,un viņi demoja mus hooda! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [bob_Stefanos 1. Tavs niks spēlē :Mike_Washington 2. Administrātora niks spēlē :Bob_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Vis bija tā , ieeju serveri ! Biķi pasēžu , izeju ārā no servera ! Pēc kautkur aptuveni 10min naku atpakaļ online! Un skatos bans ! Un ja tā butu ip sakritiba ! Butu jau nomainijies ip , bet bans nepariet 3-4 dienas ! Gaidu atbildi ;) !
  14. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Alex_Mayer Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Alex_Mayer, OOC insults. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Washington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex_Mayer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Apsaukā mani ar sliktiem vārdiem ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu laikam viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpu (Screenshots vai Video)
  15. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība]Kenneth_Supreme Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls.DM Piemēram: [sūdzība] Kennth_Supreme, DM. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Washington 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kenneth_Supreme 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Neka nievkārši braucu nodēvu kravu. Un viņč saka pa mani šaut. ((DM)) 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...