• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jackobb

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Jackobb

Profile Information

  • InGame
    Jackob Bermuska

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jackobb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Pings vinam norm bija ja butu sudigs pings izmestu no servera vai lagotu ka vins ietu.
  2. Hiyo,nesen atiestatiju pc izstiriju visu ieladeju samp visu ko vajag gaju serveri pec paris sec izmet mani no servera cheating programa #38 kp vins izmet mani ja man nau pat hakus ko vins tadu uzker lai mani izmestu vsp no server un *** vinu vsp vaig ja vins met ara speletajus kuriem pat haku nau,esat domajusi vinu salabot vai vsp iznemt ara???? Jo veletos uzzinat kp mani met ara cheating programma un mani varat ss jebkura laika.man hakus neatradisat, moz jums ir kada ideja lai es vadetu tikt ieksa un spelet samp.lv serveri bez cheating programas kikosanas.
  3. Screen nemts no video,+ taja video var izsti saprast speletaja vardu uzvardu. Speciali tinu video lai panemtu screen,ja labi redz var saprast nickname
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jackob_Littlerr 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sergejs_Paulius 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/zsw879uz
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jackob_Littlerr 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Taunis_Lupata,Mareks_Lopezs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Jaildm gan speletajam gan adminam 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. sveiki,es pavadu samp.lv diena 10-14h,es sodien 14:38-:14-41 stacija bija apsade,rakstiju report admini bija taja bridi on,bet vini ignore visus report gan pa apsaudi stacija gan pa hakeriem + vel esmu radijis id kas hako bet ignore,a banus gan dot un ajail liel,samp.lv owners ja nemainis staff un nepardos staff tad serveri butu norm,bet skatoties tgt staff krizi vini ir tik apdauziti ka 4gadnieks zinatu ko darit un ko ne neka tagadejie admini,vini neko nezin tik liek ajail un kiko pa vardu uzvardu to tik esmu pamanijis pa paris ned 6cilveki tik butu banoti,jo admini vsp vsp vsp neskatas report ja jus neskataties tad iznemat report komandu ara ja nevajadzigs ir un jus ignorejat.vai jus vsp zinat kas ir RolePlay ???????? man liekas ko jus neko nezinat. ja staff netiks parmaciti vai nebus gudaki es pardosu samp.lv bugus pa leto un jums serverim rip.+ vel ir viens hack kas varetu jusu serveri nonest atri jo tam anticheats nestrada un pa naktim adminiem ir *** vai hako vai ne,daziem ir pat video ka admini ignore speletajus report.
×
×
  • Create New...