• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tyler_Stark

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tyler_Stark

Profile Information

  • InGame
    Tyler_Stark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tyler_Stark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tyler_Stark 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braukāju ar rolleri pa Los Santos stacijas apkaimē , braucot gar staciju redzēju , kā vīrietis melnā Sultan nošauj nabadzīgu vīru uz ielas , apbraucu vienu apli un atgriezos atpakaļ stacija , pēc kā es kļuvu par nākošo upuri , vīrietis sašāva manu rolleri , ka arī pēctam ievainoja mani , tiku nogadats slimnica un man tika veiktas vairākas operācijas . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa dēl ! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tyler_Stark 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Viper_Conor un Ryan_Conor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Gaju iekšā slimnīcā nedaudz apārstēt brūces ko ieguvu autoavarijā , ejot iekšā pa durvīm mani sāka dauzīt divi čaļi līdz bezsamaņai . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu vainas dēļ . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. Labāk pasēdēt uz bana par db un izbanot tādus stulbenus , nekā šie haxo un traucē citiem izbaudīt spēli .
  4. Varbūt esmu stulbs , bet liekas , ka pats sēdēsi par mix ;D
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tyler_Stark 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Thom_Grand 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucām ar bračku no LS stacijas virzienā uz LS-SF lielceļu , un te pēkšņi viens trakais ietriecās mūsos ar lielu ātrumu , izlēca arā ar ieroci un sašāva mūs . 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa vainas dēļ ! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...