• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Muhamedss

Lietotājs+
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Muhamedss

  1. Atļaušos iekomentēt, jo pašam bieži ir problēmas ar mašīnām un visu to mappingu. Citreiz ir tā, ka ja tev ir garāžas mašīna, tad tev vajag vispirms pasaukt garāžas un tad mājas. Vēl ir problēma bijusi, ka vienreiz man pārdod mašīnu un pēkšņi viņu atslēdz un sāk braukāt kāds cits un es to pašu mašīnu varēju arī atslēgt, tomēr pačakarējāmies, viņš savu vispirms pasauca uz māju un tad es savu, un kautkā aizgāja. Pieņemu ka tev ir līdzīga problēma, iespējams. Ceru ka atrisināsi un ceru, ka @Sarkanais Kamars varētu šo problēmu ar mappingiem atrisināt, ja var saprast kas notiek, pa retam man ir problēma, ka braucot ar savu mašīnu, viņa vienkārši pēkšņi pazūd (kāds cits pasauc savu mahu un manējā pazūd) tomēr to atrisināju garāžas moci vispirms izsaucot un tad mājas mašīnu. Būtu labi ja kova varētu ieskatīties šajā lietā un ja atrod problēmu, atrisināt, jo tad kad tas notiek, tas ir ļoti stulbi.

    (aizmirsu kad te nedrīkst postot, ceru ka nedos WP, jo runāju par aktuālo tēmu un cenšos palīdzēt ar savu risinājumu problēmai, ar ko esmu pats saskāries)

    • Upvote 2
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Mendoza

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kai_Jones

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : masscs, massdm, mēs piebraucām pie bankas lai apturētais varētu izņemt naudu bet šis sāka šaut, pēc kā nošāva manu biedru un aizbrauca prom.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/it2il

    • Upvote 1
  3. Pirmkāŗt iemācies rakstīt. Man neinteresē tavas pinga problēmas, tu stāvēji uz vietas, es izkāpu lai sāktu RPot. Tev nebija iemesls lai izkāptu no mahas un sāktu šaut. Tu pat nezini kas ir MG, tas ka rakstīju tev "nezinot" nummuru nav MG, to rakstīju occ tāpēc nav svarīgi ka nezināju nummuru ja tas bija OOC. Man neinteresē ka tev nav autorp, varēji kautvai ar RP izvilkt nevis QS taisīt. Te ir tīrs jails par QS un DM, nav ko strīdēties, viss video redzams.

  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Mendoza

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chris_Klein un Martin_Garbage

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM, mēs apstādinājām personu baltajā jakā, pēc kā viņi abi piebrauca un taisīja CS traucējot darbu, kad ar RP teicām lai netraucē un iet prom. Tad apstādinātā persona baltajā jakā sāka skriet prom un mēs sākām ķert, pēc kā šie abi visu iztraucēja un noDMoja. (pieņemu ka viņi arī iespējams QS, neredzēju RP parādamies) abi nebija saistīti šajā RP situācijā, tikai piebrauca un traucēja. persona baltajā jakā aizskrēja kā redzams video beigās.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/ej5o2

  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Mendoza

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Xian_Nakagawa

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM kamēr patrulējam, braucām pa ceļu, šis ne par ko sāka šaut, mēs šāvām pretī, tomēr neesmu tas labākais šāvējs :D

    4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/fcaf2

  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Mendoza

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sersgejs Fabrikats un Anatolijs Alracis

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dzinos pakaļ citam pārkāpējam, pēc kā pazaudēju viņu. Apstājos ceļā malā lai saprastu ko darīt tālāk. Piebrauca šie 2 lowaki ar savu sultānu, pēc kā viņi izkāpa laukā un sāka šaut pa mani (no sākuma tikai kalnracis), pēc tam iekāpa mašīnā un pabrauca tālāk salabot, turpinot šaut par mani un mašīnu. Pēc tam redzams arī, ka viņi triecās manā mašīnā bez iemesla (nenofilmējās) un beigās, abi izkāpa laukā un nošāva. Kā arī QS, protams. (CarDM, DM, QS)

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu, man nebija nekāda IC saistība ar viņiem. 

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://youtu.be/fP2I1ajYDLU

     

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_thirst

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucot uz SF, lejā pa tuneli, man pretīm brauca šī persona ar ātrās palīdzības busiņu un mirgalkām, tomēŗ pa pretējo joslu kur man bija paredzēts braukt. Jo tuvāk es braucu, persona nemaz nemēģināja iebraukt atpakaļ savā joslā bet turpināja braukt un pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus. Es braucu gar pašu sienu, gandrīz izvairoties no sadursmes, tomēr nesanāca. Tad uzbļaujot personai vai ir tiesības, devos savās gaitās. Tomēr persona turpināja sekot un tad sāku filmēt. Persona gandrīz mani iestūma ūdenī un pēc tam es devos tālāk savās gaitās, persona izkāpa un sāka šaut pa mani, nepielietojot nekādu RP lai izvliktu ieroci, kas redzams čatā, jo biju pietiekami tuvu lai rp komanda parādītos. Tad aiz pašaizsardzības izlēmu braukt virsū personai, jo nebija pašam ieroci. Tad persona turpināja šaut pa mašīnu, to pavisam sabojājot. Vēlāk strīdējāmies sms un notika ooc ins, ko arī screenshotoju, paša vaina bija bet izlēma tāpat runāt sūdus. Persona teica ka man esot bijis jābrauc malā, kaut gan tunelī tas nebija iespējams un tuneļa abas joslas bija brīvas. Izskatās ka kāds nezin noteikumus...

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) rekur video un rekur ss ar ooc ins

  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniels_Pechaxx

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucot uz SF, man garām lielā ātrumā panesās rolleris. Čatā parādījās Hack Alert par Speed Hakiem un redzams bija vārds un mašīnas vārds ar kuru persona vārds kas bija rolleris. Pabraucot tālāk pie tuneļa, persona bija nokritusi no rollera un kāpa virsū, kas saskan jo persona lielā ātrumā lidoja garām un nokrita dēļ neveiksmīgas piezemēšanās. Tad izdomāju sākt ierakstīt. Iebraucot tunelī, redzams ka persona dažu sekunžu laikā no maza ātruma, sāka braukt lielā ātrumā, kas ir neraksturīgi rollerim. Stipri šaubos ka pie vainas bija internets, ja izskatās ka viņš hako un vēl uzstādītais mods pieķēra ka persona visticamāk hako.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa, man vienīgais ko izdarīja nedaudz mašīnu sadaudzīja, tas viss bet hakot nav labi

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) te... Ir arī labākas kvalitātes screenshots ar hack alert... te

  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Tremeks

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CarDM, pēc kā uzkasījās virsū un turpināja sekot. Visbeidzot pie slimnīcas kad gribēju sahīloties un turpināt savas gaitas, viņš mani DMoja.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa, viņs ietriecās manī un uzsāka dzīties pakaļ un piekasīties.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 

     

  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikola_Tesla

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video viss redzams. Speciāli PG vairākas reizes kaut gan teicu ka ierakstu vairākas reizes. CS arī, stumdīja mašīnu un noleca lejā kopā ar to. CarDM arī, jo video redzams ka nobrauca pēc CP principa. 

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa/viņas

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 

     

    Edit: Rekur vēl viens pārkāpums, mix... /s chatā bļaustījās ka vēl na jailā kaut gan tam bija jābūt ooc... https://imgur.com/a/G2grQO2

     

  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Miller (iespējams James_Miler, vienk aizmirsu nickname un video kvalitāte ir kāda ir)

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM, kā arī pirms tā sašāva mašīnu, arī CS publikā skraidīt policistu un publikas priekšā ar ieroci un šaudīties

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://youtu.be/bJDAcrQZZMQ

  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic_Chanel

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kamēr RPojām, braucām uz mājām bet pa ceļam sāka sekot šis muļķis, kas mixoja un lamājās, pēc kā sāka šaut pa mašīnu. Tomēŗ viņš turpināja sekot un pēc tam nošāva mūs abus. 

    4. Kā vainas dēļ tas notika :  100 procentīgi viņa.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) atvainojos par kvalitāti, man dators ir no deviņdesmitajiem... Bet vārdu un visu pārkāpumu var redzēt. https://youtu.be/6Y21NPfxbKs

     

    • Downvote 1
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Muhameds_Abdulls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim_Heal

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es aizbraucu uz salu jeb kā to vēl sauc - entershipu, lai aizvestu kādu kravu. Atbraucot redzēju auto (kas nav iespējams, ja vien admins TP vai neizmanto hax) aiz tās redzēju personu. Rokās viņš ar QS palīdzību paņēma ieroci un slēpās aiz mašīnas. Viņš sāka šaut pa fūri, tad es braucu uz atpakaļu, pēc tam izkāpu laukā no degošās fūres. Tad persona pieskrēja pie manis un nošāva, kas redzams video. Diemžēl incidenta sākumu aizmirsu ierakstīt bet pats DM moments un hax moments redzams. Uz salas nav iespējams tikt ar mašīnu. Tur var tikt tikai un vienīgi prizmas darbinieki ar savu fūri. Tie kas nav prizminieki nevar, un paši prizminieki ar citu transportu arī nevar tikt. Admins neviens nebija tajā brīdī online (maz cilvēku bija, tādēļ varēja redzēt vai ir vai nav pēc spēlētāju saraksta) tādēļ viņu nevarēja TP uz salu. Tātad viņš izmantoja hakus lai tiktu līdz salai un DMotu. Video redzams ka viņš nav prizmā arī. 

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams ka viņa.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) diemžēl video kvalitāte ir zema, jo mans kompis ir ļoti (ļoti sūdīgs, tādēļ tik half size varu rec.) sūdīgs, kā arī kautkas ar rec nočakarējās un ierakstīja tikai pusi no ekrāna (vēl krāju jaunam :D) bet ir redzams personas niks un kā viņš nošauj mani. (Fullscreenā būs miglaināks, bet saprast var). Links...

  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Rich

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fred_Rivera

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad viņš mani un klientu ko vedu taksī (Arnold_Westrom) DM pie autoskolas. Es vedu klientu taksometrā no stacijas un braucot gar autoskolu redzēju personu. Piebraucu klāt un bļāvu vai vajag aizvest jo galu galā esmu taksists un kādēļ gan ne. Braucot pie viņa viņš izvilka ieroci Deagle un bez iemesla un brīdinājuma sāka šaut pa mums, abus nogalinot līdz ar ko zaudēju naudu un laiku. 

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://imgur.com/a/dYOPVz3 (screenshot redzams ka viņš izvelk ieroci, pēc kā uzreiz tiku nogalināts ar klientu pie taksometra)

    https://imgur.com/a/4agZr4m (otrs skrīnšots kur redzams ka spēlētājs noliek ieroci, vismaz par QS padomāja)

     

    Ja nu kāds prasa kādēļ uz konta IG vāŗds uzrādas cits, spēlēju uz alt konta (kas prasot vairākiem cilvēkiem, tika apgalvots ka nav aizliegts) un neredzu jēgu veidot atsevišķu foruma kontu lai postotu šo.

×
×
  • Create New...