• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

the_Psycho

Lietotājs+
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Social Info

3 Followers

About the_Psycho

  • Birthday 01/11/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Video spēles.Iet laukā ar draugiem un taisīt video kā arī palaikam uz streamot
  • InGame
    Jason_Polokio

Recent Profile Visitors

1,010 profile views

the_Psycho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

73

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Velters_Bowers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :CS 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa,viņš ar swat car prost pa karjerām mauc,normāls cs,ne ? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Polokio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob-Polok 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :hax 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Tur pat nevarēja redzēt ,kurš nošāva,tik pat labi tur kāds no malas varēja būt
  4. Da pox ,,ka iedos wp, es pilnīgi piekrītu šai sūdzībai. Šis serveris ir aizgājis tādos musaros. Lielākā daļa admini ir nopirkuši savu statusu un vispār nepilda savus pienākumus ,bet drīzāk abuso savu power. Ja izdari kaut ko viņu draugiem vai viņam pašam dos tev sodus dubultā un visu laiku centīsies ieriebt. Piesedz savējos draugus plus es nesaprotu kā var dot chuvakam adminu ja viņš pats ir izbijis hackeris,vienīgā iespēja ,ka protams nopircis savu statusu. 80-90 % neizprot /me /do komandas un nemaz nemāk high rp,tikai low rp ar pāŗis rindiņām vai pat vispāŗ rp avoid ,vai cs. Cilvēki tik grib dmot un galināt visus ,jo rpot nemāk un nekas cits izņemot šaušana viņam neinteresē. Līderi pieņem orgās chuvakus vnk liekot viņam uzvilkt drēbes,kur loģika,vajadzētu būt tā ,ka vajag papriekšu respekt iegūt un ar rp background tik tikt kaut kur ,bet ir tā ,ka random chuvaks piejiet pie bandas/mafijas līdera un uzvelkot drēbes tiek bandā/mafijā ,cik gudri. Lielākā daļa cilvēki tiek pieņemti nevis pēc rp zināšanām ,bet vai ir hacki u.t.t. Daudzi līderi/paneļi pat pieņem chuvakus bez rp un ja ir pirkta orga tad nav nekādi sodi Līderim/panelim. Admini vai nu nespeco terras/maffbiz vai vienkārši piesedz savējos čomus.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Lanskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Widney_Kalash 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Chuvaks stacijā dara db no mocha 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Pirmais apsaukāšana nav ic iemesls armijai šaut nost civilos, otrais mums bija citas drēbes atšķirībā no tās reizes un mūs nevarēja atpazīt, treškārt, kad vēl biju armijā, kurš uz parastiem treniņiem pa ielām ar tanku brauc izklausās, ka nezinat ko armija dara. Pirms izmetāt no armijas Oskars_Dohertijs vnk TK taisīja non rp plus qs un par to nekicko no armijas ok. Un vēl mēs pat nešāvām, bet ar hunteru mahu sašāvāt kaut vai ic nevarējāt zināt, kas mēs esam. Nu sor armijā tik jūs tādi lowi esat.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Lanskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Precīzi pret Raimonds_Stolerovs ,bet bija vēl citi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar Takashi braucām pa LV pie braucām pie robežas un tur stāv armija, ne pa ķeksi atlido hunter helis un sāk ar ložmetēju sašaut mahu,pēc tam seko šaušana no robežas puses pa mums,bet paspēju uzfilmēt tikai to vietu ,kur armija šauj. Viņiem nebija nekāda pamatojuma mani šaut plus vēl nebija nekādi brīdinājumi, un pats leader Ashley_Wu arī šāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Lanskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ratnam_Matthias 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : dm plus vēl pie stacijas 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Apraksts par problēmu : Fake ban, rāda itkā ,ka esi banots ,bet protams ,ka tas nav pa īstam ,bet kaut vai restartēju rūteri man ne vienmēr salabojas šis, šī problēma man parādas ,jo īpaši no rītiem ,bet tikko arī uzmetās. 3. Pierādījumi par problēmu : https://imgur.com/VGz2xn5
  10. Sūdzies par citiem un tiec banots par HPH, lol tu esi tāds liekulis. edited- Tas neskaitas kā multi acc ,ja tu igrā caur Dominic_Kennedy ,bet kad uztaisīji datu maiņu tu gribēji mainīt no Edward_Caspello uz Russell_Rivera ???
  11. Ā un tad kad jums ir hph sarubīti un aimi ir baigi godīgi? Es uzskatu, ka neko nepareizu klipā neizdarīju ne man bija hacks ne izmantoju cbug
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Lanskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Porter_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņs vispār bez nekāda iemesla nāca uz manu hood un šāva mani nost. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ja nepietiek varu atsūtīt vēl.
  13. Man bija tā ,ka pārdevu viņam ieroci ,viņš mani pataisno ar cbug pēc tam nošāva ,bet bildes vai video man nav tāpēc sūdzēties ir useless
×
×
  • Create New...