• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

iamfrazix

Lietotājs+
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About iamfrazix

Profile Information

  • InGame
    Kevin_Quattro

Contact Methods

  • Discord
    iamfrazix

Recent Profile Visitors

496 profile views

iamfrazix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Man šitas arī vienreiz gadījās bet nopērc vēlreiz un tad Itka nevajadzētu pazust.
  2. Nu kā pārdod biznesu, nauda jau pazūd no konta, ko tu brīnies?
  3. Neesmu tevi apdirsis, tur bija tavs vārds, vai vārds "Tu"? Nebija...
  4. 1. Apraksts par problēmu : Man vēl vakar bija biznes pie Organizācijas prizmas, tā picērija, nauda iekšā bija vis bija, šodien ienāku iekšā gribu apskatīties kādi ienākumi a pēkšņi parāda, ka jums nav biznesa, līdz ar to aizbraucu pie tā skatos to var nopirkt!! Visticamāk tagad atkal pirkšu viņu! plus man atkal jāpērk biznesa licence un man biznesa kontā bija 43 tukstosi 3. Pierādījumi par problēmu : Pierādījumi nebūs, bet daži var apliecināt, ka tas piederēja man.
  5. Man *** nevajag 1v1 lai pierādītu, ka šaut māku, un jūs nemaz neesat 1v2 ienāk te pus rifas un 2v7 tik spēlē un vēl brīnaties, ka zonas pakāšam!
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevins_Quattro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antons_Pizdringluss un Modris_Zeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Biedri no Rifa Gang nāk uz mūsu hood lai šautu mūs nost, redzams kā viņi no jumta šauj, bet jautājums kā viņi tur tika? Visticamāk ar hakiem, vēl redzams kā Modris nolec no jumta un sāk čurāt uz manis! Vien vārd sakot saredzams ir (Massive DM; SK; PG; CS) 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) : Video es ieliku trīs klipus tāpēc redzams, ka es respawnojos savā bāzē: https://youtu.be/VDs0UGo54Vo
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kevin_Quattro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pablo_Petrovic laikam (Neatveros kā sauca un video grūti saredzēt!) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš atlido uz terru beigas kad iekapju mašīna var redz;et kā viņš atlido un plusā Edward_Caspelo nošāva mani pēc terras! 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...