• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

DmC1990

Lietotājs+
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About DmC1990

  • Birthday 07/05/1990

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Tifany_Angelo

Recent Profile Visitors

320 profile views

DmC1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

-7

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tifany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Van_Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mierigi pastaigajos pa auto tirgosanas placi, piebrauca saka saukaties taisija CP Hp vel protams nedaudz atstaja, bet neskatoties uz to CS un CP tur tapat bija. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lee_Benz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS DM , izvertejiet pasi cik tas ir gudri vai pratigi sedet policijas hooda un saut visus kas uzspawno. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristaps_Smurfino 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :CS DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomy_Johnson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :CP 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tifany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniel_Cayenne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ierados LSPD Ka advokate lai Rpotu situaciju un atbrivotu personu no cietuma. Speciali pati zvaniju uz policiju un izsaucu policijas darbiniekus lai ierodas iecirkni. Velejos normalu RP situaciju veidot, ta vieta sanemu Visu iespejamo tikai ne normalu rp situaciju. Tatad rodas jautajums kada jega no Advokata profesijas ja tevi par to ka gribi rpot vienkarsi nosauj vai ieliek cietuma pilnigi bez iemesla. P.S. ja jus nevelaties izspelet RP situacija kada velna pec jus vispar esat tada RPorganizacija ka Policija? Ja nemakat vai negribat rpot tad ejiet Mafijas un bandas tur tadus ka jus ar atplestam rokam sagaidis. Del tadiem ka jus citiem policijas darbiniekiem nav iespejams normali paspelet, jo speletaji atribjas visiem kas ir policijas uniformas. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://imgur.com/a/VXbgANa
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tommy_Hallewell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nicolas_Silver 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Trauce policijas darbu DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jackob_Littlerr 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sofia_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim_Khalifa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucot garam parsava man automasinas ratus, uzreiz pec ta apstajos un saku filmet CS DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Zush_Bezno 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. Administracija izvertes situaciju ja busu parkapusi noteikumus Sanemsu sodu un to izcietisu.
  12. Izlasi Manu Rp draugs. un tad padoma logiski.. Tas ka speles animacija automatiski sasledz rokas uz muguras nenozime ka es ar rp tev nevaru uzlikt rokudzelzus ja tu sedi masina Otrkart Rp bija ari uz masinas konfiskaciju, Tatad ja tu doma ka tu ar savu vienu komandu /do masina aizslegta izvairisies no soda, padoma velreiz. vienigais kas ignore rp esi tu pats.
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sofia_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edric_Shakur 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Traucē mediķu darbu, DM. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tifany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Karlis_Ozols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melany_Angelo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jacokob_Littlerr 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...