• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Hopex+

Lietotājs
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hopex+

  1. Varbūt pieciem ''airbrake'iem'' ? Tāds filmētājs tak esi, tad samet tos video, lai beidzot nobano mani - to trako haker. ne?
  2. first of all - KADS MODS izlabo to : Nejau tpt vien šāvu, u kno'... Baig te tais augšā taka aiz garlaicības sagribējās dm'ot, ne? xD Personīgi uzskatu, ka sūdzība būtu aplama un to pat varētu vērt ciet, jo ne qs, ne dm redzams, ne cs.. Tas noticis nakti, kkādā pagalmā, nekāda ooc chata un pat iemesls ir bijis, protams, tu jau neuzfilmē visu no sākuma, tikai to vietu kur jau mūc. tak čatu paskaties kur aizmukri rakstot = lox, nabagi Tas kinda nav cs? Ja tev pa nakti piebrauc četri cilvēki maskās(labi, dotajā brīdi diemžēl nebija) un ar ieročiem? Cerams, ka tevi vēl paņems par šito huiņu..
  3. sad, arī tā pat bija #iemācīsimtūnētājiembraukt
  4. Pipariņ, Tu tagad tiešām esi sevi pierādījis uz visiem simts Maz ticams, ka ar šādām rīcībām Tu vispār kko zini no dzīves, bet lai jau paliek tavā ziņā *2020 k rip rp* i mean... Kaut vienu komandu izdari, lielais puika. Smieklīgi, ka reāli ir tāds, kurš tiešam domā, ka insturktors var atņemt tiesības par to, ka stāv uz ietves. Uzvaicā, draugs mīļais, vecākiem, vai kādreiz pat policija to uzdrīkstētos darīt... Ceru, ka sapratīsi ko Tu savā prātiņā dari nepareizi. Draudētu un raudāt es tiešām netaisos
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Den_Hopek 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maiks_Stiflers , Edzio_Auditorie 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Maik Stiflers - braucot pa ceļu, viņš neskatoties uztriecas virsū un vēl atļaujas ooc insult. Edzio Auditorie - īpašs gadījums, kurš iejuties dieva lomā.. - Stāvu, pretī stacijai, pie veikaliņa, uz ietves. Pienāk klāt un saka, ja nepazudīšu no turienes, ar kājām staigāšu. Vienkārši nonrp ar savu debīlo komandu(/take, kuru visp vajadzētu nafig izņemt) atņem tiesības un vēl pasaka, ka bija rp (iemesls) Ja tas ir iemesls, tad parādiet man lūdzu kaut vienu gadījumu kur kkāds random licenzators Tev tiesības pēkšņi pazudinās, tikai stāvot ceļa malā, uz ietves xD (neesmu vienīgis kam atņēma, tas pats cilvēks citos laikos ir ņēmis vēl,,, ) 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/rdd4o4 https://prnt.sc/rdd4vk
  6. Kāda atšķirība kurš šauj? Šāvu es vai cits? Šāva ar iemeslu un pa auto! Tas ir aizliegums serverī šaut? Jā - ja nepatēmu - protams, sodāmi. Tas bija taka kkāds uzdirsiens, ka autodarbnīcā nav RP?
  7. Es kā apsūdzētais noteikti drīkstu argumentēt savu un Laura situāciju. Uzņem varbūt vēl kādus skrīnus pa 10k attālumu? Imagine - Tu taisi rp situāciju, ved zagtas kravas ar pilnu bagāžnieku zagtām detaļām, pēkšņi uzrodas policija, ielas ir klusas un neviens uz tām neatrodas, padodu Laurim savu ieroci un kādēļ tas būtu pārkāpums? Tagad ieroci turot rokās arī skaitās jau gandrīz kā jails? Iedomājies, mums autodarbnīcā arī pastāv ''RolePlays'' nevis tikai komanda ./tuning un /tuninglist Tas ir vāks, cik vēl zemu var nolaisties... Pa Tevi pat neviena lode netika iešauta, tikai pa riteņiem meiģināts tika un Tu čīksti kaut ko... Sūdzība, no mana skata par mani un Lauri pilnībā aplama, bet nu lai jau brīnumi notiek.
  8. Skatos, baigais cēzars esi. Tad ko Tu darīsi, kad izbrauksi trīs maršrutus lielais esmu nevainīgs-Playist? Tev vienā maršruta laikā gandrīz -30% healt, ko tālāk pateiksi? Tas vairs nebūs ''PG''?
  9. 1. Tavs niks spēlē : Den Hopek 2. Administrātora niks spēlē :Mason_Has_Tomatos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/r6ni06 , https://prnt.sc/r6ni66 4. Apraksts par situāciju : Strādāju organizācijā ''Prizma'', braucu uz ''/entership'u'' - paņemu kravu (viss ar RP) un vedu līdz nodošanais vietai - nododu un noslīcinu fūri, lai atspavnojas hood'a! Taisu reconnect, jo NAV NEKĀDU iespēju tikt atpakaļ uz hood, ja neslīcinātu fūri, tad atpakaļ braucot ir mapes bugs, kur nevar atpkaķļ ceļā tikt pāri vietai, tādējādi ir jāiet ar kājām, un ar kājām ejot uz kuģi rakstot /entership rāda, ka ''jābūt pie stūres'' Tad paskaidrojiet, kādēļ ir jāsēž cietumā dēļ servera bugiem, vai administratora paviršības dēļ? P.s - laba attieksme otrajā screenā - ''man pie dirsas'' :))
×
×
  • Create New...