• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

VanKaizer

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About VanKaizer

Profile Information

  • InGame
    Carlo

Recent Profile Visitors

210 profile views

VanKaizer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Deasel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : iejaucās terrā kā arī izmanto c bugu 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/e2kj2 kā arī tas kas beigās sēdēja uz jumta arī bija vins , ir vids , ja vaig varu iemest , tikai kā vins tik ātri tur jau tika ? huh
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Santa Jansone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax? 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Elgrando 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/rkkbmc
  4. SŪDZĪBU AUTOR! Sūdzībās norādi precīzu apsūdzētā vārdu (nickname), pretēji tava sūdzība bez brīdinājuma tiks slēgta ciet. (Paraugs joprojām vecais, lejā vēlreiz pievienots) Tas tiek darīts, lai nerastos domstarpības, kurš drīkst un kurš nedrīkst postot izveidotajā sūdzībā. PALDIES PAR UZMANĪBU! Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ratnam_Matthias 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : tiko nopirku mašinu 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. tu nesaprati . Nesaku kad no tevis visi iespaidos , saku to kad tu šo ''NONRP'' teicienu velc kā ķēdi , tu no cita iespaidojies un cits no tevis.
  6. bet saproti to ja tu pasaki ''SERVERS JAU SEN NAV RP'' tad tā arī būs . Viens čuvaks pasties , otrais , trešais un viņiem visiem pazudīs roleplay sajūta serverī , jo viens cilvēks kā tu šajā momentā pateica tā.
  7. tieši tā aizeij pieteikties bandā , un ko no tevīm prasa ? Lai tu uzvelc kreklu . Un tas ir viss tu esi bandā. Visiem pie dirsas kas tu biji pagātnē , policists vai bandīts , tāpat tevi paņems organizācija. Lielākā daļa spēlētāju pat nezin tādas komandas kā /me un /do tikai uzmočī binderi lai nolasītu sekas pēc katras avārijas. Visi lieto binderus , gan bandās , gan legālajās . Nu labi zinu nav laiks vienmēr roleplayot tādos momentos kad reali nav laika . Bet ja tu lieto vienu un to pašu tad kāda jēga no tā RP. Cik cilvēki adminu klātbūtnē izturās zolīdi , kā admins iziet off tev lodi pierē ierauj. Piemēram kā šoadien , ir kautkādi 60+ cilvēki on , un nav neviena admina on. Dodos uz Staciju jo vēlos paēst . A hui tev ēst , pat nepaspēju atbraukt kā mani kautkādi divi čuvaki ar DB novāc. Un vispār kāda jēga no tiem mentiem? Ne vini tev palīdz neko , tikai dzenās pakaļ dirsā, puse no tiem mentiem pat nejēdz ceļu satiksmes noteikumus . Kā piemēram kad tas bij es hz , mierīgi braucu garām stacijai , un bam no stacijas izlido viens ar auto un iepis manī iekšā , pēc kā pats aizmūk. Un tieši sadursmes mirklī man no dirsas mentu mašīna brauca . Un uzminat kuru stādināja malā ? Mani protams , pat kaut viņam man vajadzēja dot ceļu. Nebiju spēlējis samp.lv kādus 4 gadus . Domāju atnākšu ''nostalgia'' dabūt , bet jau pirmajās stundās vēlējos kautko šādu uzrakstīt , bet nebija duka tam.
  8. Es kadrā arī esmu tāpēc atļaušos runāt. Tur no DM ne smakas nav , vienkārši aizstāvēšanās . Piemēram: Ghetto rajonā kautkādi policisti no pilsētas cenšās apcietināt tavu brāli , ko tu darītu ? Stāvētu un skatītos ? Protams ka ne , censtos viņu izglābt.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlo_Capone 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Xin_Gejoz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es braucu ar faggio , viņš man piebrauc klāt pie stacijas un sāk pa mani šaut [ nav nofilmēts] . Pēc kā es aizmuku un negribēju lai šis ir brīvība , ierubiju video un braucu vinam klāt. Pārkāpa DM,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. vienk nav vārdu gribi būt autobusa šoferis a kur tev rāda kur jābrauc ceļš nobloķēts no abām pusēm ar kautkādām barjerām . SS nevar , fails pa lielu . Krč nav vārdu XD
×
×
  • Create New...