• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Marispley

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marispley

  1. 1. Tavs niks spēlē : Jimmy Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Jay Heal 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/gjwkq6mc4#/view/wmpfpx7hy 4. Apraksts par situāciju : Konkrēti es nevienu adminu nenodirsu, otrkārt tas bija ic čats, tā varēja būt kkada rp situācija tikpat labi, un lielākais sods kas būtu tas arī būtu mix nevis aa xdd. Pasaki Heal kurā brīdī es nodirsu kādu adminu? Ne reizi nepieminēju kādu no jums.
  2. 1. Tavs niks spēlē : Jimmy Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Paul Wright 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://files.fm/u/ywfspang#/view/dqmeaf77 4. Apraksts par situāciju : Kopš kuriem laikiem pa aa bano uz 77 dienām?
  3. 1. Tavs niks spēlē : Jimmy Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Jame Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://files.fm/u/2mb3je59#/view/nfyb8nm7 4. Apraksts par situāciju : Sāksim ar to kad par dm reāli viņš ir vienīgais administrators kurš liek uz tik ilgu laiku, otrkārt es trāpīju 1x un nebija speciāli gribēju ar syy uz pāris jaut, un trešķārt es uzrakstīju reporta kad uz dm neliek tik ilgu un bļaviens viņš uzliek banu nu kpc pirktajiem acc jātēlo kkas hujzin kas.
  4. Sveiki tātad es ieprieks rakstiju administratoriem reportu kad mani dmo vins redzies izlikas nezinis par to, a kad nobanoja manu draugu es uzjautaju vinam "Redzies ko vajag tu neredzi un ko nevajag tu ahuennais kiko ara" un par šadu tekstu es dabuju banu, tas ir godigi? https://files.fm/u/2jb5wywn#/view/sa-mp-007.png https://files.fm/u/vgqz32x3#/view/sa-mp-009.png
×
×
  • Create New...