• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

KentaurUldis

Lietotājs+
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About KentaurUldis

  • Birthday 03/23/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Fridža

Recent Profile Visitors

848 profile views

KentaurUldis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Čoma vietā kā žigulis teica nevar vairs rakstīt
  2. 1. Tavs Niks Forumā :KentaurUldis 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Letiwi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Saspieda dislike par to, ka redz apvainojās, ka nospiedu viņam vienu dislike. 4. Pierādījumi :https://prnt.sc/v5me1x https://prnt.sc/v5meqg (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  3. rec, sakarīģs frukts liekas, jo nācis no arzemju serveriem veiksmi dabūt līderi brou
  4. https://prnt.sc/uau56b tak viņš nav vainīgs, ka tu esi tik pārgudrs
  5. Jaja admini tagad paši izdomā savus noteikumus . Tas nav rakstīts noteikumos-servera sodu sistēmā. Takā nekāds ban 365 nevar būt. Lūdzu parādiet kur tāds noteikums būtu rakstīts par izvarošanu... Piemēram žigulis man teica, ka tur ..... par to ban 365.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fridis_Kuplais 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andy Rodriguez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/sa361s https://prnt.sc/sa36bh https://prnt.sc/sa36ls https://prnt.sc/sa36tg https://prnt.sc/sa371p
  7. Tieši taa ble piesedz savejos chomus LAI BLE PALASA NOTEIKUMUS KA JABUT NEITRALAM PRET VISIEM SPELETAJIEM KO? MANI BLE BAN AR ITKA OOC INSULT. Pizdec nav vaardu par taadiem adminiem. KOVA nem nost tam tomatam huijnu tik dara
  8. Nu es uzskatu ka tas ir normāli, jo vai tad realaja dzive kads imigrants taa vareetu parbegt cauri vartu robezai un vēl bruņotajiem armijniekiiem pari? Uzreiz nobērtu tevi. šaja situacija tevi butu jasoda ne robezhnieku! + tad nenogriez tik sakumu ieliec pilno video lai var redzet kas par situaciju bija notikusi manuprat tu esi big nonrp
  9. Tu pats esi viens liels fufelis taja prizma vispār neko nesajēdz no rp. Bija atnākusi ziņa ka biji nozadzis auto jau vairākas reizes. Mēs atbraucām pie tevis tu biji afk mēs ar tevi sākām runāt, bet tad tu uztaisiji logoff. Labi neko mēs braucām uz citu izssaukumu. Un tad atkal biji nozadzis masinu atkal braucam pie tevis. biji prizmas hooda un uzlikam zvaigzni par bēgšanu.
  10. Jā es piekrītu visu teiktajam, jo nu man jau ir zbal šitie visi nick howardi kuri bļe bano par kautkādu sūda report uz 1 dienu. Ka tik viņam bļe kaut ko ne pa prātam izdara lows.
  11. 1. Tavs niks spēlē : Uldis_Aka_Kentaurs 2. Administrātora niks spēlē : Nick _ Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Visi speletaji saka 4. Apraksts par situāciju : Piedomā pie savas uzvedības. Neliec 1dienu ban par report.
×
×
  • Create New...