• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Andrjuha228

Lietotājs
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Social Info

5 Followers

About Andrjuha228

Profile Information

  • InGame
    Skezz_Krewazz

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andrjuha228's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

48

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : andrjuha_ramzze 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : square_shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : arpuss db 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. man tik zel ir tos jauniesus, kuri doma, ka ddos bija tikai kubiku del XD tas viss bija tikai fun del un lai patrollotu sarkano XD ka redzejam rezultats not bad, bet ja jus tiesam domajat, ka tas bija tikai spama delj shaja ded serveri, tad jums ir steidzami jadodas uz tvaik iel gaidu kartejo uzbrukumu no rg toxic bandas komentaros XD atslabstat cuvaki ( un ja vel kadas ipasas radibas doma ka tas bija tikai spama delj, kkad drizuma izlaidisu vidaku, varesim pasmieties kopa )
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : skezz krewazz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : mike howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : satiku pro gejmeri 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skezz_Krewazz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigy_Gerrard & Casey_Beay 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Zigy Gerrard - hph, Casey_Beay - invis. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skezz_Krewazz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic_Bryson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nemāk vinnēt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skezz_Krewazz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tristo_Ruiz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Parādija melno maģiju 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. Bugsys pat nebija šāvis, viņš vienkārši gaidīja pēdējās sekundes, lai iebrauktu teritorijā, bet randomā atbrauc maha ar db un nošauj un kāda vispār provocēšana, ja pat viņš būtu šāvis, tad adminiem ir jāizkiko, nevis jādod atļauju taisīt ārpuss db, ja tā reāli ir, tad puse serverim jābūt false ban.
  8. tu ta saki itka pasi esat baigi balti un pukaini ;dd te visas terras ir prost hax vs hax, pierodi - this is samplv xd
  9. Ja tev būtu tāds pings, tu vismaz 1 reizi, bet nolagotu, teleportētos or vēl kkas (izkikotu) + tie bija 7 HITI ar deagle, manuprāt pat ar pingu 500 vismaz 1 hits tiktu ieskaitīts. Labi, ja tiksi cauri ar HPH, tad netiksi cauri Multi Acc, nesen tiki nobanots par HAX profilā Lee_Vasquez, starp citu viņš vēljoprojām ir aktīvs - https://prnt.sc/waypsc Bet tagad tu spēlē no cita 3lvl profila - jeb fake. https://prnt.sc/wayqi0 Taisi jaunu acc, draudziņ.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skezz_Krewazz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Wo_Skalderis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Uz 60 hph, nekā jauna.. 7 hiti ar Deagle - 0 norāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...