• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Capital

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Capital

Profile Information

  • InGame
    Netiek norādīts

Recent Profile Visitors

204 profile views

Capital's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Tu pilnībā neesi iesaistīts šajā sūdzībā un tavs komentārs ir pilnībā lieks. Administrātoram ir jāfiksē viss videoklips, lai iepazītos ar situāciju. Beidz krāt postus un rakstīt huiņu, pirkteni. Lai tādi kā tu neaurotu, iedošu laiku - 6:25. Neesmu redzējis nevienā vietā informāciju, kurā būtu norādīts, ka man ir janorāda laiks, no kura skatīties videoklipu. Tu esi vienkārši bomba, žiguli.
  2. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kāds sakars? Es šāvu pa auto , tas ka es trāpiju ne tam nenozīmē, ka tas ir DM, ākst. Zini kas ir IC un kas ir OOC? Ja es nošāvu ne to, tad lai izdzīvojušie raksta sūdzību PD priekšniecībai, par to, ka es esmu noslepkavojis kādu nepatiesi. Bruh... Tu domā ka man ir SUPER-MEGA,ULTRA aims ka es varu trapit garam blakus sēdošajam? Mani nepis, kuru es nošāvu - sašāvu mašīnu, ja nomiri - tad lai tie kas palika dzīvi risina IC.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Chandler_Princenton 2. Administrātora niks spēlē : Jay_Heal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju: Apturēju vienu Vagos čuvaku, viss ok. Sāku rpot datubāzi, sāk mani šaut, sāk mani taranēt kaut kādi 2 ļoti jauki cilvēki. Izkāpju ārā un mani notriec, es uzreiz sāku šaut pa viņiem, rezultātā es saņemu sodu, jautājums - kādēļ? Pirmkārt - es esmu policijas virsnieks, mēs atveidojam ASV, jebkurā ASV štatā, likumdošana paredz to, ka ja tu brauc virsū kādam ar mašīnu, tas skaitās kā uzbrukums ar nāvejošu ieroci un tādos gadījumos, gan civilais, gan policists ir tiesīgs šaut. Pierādījumi par to, ka tādos gadījumos šauj - Internetā videoklipu ir pietiekami, nesaskatu nevienā vietā ne CarDM, ne DM, jo cilvēki apdraudēja mana personāža dzīvību, es sāku cīnīties par to. Ja mēs ejam pēc tādas loģikas, tad - ja dzīvē tev uzbrūk manjaks un tu viņu nošauj, nogalini, tevi ir jāsoda par to ka tu cīnijies par savu dzīvību? Bruh, es labāk vergoju kā nēģeris.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chandler_Princenton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jamson_Leep , Condsty_Howard, Dairis_Diego 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apturēju Jamson par CSN pārkāpumiem, sāka dirst kaut kādu huiņu, mol - es neesmu Ceļinieks, sāku viņam teikt to, ka tam galīgi nav nekādas nozīmes, sāka beģt prom, ok. Turpina bēgt līdz vienā momentā mums pakaļā neiesēžas Condsty Howard, kurš ar savu FBI rancher traucē chase, taranē mani. Man ir liela nojauta, ka tur ir smuks MG pākāpums. Chase laikā Dairis nonrp izleca no auto, pieļauju domu ka nemaz neatveidoja roleplay. Tālāk tikām no viņa vaļā, vairākkārtēji centos nopitot Jamson uz highway, lai viņš tālāk nebēgtu. Beigās speciāli ielidoja ūdenī lai izvairītos no aresta, OOC tipa /su nepaspēju uzmest. 4. Kā vainas dēļ tas notika: Kādēļ Jamson bēga? Domāju ka dēļ tā, ka samp.lv ir viens liels stereotips, ka ceļinieki tikai var apturēt bet kādēļ Condsty sāka uzveties kā retards, nav ne mazākās nojausmas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Vakar, aizvakar un visas iepriekšejās dienas es serverī tiku un viss strādāja. Šodien no rīta ejot iekšā man rāda to, ka es esmu banots. Haki man nav instalēti, vienīgie CLEO kas man ir, tad tas ir Policijas dashcam kurš man strādāja vakar un nebija nekādu problēmu un auto-rp kaut kāds CLEO. Problēma sākās tieši šodien no rīta, vakar vakarā ar šiem pašiem failiem man viss strādāja. Citos serveros problēma nav. 3. Pierādījumi par problēmu : https://imgur.com/a/9z4lHJm
  6. Iedomājies manu personāžu - 36 gadīgs čuvaks, policijas darbinieks ar stāžu. Tu domā es būšu šads? - Nē, es personīgi savu personāžu atveidoju aptuveni šādos izmēros - Un iztēlojies esošo situāciju. Čuvakaks pats roleplay chatā, atveidoja to, ka viņš PRETOJAS bet MINIMĀLI pretojas manām darbībām, kas nozīmē to, ka jebkurš policijas virsnieks, kas šajā gadījumā esmu es, ir spējīgs saslēgt aizdomās turamo. Tā try komanda nospēlēja diez gan negodīgi un džekam pašam nebija iebildumu pret to, ka es saslēdzu viņu, tātad - kur problēma? Pilnībā neredzu iemeslu kādu apsūdzēt par LowRp, kā vienīgi tevi - tas ka tu esi kaut kāds bezjēdzīgs domes panelis, nenozīmē, ka vari ielīst jebkurā PD situācijā. Un jā, to čuvaki iemeta jailā, jo izsmēja roleplay, bija nenopietna attieksme, nebija gatavs atveidot roleplay.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chandler Princenton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Henry Barbaro & Marcis Vercetti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Zemāk ir norādīts videoklips. Lai pie manīm nepiesietos, ka es esmu kādu taranējis vai šāvis nepatiesi, tad noskataties šos videoklipus. Iespējams lielajiem dirsējiem kuri ir visur, būs jauna papildus informācija. Šaušana - Protams , iespējams, man vajadzēja atveidot RP, kā man uzbrauc virsū un es esmu ievainots, bet vai es redzēju RP no viņa? Kā viņš uzbrauc man virsū? Atveido personāža jūtas, eomocijas? Transportlīdzekļa sekas? Ātrumu? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Abu spēlētāju roleplay zināšanu līmeņa dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  8. Tev rādās ka tu esi banots no servera? Ja jā, tad man personīgi palīdz samainot internetu. Samaini uz kaut kādu sūdu, ieej iekšā, izej ārā un samaini uz veco. Vismaz tas ir tā man, kā fixot savādāk - nezinu.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chandler Princenton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valters Bowers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : Īsumā par situāciju. Pakaļdzīšanās laikā, es saprotu ka mainās personāža uzvedība un uztvere uz situāciju bet iebraukt bandas hooda chase laikā, manuprāt ir CS pārkāpums, jo pirmkārt - tā ir banda, tu esi bandas loceklis. Tu saproti, ka ja tu apdraudēsi bandas eksistenci, kādu no biedriem, ar tevi izrēķināsies bandas pārstāvji un neskatoties uz to, chase laikā spēlētājs iebrauc bandas hood un uzsāk apšaudi ar mums, nemaz nedomājot par to, ka pie pirmajiem šāvieniem bandu noraks kā līķi visi policijas spēki tuvākajās dienās. Uzskatu, ka chase laikā iebraukt bandas teritorijā lai paslēptos no PD ir pārkāpums, jo tu domā tikai par sevi bet tev ir arī jādomā par BANDU, kurā tu esi, jo atsēdēt pāris ''mēnešus'' aka minūtes ir labāk, nekā nomirt, jo tev pārgrieza rīkli vietējie bandas locekļi, jo tu apdraudēji bandas eksistenci, ievedot mentus savā hood. P.S Zinu par iespējamo QS pārkāpumu, skrienot prom no mašīnas man nesanāca nospiest bind'a pogu, jo domāju kā ātrāk paspaidīt space lai aizskrietu prom. Ja administrācija to uzskatīs par pārkāpumu, tad būšu priecīgs saņemt sodu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...