• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

warosa

Lietotājs+
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About warosa

Profile Information

  • InGame
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

warosa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

-7

Reputation

  1. Kurs tad r0l1t3 40eur iemeta un nespele tur vairs ? Klauns.
  2. Jūs laikam abi divi neko nezinat lar ieročiem, viņš atradās augstumā un tu uz zemes, saprastu ka viņš arī būtu uz zemes + bija pietupies. Es zinu ak recoil, nevajag video.
  3. Te nekāda aim nav, uz uz vietas stāvēji un tevi kārtīgi nobēra no augšas. Andrew, tajā video, kā tikāt uz tā jumta ar Sultan ? Te tikpat mierīgi var pieprasīt pilnu video no terras.
  4. 1. Nav zinams no kurienes sava 2. Vins vareja but pietupies 3. Zini kas ir single tapping ? Paldies
  5. Tu laikam nezini, bet bez krūmiem/koku lapām nevar spelet. Silti iesaku noteikumus palasit. Ja vinam tiesam butu hph, tev virsu skrietu, + nebegtu prom no masinas + pings tika uznemts kad tiki nosauts nevis kad bija tas "hph", vareja but desync vai liels pings. Un tev tur smuks c+ ja pirmo savienu netrapitu, hugo.
  6. Šitādus kabačus kā tu vajag nahrinizēt un DMot 24/7 tikmēr sapratīs
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Boris_Ibrahimovic 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Rivera 3. Apsūdzētās personas organizācija : Rivera Family 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : draud ar WH tīrīšanu 4. Kā vainas dēļ tas notika : ieguva wep fab un tad nākamajā dienā viņiem tā pazuda. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/29to30 . https://prnt.sc/xgqqs1
  8. Nerunā te neko lieku slēpjos no taviem šāvieniem kāds hph. Cik zemu vēl taisies krist ?
  9. Zini ir tāda lieta kā desync. Manā ekrānā rādijās ka netrāpiji.
  10. Ak nē, ko tagad? Reāli nepiš. Es tādu huiņ nelietoju G+1 eh ? ar g+1 tev mirgotos hp, bet man hp nemirgojās. Ja man tiešām būtu hph es nebēgtu prom no tevis, bet gan skrietu virsū. Padomā loğiski.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Brody_FoXX 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy_Leenan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : kaut kādu borzo no sevis tēlo kaut vai nabags ir 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/73ighb
  12. Šaut nemāku ? Bet kurš tad mbizz padirsa ? Tagad vainosi manus 30fps, ar m4 visi šāvieni sekoja kur es biju, tākā nedirs tu te. Ja kaut kas neapmierina tad pats filmē, vai tavs ļevijs skin aim traucē ?
  13. Nabadziņš. Aizej paraudi moš labāk paliks.
×
×
  • Create New...