• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Johny_Biksis

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Johny_Biksis

  • Birthday 06/15/2000

Profile Information

  • InGame
    Johny_Biksis

Recent Profile Visitors

271 profile views

Johny_Biksis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Oho viss lielākais stukac kas stučī par hackiem ar ticis saraksta arprac cik nožēlojami kazak Kamaz biju labākas domas
  2. Itka cik es zinu tas super jump jeb ka viņu nosaukt īsti nav atļauts stukačo citus bet pats daudz ko pārkāp metiet tos lieks posts es jau viņus visus savākšu kas tā man īsti vienalga šeit vis ir bezjēdzīgi kamēr tie “aktivie” admini mazliet palielinas savu aktivitāti jeb beidzot paņems kārtīgus vīrus ar kārtīgiem riekstiem . es piedalos arī pie tiem ka beidzot ir kas jādara ar to administrāciju cik var tos sliņķus turēt un sava labuma izmantotājus Blake_Martsons arprac vienkārši braukā ar savu čiepu ar puķupodu un priecājas raksti lai skatās terru lieks report viņam jo redz laika nav čiepa uz puķupoda gaida..
  3. Kāpēc jūs tieši kad šaujat tas 3 reizes tad neuzmetat to tab jo nu var nets nočakareties un pectam atkal čotka saku pēc pieredzes esmu šāvis arī jo nu ir kas spēle uz mikrenes saskrien daudz cilvēki nabags vairs neiet .pašam gadījumā nav cbugiņš bikit ?
  4. Te vienkārši vis ko es varu pateikt mazliet aktīvākiem adminiem jābūt un vis būs bumbas ,vairs man nav ko teikt.
  5. Un kāda jēga bij šo taisit , paši stāv pie Durvim neļauj iziet ierubi HPH pilnīgi neredzu rezonu vispār jūs vesals bars stāv ārpus un vienkārši šauj mūs pie Durvim stulbums , vīns vienkārši pareizi darīja nevarēja izturēt stāv pie Durvim ar HPH hujari pa mums labi jau ir noķert kadru kad citi to dara bet pats :(
  6. Kopš kuriem laikiem RP notiek ar Voice chat ? visiem viņa nav ja Tu taisi caur Voice es domāju ka jāliek ir gan gan tad ja spēlētājiem nav un viņu nevajaga , Tu esi idomājis caur Voice, tad jau tik pat labi es sēžu spēlēju un pie sevis runāju, un tas kad šaut galīgi nemāki nenozīmē ka spēlētājam ir HPH. Es domāju ka Tev manu mazo puisīt ir jāsāk laboties, nāksies ar autobusu braukāt.
  7. Ja nēsi pārliecināts tad kāpēc ir jāliek sūdzība ? Piemēram es tur neredzu WH vajaga redzēt visu to storiju kas tur notika pirms 10 sekundēm kur vīns atradās un ko darīja , taka es uzskatu ka galīgi garām šeit .
×
×
  • Create New...