• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rutkis

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Rutkis

Profile Information

  • InGame
    Yumo_Takashi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rutkis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Tak varēja redzēt, ka man lago, pingu nenofilmēji Manā akrānā es nemaz nebiju pie tās mašīnas, bet gan drusku uz sānu tur kur tu pēc tam griezi ekrānu, video redz, kā mani afk iemeta pat uz sekundi.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Yumo_Takashi 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diablo_Wend 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB, nezinu vai arī iesaistīto šoferi bano, bet nu sūdzība ir par Diablo Wend 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/u5jo9d
  3. Protams atvainojos, ka komentēju nevieta, apzinos to, ka dabūšu wp, Bet ko jūs tur *** taisaties ieskaidrot ? :DDDDDDD Draudētāji bļad, :DDDDD Jums tēti šito ieraugot ko jūs te darat lepotos ar jums ? Reali smieklīgi paliek :DDDDDD Jūs par banu stresojat, kādus vēl draudus no jums var uztvert nopietni :DDDDDDDd Es nevaru bļāāāāāāa tāāā ugaraju *** :D: D:
  4. Pizdec, tev putas pa dirsu jau netek ? Parādi man kur es čīkstu, parādi man kur es cenšos pierādīt ka jūs hakojat ? Atbildi par bazaru
  5. Vot te tu jau sevi par pizadbolu pataisi, es tev adekvāti pateicu, ka esmu vainīgs, neabšaubu to faktu, es hakoju ar risku dabūt banu, un es par to nebaidos, un kur nu vel čīkstēt ?
  6. Ar ričuku labi, varbūt tu tur uzleci kaut kā, a ar moci ? es iemetu screenu kur tur mocis stāv. No mana ekrāna scenārijs bija tāds - Mēs atbraucam ar db, nesaprotam no kurienes šauj, paskatos uz augšu tur tu šauj, visi izkāpa no mašīnas, uzlidojju augšā, un nometu tevi zemē, aizlidoju atpakaļ lejā un turpināju mierīgi karot. pēc 20 sekundēm tu atkal biji tur augšā. Es pateicu par sevi, ka jā, es uzlidoju tur ar hackiem Un runājot par to ko Rauls pāris postus augstak pateica, es viņam pilnīgi piekrītu, tapēc es arī saku, iemet pilnu video ar visu terru, ja jau tur tur ar riteni uzleci augšā.
  7. Bazara nav, vainīgs. Bet kā tu tiki uz tā jumta? var redzēt, ka tur stāv tavs mocis ? Un čats arī jums tur iet vaļā baigi labais https://prnt.sc/xk2imh Nezinu vai man ir iespēja pierpasīt, vai kādam no adminiem tev paprasit pilnu video no terras, bet ja nav tad nav, neko darīt , es savu vainu atzīstu, hakoju jo jūs hakojāt, savu banu dabūšu.
  8. Nu tikko arī bija labs gājiens no viņa puses - Izbanoja visu serveri skaisti rindiņā
×
×
  • Create New...