• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Golden000

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Golden000

  1. Jā tak tie abi ir debili kurš viņiem visp samp novilka?
  2. Bet es uzvarēju konkursu un vienk piebrauc tas bez smadzeņu ments es pat nezinu kas viņam ir nolādējis samp bet viņš salika neparko mums 3zvaigznes un vienu čali nošāva tu redzēji to.
  3. SŪDZĪBU AUTOR! Sūdzībās norādi precīzu apsūdzētā vārdu (nickname), pretēji tava sūdzība bez brīdinājuma tiks slēgta ciet. (Paraugs joprojām vecais, lejā vēlreiz pievienots) Tas tiek darīts, lai nerastos domstarpības, kurš drīkst un kurš nedrīkst postot izveidotajā sūdzībā. PALDIES PAR UZMANĪBU! Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lerry Bryson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edvins Neimo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es tiko skatījos sava braļa monitora ka viņš kapā samp un viņš brauca uz 60km/h un ments vienk sak mest pg zvaigznes uzreiz 3zvaigznes (es tik ieliku sūdzību caur savu form jo viņš man prasija lai es ielieku) 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Lerry Bryson 2. Administrātora niks spēlē : Blake Marston 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/7yynqwvnf 4. Apraksts par situāciju :Tak tam adminam un mentam nav atīstijusies neviena smadzeņu šuna. Es uzvaru konkursā kur bija jāatrod divi cilvēki un es uzvarēju tad pēc 10sec piebrauca ments samet pg zvaigznes visiem un admins to redzēja un vispar nepalīdzēja. Tas kaut ko tur atnāca ne iemeta to mentu jail neko tad es pretojos menta rp jo es neko NEBIJU IZDARIJIS un tad admins neparko uzliek banu RPAVOID.
×
×
  • Create New...