• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sakuraaaa

Lietotājs+
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Sakuraaaa

  1. saubos ka uz tada pinga tev nenonemtos ne kripatinja hp
  2. Ja pings tad kaut nonemtu hp bet cik hitus trapij un tev pofig..Kam tu te dirs tas ir tavs acc vecit ;D
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tofik_Aweiro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edward_Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karooj pa kubik 4. Kā vainas dēļ tas notika :vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://streamable.com/2xki1n
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anonims 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Viss lsg sastavs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karojam par kubiku sakuma mes neko un tad tie pupsiki ierubija 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Paprasija iemest 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ben_Ferrari,Nikko_Tweety Aivars rublis uc 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :ipash karsh par kubiku 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinju 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricits_Crown 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Adolf_Gonzalez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Beidzam karot par kubiku shis panjem crolla nopish 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Ponal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sintija_Jansone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karojam par kubiku fujakam nervi neizstureja un ierubija dieva modu 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Huqy_Toxic 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Yon_Cassidy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Fujaks sajauca pogas un ierubija dieva spejas 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...