• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pūks

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Pūks

Profile Information

  • InGame
    Papa_Rimskij

Recent Profile Visitors

432 profile views

Pūks's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Papa rimskij 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigmars Cassidy,Salvis Racans. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu screeno vis redzams ,mums notika Terra VG pret BG sakuma viss normali saudamies zona utt. Tad sakas tas kad nelava iebraukt zona sava jau nost kad pat nebijam zona. Tad bg saka db no moca,bet diemzel nenoscreenoju to un tad jau ka screenos redzams saka hooda saut,tad naca ieksa taisija SK. Ceru musu negodigi zaudeta zona tiks atgriezsta ,kā arī BG līderis tik sodits par šo. Kā arī tas pats par GSG ,sakumā viss labi terrojam,pēctam tie sāk braukt uz hood pusi un neļauj zonā tikt,tāpēc ceru GSG līderis arī tiks sodīts. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/yqgwm6yh2
  2. Labrit no rita,baigie jaunumi ,visi izmanto hakus + Vla vsp ir pedejie hakeri.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Papa Rimskijs 2. Administrātora niks spēlē : Zigis pidrila Asmenis 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/7kqf865z5 4. Apraksts par situāciju *** zigis galigi ahujel,ble truls ka nazis vecs. Zajebla ble 3 lodes izsavu qs uzstaisij ble 3h kurmi *** nomistais,sukulis. Ble pasam lidz saviem 40 gadiem nekas nav sanacis ble spelites spele un atriebjas visiem par to ko vinam dzive izdarijusi,ble tads mizslis sen nav redzets,ble kaut vinu dirsa gepards panemtu un es to nofilmetu. Ble galig nomizies gul gulta un spele sampuku,godavards *** ar lielo P ,*** ahuje; tas ir max 10,15 min Kaut vins apdirstos tramvaja.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Papucis Rimskijs 2. Administrātora niks spēlē : Visi 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Katru reizi ieejot serveri var pieredzet no adminiem visu hernu. 4. Apraksts par situāciju : Nesaprotu admini ir galigi sudus paredusies vai kas notiek,vini vispar neskatas kas notiek serveri. Viss ko vini dara ir bano,jaiilo tos kuri ir jauninie,a savus oldschool pazistamos ,draugus utt tiem neko,piever uz tiem acis ja kautko dara pret noteikumiem. Es nesaprotu iemeslu kadel jus to darat un pasi pectam cikst,serveris izsmirst,cilveku nav,a jus ble sakat neatdalit cilvekus,visiem viens likums,visus dalat vienadi,a ne ble ,draugus pazelosim lai pahako tac. Un tie administratori ir vairak ka vajag,,bet tolks nekads.visi raksta pieteikumus uz viniem,piemeram citeju- Ir liela pieredze saja komuna,zinasu ka appieties ar komandam un kuram dirsu izlaizit. Da ble jus pasi ar savam problemam nevarat tikt gala,bet tapat ejat rakstat to srano pieteikumu+ Ja kadi 3/4 admini ir ieksa,tad tie pasi ir afk,retu reizi kads atver acis un skatas ko dara. TAPEC MILIE ADMINI,NEVAJAG NAUDET,BET SAKT KAUTKO DARIT,SERVERIS VNK IZMIRST. UN NEATDALAT CILVEKUS,*** PAZISTAMS,VAI ESI AR VINU PARGULEJIS ,PIE DIRSAS VISI VIENADI,JA PARKAPJ BAN,JAIL U.T.T Un visi tie pidarasini lideri kas gadiem sez sava org un neko nedara kacha naudu,jus vispar varat iet dirst,ja nenac on neko nedari lietas laba vai ktko,tad pisies prom no lidera,dod citiem iespeju pavadit org,varbut pacels vinu,uzlabos org aktivitati,piemers Rob winchester,tac galigs lodamurs,ienak reizi gada un ito pasez stacija pakacha stundas.Ble un pasakat kur tolks no ta? Jega,tad atdod to lideri kadam bomzim,kurs labak 100 x par tevi izspildis lidera pienakumus,ble vel Santa,tai vispar ***,ienak pabraukat ar savu infernusu nedajobevano ,aizbrauc lidz bankai iznem naudu un iet off,PISAT TADI PROM NO LIDERIEM,tolks no jums 0.
  5. Uķi puķi,piekrītu visam,izņmeot tai daļai kur tu saki kad esi meitene! Galīgi pēc meitenes neizsklausās,bet ok lai ir kā ir.
  6. Domaju nav jega banot,es centos palidzet ,bet se ku reku,nosudz. Un ja nobanosiet,nepirkšu unban,netaisos del ktkada bana papildinat kovas maku,serveris tapat jau bezmazvia sabrucis un driz nebus kas spele. Ja bus ban,viss visu gaišu,vairs nespelesu. Vel vēlos pateikt to kad zēļ kad serverī ir tā kad tikai sveiki caurā tiek ja tu pazīsti adminis vai arī esi organizācijā līderis ,piemēram Dome u.t.t. Un atdzīstu ,es izmantoju hakus,bet tikai šoreiz un lai nogādātu to sūdzētāju līdz taxim,ko tas otrs hakeris uzspridzinaja. Neko es neardu neko nedaru,tikai tīri nogādāju viņu.
×
×
  • Create New...