• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Davy

OldSchool
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Davy last won the day on May 24 2020

Davy had the most liked content!

Social Info

6 Followers

About Davy

  • Birthday 10/28/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Bad Girls
  • InGame
    ♡Davy Flowers♡

Contact Methods

  • Discord
    Davy#9966

Recent Profile Visitors

5,285 profile views

Davy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

490

Reputation

  1. SŪDZĪBU AUTOR! Sūdzībās norādi precīzu apsūdzētā vārdu (nickname), pretēji tava sūdzība bez brīdinājuma tiks slēgta ciet. (Paraugs joprojām vecais, lejā vēlreiz pievienots) Tas tiek darīts, lai nerastos domstarpības, kurš drīkst un kurš nedrīkst postot izveidotajā sūdzībā. PALDIES PAR UZMANĪBU! Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Davy Flowers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Van_Popkovskij 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stāvēju savā darba vietas terektorīja, līdz pie manīm pienāca kungs un sāka runāt. Sarunas laikā sauja čatus un uzrakstīja, ka viņam vajagot doties uz Los Santos mainīt skin. Ja viņš to vēlējās pateikt IC čatā, tad viņam būtu jāraksta, ka vēlās doties pārmainīt drēbes. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://prnt.sc/vrywro
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Davy Flowers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jake_Fox un Paul Durant 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Fox man spamoja, ka vēlās pirkt manu NRG. Es atteicos pārdot. Pēc tam viņš man čīkstēja naudu un to arī atteicos iedot. Vēlāk viņi man sāka sekot un es avarēju, kā rezultātā mani nošāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://www.youtube.com/watch?v=hW0C0jEOTWA&feature=youtu.be
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Davy_Flowers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ivars_Lapins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Uzrakstīja sms, ka vēlās pieteikties. Sarunājām tikties manā hood uz darba pārunām. Pēc tam šī persona ieleca fūre un sāka braukt. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Noteikti ne manas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Richard_Woodberg 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Joseph_Jones 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu garām un šis nabaga mehāniķus apšāva . 4. Kā vainas dēļ tas notika :Laikam jau mehāniķa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Es esu ar viņu runājis Nebrīnītos, ka viņš to varēja arī pats izdarīt. Jo viņiem arī ir admin checker, kas parastam spēlētājam nav nepieciešams.
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Richard_Woodberg 2. Administrātora niks spēlē :Jame_Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://prnt.sc/sexh4s 4. Apraksts par situāciju :Tātad uzlika man nepatiesu WP par nonrp invite, kaut gan es rp biju uztaisījis sen. CIlvēkam nebija mājas un mēs norunājām, ka vēlāk invite. Rekur pievienoju SS no discord sarakstes-https://prnt.sc/sexi1x. Kā arī centos administrātoram izstāstīt situācīju /report, bet viņš neatbildēja.-https://prnt.sc/sexiki Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Richard_Woodberg 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Henrijs_Bendz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju jail, tad pamanīju, ka apsūdzētā persona lieto neatļautas palīgprogrammas. Rekur ir pierādījums tam, ka trīspadsmit gadus vecs zēns nevar vadīt organizāciju. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Richard_Woodberg 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lee_Benz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stāvēju ar savu meiteņu magnētu stacija un apsūdzētā persona sāka sist manu mīļo mašīnīti. Pēc tam viņš arī cietiem sita mašīnas. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Tev jau neapnīk ar šito nodarboties? Rekur ir SS no darbiniekiem, kuri uzskata mani par godājumu leader-https://prnt.sc/seoczb https://prnt.sc/selyj3. Varu iemest vēl. Es izturos labi pret tiem, kas ievēro noteikumus. Kā arī pret tiem, kas respektē citus.
  10. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Show previous comments  24 more
    2. 【Сокол】/̵͇̿̿/'̿̿ ̿̿

      【Сокол】/̵͇̿̿/'̿̿ ̿̿

      @Visaks nu labi neko necenšos pārmest brou

    3. Davy

      Davy

      žēl, ka par šito posts nedod :D Jāmet sūdzības, lai posti nāk :D 

    4. 【Сокол】/̵͇̿̿/'̿̿ ̿̿
  11. Tev jau neapnīk šito blefu rakstīt? Ja es gribu ticēt tautai, tad es ticu. Priecājies, ka līdz vakaram izvilki, jo panels pa dienu gribēja mest ārā.
  12. Ja Tev uzliek sodu, tad tas ir jāapmaksā obligāti. Tas ir, lai jūs iemācītos dizciplīnu. Tā sodu naudu nonāk tik un tā man.
  13. Man pietiek ar paneļa apstiprinājumu. Un to, ka daži pateica, ka Tu apsaukājies.
×
×
  • Create New...