• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Davy

OldSchool
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Status Replies posted by Davy

  1. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      žēl, ka par šito posts nedod :D Jāmet sūdzības, lai posti nāk :D 

    2. (See 26 other replies to this status update)

  2. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      Daudzi man ubago, es sūtu nax. Labāk IG naudu pret kaut ko iemainu vai kaut kādu pakalpojumu RL dabūnu.

    2. (See 26 other replies to this status update)

  3. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      Nopietni nedodu vairs nevienam zemajam līmenim. Atrodu kur naudu ieguldīt.

    2. (See 26 other replies to this status update)

  4. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      @Capo Tie bomži, kuriem devu naudu nošāva mani, tāpēc naudu nedodu. 

       

    2. (See 26 other replies to this status update)

  5. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      @Capo Sen vairs nevienam nedalu. Pašam naudu viss laik vajag.

    2. (See 26 other replies to this status update)

  6. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      @E.Howard Viss ir pēc Prizmas īpašnieka @Beglis noteikumiem. Prizma pieder viņam un noteikumus izdomāja viņš. Es vados pēc priekšnieka noteikumiem. Tos foruma noteikumus vajadzētu mainīt un ielikt īstos.

    2. (See 26 other replies to this status update)

  7. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

  8. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

  9. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      Bet cilvēki ir jāmāca par to, ka viņi pārkāpj noteikumus. Ar šo sodu sistēmu +/- kārtība ir.

    2. (See 26 other replies to this status update)

  10. Es nezinu vai ir māksla pieņemt katru CV tikai tāpēc kad cilvēki kurus pieņem diena ir jāmaksā tev 300k jo pats neko negribi vēdat un tik piepelnies no citu cilvēku naudas un izdaļa citiem .Vēl pašizdomātus noteikumus par kuriem prasi naudu piem par to kad kāds biedrs kas ir Prizma dabu Banu ir jāmaksā 1milijons un par nonrp kravu 300k lidzjutibu taviem biedriem NO HATE:1f602:

    1. Davy

      Davy

      https://prnt.sc/seb21u Un tur uz priekšu ir vēl daudz un dažādi noteikumi. Ja cilvēki pārkāpj tos, tad saņem attiecīgo sodu.

       

    2. (See 26 other replies to this status update)

  11. Man mamma neļauj skatīties tāda materiāla profila bildes. :(

  12. Man mamma neļauj skatīties tāda materiāla profila bildes. :(

  13. Man mamma neļauj skatīties tāda materiāla profila bildes. :(

×
×
  • Create New...