• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dzests Cadijs 4ever

Lietotājs+
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

About Dzests Cadijs 4ever

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Vasja Ceprio

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

666 profile views

Dzests Cadijs 4ever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Nevajag spēlē, bet te saistīts ar forumu. Īstā prof Čadījs 4ever. Rakstu caur šo, jo tiku nobanots uz 2men . 2. Administrātora niks spēlē : Ziginiex forumā 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/874y12 4. Apraksts par situāciju : Nez, es atradu savas māsas bildi datorā, un izdomāju likt kā signature, un man palīdzēja ESSENTIALS vai kā tur sauca to izveidot, jo es nups. Tagad man ir bans 60 dienas, 5wp, Zigis baud, bet es suspendots, un es 5wp nelaimīgs.
  2. 1. Apraksts par problēmu : Kova šodien man nomainīja niku caur DB. Tagad ieeju serverī, un es atspawnojos LV stacijā, bet man bija māja "VineWood", kuras bankas kontā vakar vēl bija 300k. Pats interesantākais, ka mājas īpašnieks ir Vladislavs_Rahanevics, tas mans vecais niks caur, kuru nevarēju pievienoties serverim. 3. Pierādījumi par problēmu : http://failiem.lv/u/ltvhizm
  3. Atļaušos iepistot, Clara ir prom, un viņai pajāt ko uzrakstīšu par Andrewu. Nu ir tā, čalim patīk izmantot ACC savā labā slapojot random cilvēkus, un glābjot savējos. Viņam ir fake acc, kad vēl SYY bijām gribējām iespamot naftu, kura pieder LM, nu viņš iegāja caur savu fake un nafta mūsu.(Bija jau admins) Maybe Clarai ir kādas sarakstes sakarā ar to, tikai jauzprasa. P.S Rakstu šo, jo gribu Andrewam acc off .
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chad_Gradwell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Torento 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš spawnā visus DMo. Ir viņam MassDM, bet neesmu to nofočējis. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/images/e2po1in914yof2ufol.png
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chad_Gradwell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Karlis_Ezermanis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es biju uzkāpis uz rollera, mani ietriecās policija, izkāpa tie no mašīnas, un prasīja kāpēc neesmu uzvilcis ķiveri, atbildēju, jo es tikko uzkāpu uz rollera. Tad tas izraksta sodu, es to nevēlos apmaksāt, jo es neesmu pārkāpis CSN noteikumus. Tad tas uzliek MG zvaigznes, es tam uzrakstu, ka likšu sūdzību, tas sāk zvanīties, tad pasaka, Eu Chad, bet manu vārdu viņš nezin, MG, un tad vēl viņš sāk mixot 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) MG zvaigznes http://www.bildites.lv/images/ques05w1gv4lx55xqzy.png MG un MIX http://www.bildites.lv/images/p66a1ey3o0mo0o8jdv5.png
  6. Nezinu kur sho rakstit, rakstu no tel. http://prntscr.com/7k3lpj zalais iedeva wp par to, ka postoku kur nevajag, bet kads mod sho ielicis pie sudzibas par speletajiem. Pirmstam bija beztema, man 1 nepaties wp, ari parejiem postotajiem! Nonemat man to wp :@.
  7. Kas tev nepatīk? Pats vainīgs. Drotot uz sūdzībām? Nu var jau, tas nav itkā aizliegts, bet netaisos tagad katras 10min rakstīt sūdzību (Zinot RP līmeni IG). Kautkā sagribējās tevi nosūdzēt.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chad_Gradwell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Williams un Tony_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM un CARDM no abu puses 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) E:
  9. Ko aizstāvi atkal? Jā, atņēmām tev licenzes. Tu biji AFK, padomājot pēc IC situācijas tu gulēji, nu tāpēc tiki apzagta, nevajag krākt blakus los santos stacijas.
  10. http://www.samp.lv/index.php?/topic/57095-uz-modu/&do=findComment&comment=487189 Zigis pieņem savu frendu par moderātoru, viņai pat nav prasības, tikai viena. (Par pieteikumu vispār nerunājot). Tak Zigi, ko tu dari? Tev ACP tak vajag OFF, vienkārši lasies prom. Man no tevis nav bail, tu vispār galīgi jau sagājis ar šo visu. Tas pieteikums ar kauktāds ārprāts. Kādā ****j sakarā vajag tādai likt REC? Pat nemāk moderēt, gramatika vispār ir nulle. E: Tā tu Jilla? . Ej labāk ar savu ģimeni izbaudi vasaru ne mācies moderēt.
×
×
  • Create New...