• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheGodHimself

Lietotājs+
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheGodHimself

  1. Xdddd tur tij ez redzēt, ka hph, iešāva tev 4x neatrāva, pēctam iešāva piekto un atrāva, kad high ping tā nenotiek, tad vislaik hp neraujas.

    Augsts pings jau nav nonstopā, bet gan kamēr piem. lādejas kādam kautkas vai skatās live stream... Es nedzīvoju viens, varbūt man brats kautko lādēja? Nav pašam savs rūteris. Varbūt viņš tieši tad beidz. Bļin padomā čalīt...Kāda jēga hakot, ja jūs 2x mazāk?

  2. 1. Tavs niks spēlē : Šeit nav būtiski
    2. Administrātora niks spēlē : Lauma un Ovans
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :
    4. Apraksts par situāciju :

     

    http://www.samp.lv/index.php?/topic/114065-bans-lauma-stefanos/ - Šis appeals izsaka visu. Jums tik spožas galvas sēž tajā administrācijā, ka pilnīgi apdirsties var. Tak Kova, tu vispār redzi par ko bano tagad? Un tad brīnies kāpēc tavs komūns mirst. PS. KAD IZSKATĪS TO OTRU SŪDZĪBU PAR OVANU?

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel Royalty


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harisson Wilkerson


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu kā... Tip pēc minūtes rr, tāpēc var nonrp laikam? Muku prom no pogainajiem, šitais fenomens taisa nonrp


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Kovas, jo viņš rr taisija, tāpēc lkm var nonrpot?


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/tu8mm3c3#/


  4.  

    Ahh, vel ļevaku video nevarējāt uzņemt, tas neesmu es. Es esmu narkodīleru organizācija, man ir sarkans clist un cits skins. Pat ja es gribētu es no org tikt prom nevarētu, nav ne vips ne pietiekams acc.  :D  Un arī parastais skins man ir pa visam cits... To visu ir viegli pārbaudīt servera logs vai es esmu nogalinājis to cilvēku serveri vai nē, visticamāk arī izmetīsies citu niku. Tas viss tika darīts ar pa visam vienkāršu SF haku ar nosaukumu "FakePlayer" Un kāda jēga man būtu hakot un šaut nost bomžus neloģiski ne?

     

    Tādā gadījumā, vai tev ir kādi pierādījumi, kas liecina par to, ka tik tiešām esi izgājis ārā divos, un/vai pierādījumi, kas liecina, ka tieši šajā mirklī esi bijis Narkodīleros.

    • Upvote 1
    • Downvote 3
  5. 1. Tavs niks spēlē : Daniels Khalifa

    2. Administrātora niks spēlē : Mark Lane
    3. Apraksts par situāciju : No sākuma mani Andrews iemeta cietumā par QS, kad es pārdevu sev ieroci, bet to pārdodot viņš uzreiz uzliekas rokās. Es uzrakstīju "/report Andrew tu akls? Neredzēji kā es sev ieroci pārdevu?" Tad man uzmeta banu ar iemeslu "Atpūties" Tak viņš ir uzpirkts dr*ts. Uzlika banu, lai Mbizz piedalīties nevarētu.

    4. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/4tk66rgz#/

  6. Normāli, pat ar intro... es iebraucu biznesa ģelās, piedāvāt rūdu, iepriekš prasīja man vēl viens no jūs biedriem. Pričom te NonRP? Stroķi jau bija rokā, neko vairāk RPot nevajadzēja. DM arī tur nav. IC iemesls bija, jūs pirmie sākāt striļīt. Tā bija tīra pašaizsardzība. BTW Pats tu āksts! :)

    Un es neatceros nekādu palīdzēšanu VLA karā... Tu jau visiem sāc apnikt, tikai māki savas sūdzības likt. Savā youtube daily tik liec sūdzības...

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Royalty


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maksims_Zicelis


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ar 1 citu čubriku nosaucām čaļa tačku par mēslu, viņš ments būdams izkāpa laukā, izvilka stroķi un sāka tēmēt pa mums stacijā... Kas viņus OMEGĀ pieņem bez RP testa?!?


    4. Kā vainas dēļ tas notika : VIŅA BĻIN


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


     


    https://failiem.lv/u/rg58rhw9#sign_up


  8. GSG es nesedzu, man ar viņiem nav nekādas darīšanas, pēc mana viedokļa tur abām pusēm ir maz pierādījumu, un vispār nesaprotu kāpēc uzskatāt, ka DB var taisīt tikai hood vai karos/terras, galvenais, lai ir RP, RL neskatās vai tu esi kāda hood, ja vajag kādu novākt, tad visātrākais veids ir ar auto, caur logu, jo var ātri aizbēgt! Ja vēlies, labi, lai skatās pofo

    Man pieradijumi ir pietiekami :D... VIDEO redzams, kā gsg taisa DB... Viņiem nav pierādījumu, ka tur ktkāds RP bija. Ko tā administrācija atkal mēģina sadirst? Ka tik dubļus mālēt acīs citiem. Paši balti un nevainīgi

  9. 1. Tavs niks spēlē : Daniel Royalty

    2. Administrātora niks spēlē : Ray Stefanos
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://www.samp.lv/index.php?/topic/77873-s%C5%ABdz%C4%ABba-gsg-db%C4%93%C4%93%C4%93%C4%93%C4%93%C4%93/
    4. Apraksts par situāciju : Prosta psc... trūks pierādījumu? GsG bļ* trūkst pierādījumu, kur ir SS, kur viņiem RP bija?

    Lūdzu PoFo izskatīt to sūzību, vajag neatkarīga admina viedokli, sitie te GsG Sedz visslaik.

×
×
  • Create New...