• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheLatvianStreetBoys

Lietotājs+
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

About TheLatvianStreetBoys

  • Birthday 04/18/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Basketball-Ventspils Spars#88
  • InGame
    Carmelo_Westbrook

Recent Profile Visitors

2,384 profile views

TheLatvianStreetBoys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Miks_Liepins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu uz iecirkni, Miks izgāja off. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mika 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arturs_Kruta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apstādinājis, prasīju, lai uzrāda dokumentus, pēkšņi izgāja off... 4. Kā vainas dēļ tas notika :Artūra 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marcis_Boss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu uz iecirkni viņu, Paula un Moe bija iekš auto, jo vedu, lai uzraksta iesniegumu par zagtu auto(rp situācija bija)Ā un jā, LogOff :D 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mārča 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maikl_Simpson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nolamāja ''mentus''. Uz ātro uzrakstījis ''menit'', nevis ''menti'', bet var jau saprast. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/tbzqtrxw#/ ((Var šo izdzēst?Nezinu kāpēc, bet divreiz iepostojās))
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michel_Halder 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dzinos pakaļ, šis sāka triketies man virsū, beigās manai mahai rip. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michel_Halder, Andris_Grantins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apturējis Michel, ilgi čakarējos ar viņu, beigās Andris_Grantins vienkārši iestumj manu auto ūdenī, bet Michel uztaisa RpAvoid, jo mums bija rp situācija, a šis vienkārši aizbrauc prom.((P.S Skatīties no 1:25 vai 1:30)) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu abu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Frederic_General 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video redzams, ka ir CardDM un CS, kā arī skrīnšotos ir vēl CS no citiem momentiem. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Frederica 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/46tea6uz#_
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Vaivads 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 1. skrīnšotā uztaisīja CS, 2. Nomixoja. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/kw6g5czd#/ ((P.S Cerams var saprast. 1.''lietoju narkotikas'', 2. ss ''te notiek dm stacijā''))
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Niks_Laukis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Owen, redzēju, ka ieliki viņu par CS, bet tas laikam bija pēctam, jo viņs mums sekoja.Pirmstam viņš vēl izteica šo frāzi, varbūt pienākas lielāks cietuma laiks. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/bfwz6q6d#/
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kent_Young 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Amm, tik daudz tie momenti bijuši šajās dienās, ka precīzi nemācēšu pateikt. Biju apstādinājis vienu cilvēku, un pēkšņi Kent laikam piebrauca un sāka šaut, paspēju pēdējā brīdī ieslēgt filmēšanas programmu. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Kent 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Cliff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauca garām un izteica savu viedokli :D 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ričiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/s4vvy5ae#_
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Magnum_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu, pēkšni saņēmu šāvienus, taču pēctam piebraucu klāt un viņs izgāja off.(Braucu ar sašautu riepu, lai paspētu ieraudzīt pārkāpēju) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Magnuma 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dzinos kādu laiku pakaļ, nācās jau salikt tās zvaigznes, taču liku pakāpeniski. Pēctam mēģināju sašut auto, aizbrauca ar sašautam riepām (PG). Pēctam noķeru, bet bija izgājis off 4. Kā vainas dēļ tas notika :Tomiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Cliff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apturējies vienu cilvēku, pēkšņi Ričards, kurš atradās melnajā fūrē mēģināja notriekt, pēctam viņam tas veiksmīgi izdevās. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ričija 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ((P.S Beigās uz pussekundi gāju afk ar cerību, ka admins paspēs ieraudzīt situāciju, taču tas neko neimainīja, jo biju jau līķis tajā momentā))
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Markuss_Angers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bijām apstādinājuši viņu, runājām un pēkšņi izgāja off jeb uztaisija logoff. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Markusa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...