• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ben_Birkin

Lietotājs+
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ben_Birkin last won the day on August 2 2015

Ben_Birkin had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Ben_Birkin

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Ben_Birkin

Recent Profile Visitors

1,274 profile views

Ben_Birkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2147483646

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Ben_Birkin 2. Administrātora niks spēlē :Jimmy_Willmer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Nezinu kur tur bija mass cs , Lidoju ar heli un pēc tam nolaidos uz mājas jumta un man mass cs ieliek vnk domāju ka vinam pašam tu galvā nav CS un ir uzēdies iepriekš man vins uzlika 7dienu banu par to ka ar heli kadu megināju nogalināt a tagat par nevar lidod ar heli! [19:26:17] Administrators Jimmy_Willmer kikoja Logan_Doker. Iemesls: Lieks reports! [19:26:46] Administrators Jimmy_Willmer ielika cietuma Mike_Fizruk. Iemesls: 80 DM+CS [19:26:51] Administrators Jimmy_Willmer ielika cietuma Adrian_Law. Iemesls: 80 DM+CS [19:26:56] Administrators Jimmy_Willmer izlaida no cietuma Mike_Fizruk [19:26:57] Administrators Jimmy_Willmer izlaida no cietuma Mike_Fizruk [19:26:57] Administrators Jimmy_Willmer izlaida no cietuma Mike_Fizruk [19:27:03] Ben_Birkin noslapeja dzineju [19:27:26] - Jimmy_Willmer: ban 14 1 Mass CS [19:27:31] Administrators Jimmy_Willmer uzlika banu Ben_Birkin uz 1 dienam. Iemesls: Mass CS [19:27:31] Jums uzlika banu! [19:27:31] Server closed the connection.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Ben Birkin 2. Administrātora niks spēlē : Andrew Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=zbjbFo3MDoA&feature=youtu.be 4. Apraksts par situāciju :Tā ienāku serverī un mani izmet ārā no LSPD!!! Es jautāju , kapēc mani izmeta no LSPD viņš man atbildēja, ka nonrp, ka es jautāju lai paskairo kad kur bija vins sāka mani igorēt pēdējo reizi biju ap 18:00 online.. gribu pierādijumus jo tā nevar ja spec tad uz reiz lai rīkojas nevis pēc tam !!! Vēlos paskaidrojumus kur kad bija , ja bija , lai pats izskaidro kapēc nerīkojās uz reiz, bet pēc tam! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Cuff bug, ka uzliek rokudzelžus pārkāpējam, tad viņam nenak nost HP! 2. Pierādījumi par problēmu : https://www.youtube.com/watch?v=azPupEHeDHM Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  4. Ar apusēju vienošanos , esmu vainīgs sūdzība aplama TC
  5. QS bija no sakuma .. pirms /cuff man nav ss ne video , tad ka viņš nogalināja cilvēku tad bija QS Pieņemsim, ka es raktu rp, ka lieku cuff /do Roku dzelži aizķēdēti atvertā veidā aiz siksnas /me Ar labo roku izvelk rokudzelžus un uzliek uz pārkāpēja rokām vai /try iesist ar Elektrošoku (Veiksmīgi) un viņš bēg ! Ko tad darīt !?!
  6. Nu ja redzēji kapec tad neieliki Elvis_Capone pa QS... vnk man tas murgs jau ir apnicis tu centis dari bet tevi soda bet citi neko nedara sauj visu un pasaka repotā pa maz pieādijumi LEL
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Ben_Birkin 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin_Van_Leeuwen 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://failiem.lv/u/hdmukcy https://www.youtube.com/watch?v=Ypfcu2bteFs&feature=youtu.be 4. Apraksts par situāciju : Mēs ķēram vienu par ātrumu ka, pēkšņi Elvis_Capone sāka iejaukties un šāva pa mūsu ātrum pārkāpēju un nogalināja. Pēc tam sāku viņu arestēt .. /cuff uzliku uz reiz , jo no pieredzēs ka tu rp dari tā viņš sāk bēgt un kamer tev rakstas viņs jau ir gabalā. tapēc es lieku pa priekšu un tad rp... Un režultāts Admin neredz situāciju , ja redzētu būtu uzreiz ielicis .. tāka notic kādam tik uz vārda... Un mani ielika par non rp cuff .. Pēc savām domām uzkatu, Ka admins vairāk izmanto acc savā labā un draugu labā! Vēlos kompenšāciju par šo gadijumu, jo pēc idejas Elvis_Capone būtu jāsēž cietumā jo vinam bija QS DM CS policijas klābūnē , bet beigās es sēžu Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  8. Apraksts par problēmu : Serveris, ir ļoti sācis lagot ! No 29.07.2015 līdz šim brīdim, ir lagi un DC! Pierādījumi par problēmu : http://failiem.lv/g/ggqsand#aa/gta_sa+2015-08-02-+15-50-13-641.png *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  9. Šinī serverī neko labu neatradīsi... rp līmenis zem 49% hakeri ap 30% Puse no adminiem ir korupēta vai uzpirkta ... Un Pats galvenais serverī netiek veikti bugu labojumi tik copy paste
  10. 1. Apraksts par problēmu : Advokāts izlaiž no cietuma , bet mani iemet z51 cietumā! 3. Pierādījumi par problēmu : http://i.imgur.com/w3Uy69i.jpg
  11. Nu skaidrs, es nezināju! Domāju, ka pāriet tam, kas paliek pēdējais zonā. TC
  12. Laiks ir beidzies. Pec tam, kad zona nebus speletaju, zona paries pretiniekam! Būtu mani nošāvusi un viss būtu viņu zona , kas tur varēja nobugot , es nesaprotu?
×
×
  • Create New...