• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Evan"s

Lietotājs+
  • Posts

    654
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Evan"s

  1. Damage informer ir atļauts , to drīkst izmantot un trassa.sf arī nav aizliegts , to var izmantot sūdzību atvieglošanai . Lai vieglāk pierādījumus uzņemt , tāpēc , nav nekas slikts , par ko varētu banot.
  2. Āksts riltigs esi , tur pat damage informer rada , kā trāpīja .
  3. Netaisi par stulbu mani, tur vēl var redzēt, kā lodes lido.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maximiliano Jameson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Salvadors Carizzo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mb laikā sāka šaut ar ahx nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kent Ramirez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Shmurda 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bija terra, čalis ar hph, minigun šāva mūs nost 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu: ((Tu man pat vari nedraudzēt, es neiezpringstu))
  6. Tu laikam nezini, ka jābūt kaut kādā transportlīdzeklī, lai minigun ietu. Tu pats sapisies.. xdd
  7. Kāds sakars te ar +1 wp? Ko tu tur vispār darīji , ja mēs spamojām, tu domā ar galvu? Kāds aimers? Izmazgā acis, nav nekāda aima..
  8. Ja rifas, tad esmu iesaistīts, kā līderis.. Čali, tev tur vārdi nav redzami un kādi hax? Ko tu izdomā?
  9. 1. Tavs Niks Forumā : Menthol 2. Apsūdzētā Niks Forumā : CHUBA_Kobra 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāka braukt virsū. 4. Pierādījumi : https://prntscr.com/lzmts4 (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  10. Tak beidz krāt postus.. Gaidam galvenā administratora atbildi..
  11. Kovixx ir iespējamais variants . Bet es deru, ka viņš te pat aci neiemetīs, zinot viņu .
  12. Ieej tajā Ē- pastā , uzmiedz kreisajā malā kur ir Abonētie , Sociāli, tur uzmiedz vairāk, tad atver vaļā, sourgpasts un tur būs sms un kods samp.lv un visa lieta.
  13. Čali, rekur link , kur es main'iju savu vārdu. http://www.samp.lv/index.php?/topic/107759-datu-mai%C5%86a-ricky-west-20102017/ Un es sastrīdējos ar Maršalu, es teicu , lai mani met no family laukā. Mani izmeta, es noaminīju vārdu uz Matthew Khalib. Man Lauma mainīja, viņa var apliecināt!
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew Khalib 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adam Vein 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņs mani sāka triekt nost, es viņa mahu bik sašāvu , un viņš sāka brukt virsū. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu, viņš pirmais sāka. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prntscr.com/h2ud8a
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew Khalib 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John Franzese 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju Da mēs tur ar draugu skype čīlojām, vajadzēja braukt pēc rūdas Ballasos, es paņēmu busiņu un viņš sāk man tur .... bla, bla, bla. I vsjoo. Tapēc, ka čalim vairak busiņa nebija! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prntscr.com/h2li4n 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew Khalib 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marks Polokio 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Prosta, es braucu kā taksists, es viņam saku, kur tevi aizvest. Viņš saka uz Ballasiem, es vedu, un saku, maksā. Viņš nemaksā, es saku ka viņš nomixoja, viņš man tur sāka virsū braukt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prntscr.com/h2lil4
  16. 1. Tavs niks spēlē : Ricky West 2. Administrātora niks spēlē : [Owen_Wendetta] 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prntscr.com/gxln4z 4. Apraksts par situāciju : Tātad, es tieši braucu uz banku, kā pieminu, ka vajag uz banku , mani iemet jail, bet es braucu.. Lugums unjailot.
  17. , tev pat tieshie pieradijumi nepietiek? Labi, lai citi skatas. E un no tevis admins galvenais, kā no pērtiķa balerīna edit: Tas ir TURE SKILL, ble ka pats nemaki ta, tak ej, pabimbā gultiņā. Zini kā tas viss saucas. ko Charlie izdarija? H? Tas pox, ka tur lidoja viena otrai tuvu, bet tur nebija tiesi tiesi taja pasa vieta, bet tas, bija gan True skill, un HAļAVA. Puis, neapkauno sevi vel talak, ka tevi vispar par adminu galveno panema .
  18. 1. Tavs niks spēlē : Owen_Brody 2. Administrātora niks spēlē : Karlis_Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Viss bus aprakstā, šodien rakstīšu daudz! 4. Apraksts par situāciju : Tatad, Karlis Thompson nobanoja manu biedru. Es iegaju foruma, un ieraudziju, ka ielika apelaciju, un tad, sakas. Abi dirsās, utt. Bet es apskatijos leni leni to video, un luk ko atradu! http://prntscr.com/cwtlp6 šini te ss viss redzams, ka ta lode lidoja tiesi pa visu! nakosaja ss bija cita vieta iesauts, un ja, karli, ja nemaki saut, nenozime, ka vajag citus banot, un palasot tavus pieteikumus, man ienaca galva viens jautajums, tev 10 gadiņi? Ka var galvenais administrātors ta runāt? Pis taisni, utt. Laikam kaut kas melo. Es, pat savos 14 gados neesmu tads, bet turpinam, tad es paradisu otras lodes momentu. Tu ari labi redzet var, ka lode lido citā trajektorija. Nebija nekada AIM. lūk! http://prntscr.com/cwtnb2 , un paradisu ss, kuru pats sataisiju. http://prntscr.com/cwtnqb . Ja liksiet WP, apskaidrojiet, kapec es, budams vaditājs nevaru aizstāvet savus biedrus. Paldies ka ieklausijāties.
  19. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Owen Brody 2. Administrātora niks spēlē : Zigis Asmens 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Man vajadzeja sēdēt 30 min, bet sežu 120 min, un nepaspeju sataisit boksa turniru, pieradijumi, ka vajag 30 min sedet 4. Apraksts par situāciju : Karoč, es atzistos, es iesledzu sampu, un gaju skatities Supernatural pa televizoru, tad ieraugu, piegajot pie datora, ka admin on, es pats pierakstu, ka man riffineiks foruma pierakstija, ka jasež cietuma 30 min par CS. Es pierakstu, atgaju atkal no kompa, atnaku atpakal pec 40 min, un skatos, zigis uz 120min ielika par pg naudu. KADU NA*UJ PG NAUDU? ES PAT PIE KOMPA NEBIJU, TU NEDAAUGUDZIS PUIS.
  20. Pagaidi, es nevaru iebraukt? Ar mehāniķa mašīnu var, bet ar fūri nevar?
  21. Labi, vecīt, piedod, bet JaydenMAD vispirms rakstija, ka viņš ir Dixon family galva, es pateicu, ka paņemšu Nixon dixon vietā, bet tad viņš momentāli editoja postu no Dixon uz Nixon.
×
×
  • Create New...