• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

prozhektors

Veterāns
  • Posts

    739
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by prozhektors

  1. 1. Tavs niks spēlē : Ricke_Howard
    2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://www.samp.lv/index.php?/topic/109061-bans-ri%C4%8Dards-bl%C5%ABment%C4%81ls/&do=findComment&comment=859234
    4. Apraksts par situāciju : Ričards uzmeta banu par DB. Owens apelācijā saka, ka patiess bans. Kādas muļķības? Es vēl postā iemetu video, kur īstajā dzīvē cilvēks tā dara. Lūdzu paskaties uz to no rl skatapunkta un tad tu sapratīsi!

  2. Neparto ir stāsts, gribu redzēt video , kur viņi ar rp tam sagatavojas, blya, viņi mūs aplaupa, mēs viņus atpazītu un nodotu mentiem. CS ir viņiem , met arī viņus jail. Un vēl par to stāvošo DB, tas jau arī nebija vaine?

     

     

    + viņi mani nedrīkst aplaupīt, man ir 4lvl, pārkāpj noteikumus, bet Tev jau vienalga.

    Līdz ko viņi nelaupa tavas mantiskās lietas , naudu/mašīnu u.c roleplay drīkst notikt.

  3. Ok, sākšu ar vienkāršu paskaidrojumu, editā arī būs video. Tātad, bariņš bruņotu džeku piebrauc pie jums, jūs esat tikkai divi busiņā. Jums liek izkāpt, protams, normāla laupīšana, a jūs abi sākāt ooc bullshitu dzīt, ka viņiem nav maskas, ka CS pie N-Times. Ņehuja, to arī var saukt par RP voidošanu. Šajā serverī nav atļauts RPot bezbailīgus cilvēkus, kam nav bail no nāves, jo savādāk tā darītu visi. Tobias vnk pateica "šauj nost". Nu nē, jums bija jāRPo bailes. Gaidat vid.

  4. Kāda starpība cik ilgi tu spēlē? Kāda starpība vai tevi ir viņi metušu jailā par to vai nav? Roleplay ir roleplay, ja šos 2 gadus tevi nav bāzuši cietumā, tad tagad bāzīs. Nav obligāti pat noteikumam jābūt, tas ir pašsaprotami. Dzīvē nevar vienkārši uztaisīties un rokā uzrasties ierocis.

×
×
  • Create New...