• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cilvēks.

Lietotājs+
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

About Cilvēks.

  • Birthday 02/16/1918

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Nekādas
  • InGame
    Enrique_Cardillio

Recent Profile Visitors

3,821 profile views

Cilvēks.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

141

Reputation

  1. Tiekamies atkal pēc 3.mēnešiem,diemžēl,paldies visiem kuri palīdzēja un atbalstīja Policistus,ka arī paldies visiem kuri bija kopā ar mani,darbs sauc diemžēl - http://www.samp.lv/index.php?/topic/103739-kārtības-policija-sasd-paliek-bez-priekšnieka-palīga/&do=findComment&comment=824127

  2. Nu ko draugi pienācis laiks.......

    1. Show previous comments  6 more
    2. Cilvēks.

      Cilvēks.

      Kas teica ka es prom,es vienkārši saku pienācis laiks....

    3. kortess

      kortess

      lololo triggered

    4. Delakruze
  3. 1.Serverī tajā brīdī neviena ārsta nebija on. 2.Man GTA crash,pēc tā kā šitie divi āksti aizbrauca. 3.Kad ienācu on par tevi neviens neko neteica,varēji man kaut kādu ziņu padot,kā to darīji agrāk,kad rpojām. 4.Parādi SS kur tevi kāds būtu pametis,jo es neredzu pierādījumus,ka tu paliktu viens un tevi neviens neārstētu,pēdēja ss redzēju ka tur vēl mēs 3.bijām. Lūdzu newārnot,jo biju redzams sūdzības bildēs,tāpēc itkā mani arī apsūdz,nezinu. Labojums:Un pa mašīnas jumtiem tā vienkārši nelēkā neviens,tāpēc tev CS.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Enrique_Cardillio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurt_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vienkārši paņēma un nodēmoja,pietam tajā vietā,kur ir aculiecinieki,ka arī mafijas parasti nenošauj policistus atklātās vietās,vismaz rl. DM,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/a/Y2HfO
  5. Bet tāpēc ir jādemo nost :D ? Ja tev bija rp,pierādi ieliec ss,vai "Chatlog"
  6. 1. Kur rp kad tu izvelc ieroci ?QS 2.Kur rp kad noņem drošības siksnu ? PG nonrp.3.Kurš saprātigs atklās uguni uz policijas darbinieku publiskā vietā,pietam pie veikala ? CS 4. Man ir rp un tev ir rp,kad mēs satriecāmies,tas visu ataisno,RL tu sēdētu mašīna un būtu šoka stāvoklī,nevis sāktu šaut pa policistiem. 5.Mix,redzams ka ieliec" /s :D" 6.Kāpēc uzreiz ir jādemo nost?Ja mēs varējam ar to tikt RP ceļa galā. Pēdēja ss parādits,ka es esmu bijis nodēmots un esmu miris,ja nesaprati.
  7. Tu Chatlog redzēji,kur es tev kaut ko teicu,pat ja tu pateiksi ka es tur vnk sarakstīju tad nē miļais,tur ir laiki,ka arī pierādījumi ir ka es tevi dmoju,ir ? Visi var vienkārši dirst kaut ko un apmelot citus,bet jābūt arī faktiem un pierādijumiem,ja.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Enrique_Cardillio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Woltr 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :NonRP ,CS,QS,MIX,DM,PG,pēc tā ka viņam vēl drošības josta nostrādāja viņš vel izlec no mašīnas. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nesaprotu ka tādus nonrperus vispār tūnētavā var ņemt. Protams ka šitā nonrpera dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/a/VwcIk http://imgur.com/a/ZMJeT un te jau nodēmots. http://imgur.com/a/7GGog (Screenshots vai Video) "Chatlog"(Ja vajadzēs pilnu,ielikšu) -
  9. Tāda ir dzīve,neko darīt.Drīz ipašnieks aizlaidīsies ar naudu un paliks jums tikai forums :D Bet ja nopietni,tad domāju ka viņš kā normāls cilvēks kaut kur atpūšas,kaut ko pašlaik dara,domāju ka viņam jūs ar šito serveri esat apnikuši un viņš ir aizgājis patērēt naudiņu,vai arī mēģina kaut ko izdarīt,kurš to lai zin. Domāju ka serveris šajā nedēļa tiešam tiks ieslēgts,ja nē tad vispār netiks ieslēgts,kurš to lai zin.Jums taču ir arī citi serveri uz kuriem var aiziet,piemēram kāds DM freerom serveris. Laiks nestāv uz vietas,laiki mainās un nekas nav mūžīgs,atceraties šo lietu,ja kas.
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu :Nahu* mans profils IG dzēsts ? Tātad ienāku iekša manu ka jāreģistrējas par jaunu,paskaidrojiet kāpēc mans IG profils Michael_Wolfie ir dzēsts ? Man tur bija auto sultan un māja,ka arī visi wep skill bija uz 100%,tagad viss papists. Ka arī LVL bija 8 un tas ir vienkārši... 3. Pierādījumi par problēmu :Bījat redzējuši mani on ar 8 LVL un es tur visu laiku ments biju. (Ja atradīšu kadu ss ielikšu.) Varu IP arī pateikt,kurā tika iets IG.
  11. Tur taču viss paskaidrots tevi fiksēja viņu automašinas reģistrators viss. RL arī menti nosaka cilvēkus caur reģistratoriem un auto nr.
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michaels_Hawkins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Chucky_Makavelli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Erpojām un tad pekšņi mani izmeta no KPD kautkads domes darbinieks. Nonrp uninvite. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Parkapēja vienkarši gribēja attriebties serverim un izdarīja to uz manis. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...