• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ciro

Lietotājs+
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ciro

  1. 1. Tavs niks spēlē : Ciro_Kastel 2. Administrātora niks spēlē : Make_Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/opfrkg 4. Apraksts par situāciju :Nekā jau nebija, vnk norpoju un iemeta uz 1h jailā. Nekas īpaš tajā rp nebija, to dara pus serveris un čot nekā parasti nenotiek, a te bāms jails uz 1h.
  2. Tak viņi visu vakaru tā braukāja un šaudijās. Viņiem pilnīgi pajāt par to banu, uzreiz unban paķers.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vairāki-vid viss redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vid. redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : ACC OFF 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurt_Maxwell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Haxors 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Un to ko tu saki var arī nosaukt par ooc insultu jo tu mixojot mani sauci par idiotu utt
  6. Tātad sāksim ar to ka tu taisji rp avoid kad centos iesēdināt mašīnā. Tad caur ic mixojot sāki kko teikt un sauci par idiot utt. https://failiem.lv/u/uaezzryn Kā tu gribi lai tevi arestēju ja tu rp avoid taisi un ne par ko negribi kāpt mašīnā?
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Morgan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karoč. Par viņņu daudz sūdzējās jo viņs būdams omegas sastāvā apšaudīja policiju, sakarā ar daudzajām sūdzībām par viņu izmetu viņu no org. Un kā vienmēr šis tēlojot kruto džēku katru reizi kā kādu no omegas ierauga bez liekām domām vnk atšauj. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Uninvite 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Karlis_Scandals 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kamēr neviena acc nav tikmēr mierīgi apšauda staciju. Mēģināja arī cbug bet kkā nemāk vel puisīts. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Bob_Shipman Alex_Shipman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Skrēju uz staciju kad piebrauca pie manis un vnk atšāva 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raul_Morisey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vid viss redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex_Shipman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skēju uz staciju no mājas kad šitas sāka maukt virsū man. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex_Johanson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Hz kas notika, vnk uzmauca DB 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralfs_Lapins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karoc sāka šaudīt staciju jo viens gudrītis http://bildites.lv/a/3wg9qmgt#ynnvcff7 sašāva viņam moci. Kad skrēju pakaļ šis iemauca benzīntankā un uzmauca man SK 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. Hmmm tu centies mani nogalināt, kāpēc no manas puses ir dm, ja es aizsargājos?
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marcellus Quaranta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu ko tur teikt. GSG terru noslēpums 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ella_Cheastwood jeb Ella_Cloudwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Piebraucu pie bankas, papildināju mājas kontu, kad jau taisījos braukt prom viņa sāka db jo nepatika licenžu cenas 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  17. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raul_Morisey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu gar staciju kad šis tikko atdzimis novāc cilvēku. Pēc ieraudzītā kāpu no auto ārā ņēmu ieroci un gāju to teroristu vākt nost bet šis nemirstīgs. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Conor_Crawford 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :vnk saka saut stacija ar db 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) SS kurā redzams ka šauj http://bildites.lv/a/zszz27zj#gycypnxb .SS kurā redzams niks http://bildites.lv/a/g4d4w5n7#h45b8cjk
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jamson_Weed 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sapsihojās un līvoja spēli 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Bob_Enry 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vnk logoff aresta laikā 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Aivars_Jaunozols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bija izsaukums ka notiek apšauda kad ierados šitie sāka ar db 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  22. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu visu dienu nelieka mierā un apšāva 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Scandal_Herrera 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu uz staciju kad tas sāka maukt ar minigun 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  24. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ciro_Kastel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carl_Damme 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piebrauca pie stacijas, iekāpa pasažiera vietā un ar db apšāva visus kuri bija tur 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...