• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kennedyzz

OldSchool
  • Posts

    1,125
  • Joined

  • Last visited

Social Info

6 Followers

About Kennedyzz

  • Birthday 07/23/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Steven_Kennedy

Contact Methods

  • Discord
    Kennedyzz#3419

Recent Profile Visitors

4,760 profile views

Kennedyzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. Savu vainu galīgi noliedzu , nepietiekoši pieradijumu par mani .. tas vareja būt cits Kennedy''s . TC .
  2. 1. Pēdējā laikā čiksti par daudz . 2. Kaņešno. 3. Un tu domā ka es zinot tādu čikstuli kā tevi , teleportetos uz rampas ?? Kāds man no tā labums ? Lai novāktu tevi ? tv prosta tur kkas pišas , es labi atceros ka es prost uzkāpu uz rampas un nahrenizej tevi . ps. Vairak uz tavu čikstēšan neatbildēš , lai skatās acc. Bučazzz
  3. 1. Beidz čikstēt par katru sīkumu 2. Salabo sev internetu or huizin ko. 3. Tu tak redzēji kā mēs ar DB iemaucam zonā , vel pats šāvi pa mums , izkāpu no mahas un uzkāpu augšā pa rampu , tu liec sudzības pat kartīgi neapskatot visu , ka tik pasūdzēties. Tavā ekrāna moš neradīja ka es kāpju augšā , bet esz kā uzkāpu augšā tu tur kā stabs stāvēji , pat nekustējies , tāpēc i nomiri.
  4. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicholas_Coltrane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēžu ls benzīntankā , pildos šis ietriecas ar mocīti un sāk šaut , tad es paķeru Tom Heal , maucaām uz viņa hood , tad šis pēkšņi tunelī braucot uz sf nošauj Tom , braucu prom no viņa un šis braucot garām prosta uzmeta nonRP rokudzelžus , pēc kā pats ieripoja ūdenī . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Col Traņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/pj292a
  5. Pašā sākumā varēji arī uzņemt screenus , kā viņš ar policistu mēģina tevi pārbaudīt . kā arī kur tu redzi ka es ar Ediju pa tevi šautu ? m ?
  6. Viņš cik sapratu taisija RP situaciju , tu atteicies un azibēgi prom , tad viņš iekāpa mašīnā ( pie manis un Edija ) Pēc kā lika dzīties tev pakaļ . Tad iebraucām stacijā un parādijies tu , pēc kā čalis ar RP izliecās pa logu un sāka pa tevi šaut. Tad jums abiem bija vārdu apmaiņa , pēc kā tu uztaisiji ooc insultu , vajag vairāk screenus mest .
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Square Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvēju stacijā un tad šis vienkārši DB no moča sāka Dmot 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://prnt.sc/p7wlcn
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Steven Kenney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Cordinelli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iebraucu stacijā , pieskrien klāt ubags un srazu visas licences atņem , vot umņiks. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://prnt.sc/p7bi2t
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par Servera Spēlētājiem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [spēlētāja niks] 1. Tavs niks spēlē : Steve Manson 2. Pārkāpēja niks spēlē : Niks Saunders 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/b6livs 4. Apraksts par situāciju : Stāvēju stacījā , tad atbrauc viņš un ar MIX palīdzību prasa ieroci , tad es pateicu lai nemixo un šis uzstaisa OOC Insult. ;)
  10. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Var redzēt 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Captain Jack 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāk dirst man virsū ka esmu nozadzis viņam foruma nick un ar amukiem vārdiņiem runā. 4. Pierādījumi :http://prnt.sc/b5n89p (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  11. Nē, bet tur jau tas prikols, es nebiju kādu laiku ON gājis ( SAMP pisājās, un svētki ) bet es ieju Ig skatos JAU sēžu jailā!!
  12. Tātad sūdzēšos par serveri, In game man niks ir Jimbo Hart, es nebiju gājis serverī kādu laiciņu , un tagat ieju serveri skatos sēžu Jailā uz 13400 lkm bija sekundēm, rakstu adminiem par ko neviens nezin, saku lai unjailo neviens neatbild, kas tas ir par ko es jailā?
  13. Kad būs SMS shop?:)

    1. Kennedyzz

      Kennedyzz

      Aaa ja pamaniju paldies :)

×
×
  • Create New...