• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Gabbi*

Miss
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Social Info

5 Followers

About Gabbi*

  • Birthday June 12

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Gabrielle_Rousley

Contact Methods

  • Discord
    dc- gabbi1206

Recent Profile Visitors

8,038 profile views

Gabbi*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

342

Reputation

  1. par kādām 10 dienām iet runa?? nebiju on es tīri no svētdienas līdz nākošai svētdienai, šo pirmdien jau biju on, bet bija pazudusi māja un adminu arī nebija on, tāpēc izgāju off, bet vakar visu vakaru biju on, līdz plkst. 23:00., bet pirms tam katru dienu biju on.
  2. 1. Tavs niks spēlē : Gabriela_Bells 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/images/hn6a6ecc/71884/original.png 4. Apraksts par situāciju : uzlika man 2.wp par neaktivitāti, okej, to es sapratu par ko man tas ir, bet uzreiz pēc 2wp ieeju serverī un uzreiz uzliek 3wp un banu ar nesaprotamu nosaukumu, par ko tas ir?
  3. pirmkārt, tu ietriecies manī, jo brauci pa otru ceļa pusi, otrkārt, ja tu brauci pa pretējo joslu, tu pārkāpi csn.
  4. tu taču saproti, ka tas nemaina faktu, ka esi kaut ko pārkāpis? mēģinot aplaupīt ir jāpielieto rp, nevis ar QS jāizvelk ierocis un bez nekādām RP pazīmēm jāsāk šaut pa mašīnu, pēc kā nošaut arī personu. p.s- parādi man kaut vienu vietu, kur tu būtu pielietojis RP.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gabriela Bells 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Han Wivendi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM+ CS+ CarDM. (Ieliku sludinājumu, ka tirgoju licences, saņēmu nesmuku zvanu, vēlāk piebraucu pie savas mājas, vīrietis sāk runāt ļoti skaistiem un inteleģentiem vārdiem, pēc kā sašāva manu auto un vēlāk arī mani) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Apsūdzētā. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video): 1) http://bildites.lv/images/9ck48vvc/59929/thumbnail.png 2) http://bildites.lv/images/cv5ckey2/59930/thumbnail.png 3) http://bildites.lv/images/8hejqfyk/59931/thumbnail.png 4) http://bildites.lv/images/wgkwhyga/59931/thumbnail.png
  6. bet tagad,lūdzu,iemet video,kur tas ir redzams,jo stacijā es nostāvēju aptuveni piecas minūtes un motoru iedarbināju vienreiz..
  7. 1. Tavs niks spēlē :Gabriela Bells 2. Administrātora niks spēlē : Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/hi38wdxpqnbct2n19kq.png 4. Apraksts par situāciju : šitā situācija tiešām bija ļoti awkward,jo es stāvu stacijā,pēkšņi izdomāju aizbraukt uz apģērbu veikalu,bet,tad mani iemet jail'ā par PG...vnk WUT??
  8. kāds var ieteikt kādu mājaslapu vai ko tādu,kur var dabūt renderus priekš photoshop?

  9. tātad pēc Amaru palīdzības lūdzu jums ko tādu- uzdāviniet E36 behu, ar RocketBunny bodykitu, 2.8t double vanos no E46, pilno bloķi, palielinātu stūres leņķi, taisno izplūdi, hidraulisko rucīti, drošības karkasu un daudz riepu komplektus? (lai varētu kādu lieku arī nosvilināt)

    1. Show previous comments  1 more
    2. Amaru Blatnijs
    3. DžekijsR

      DžekijsR

      Damm, pa glauno :D

    4. Okonors

      Okonors

      Man ir žurka . 2.5 motors. Tikai vizuālais sapists. :D Pa laukiem var labi maukt.

  10. Sirsnīgus un mīlestības pilnus svētkus arī no manis!<333

    1. Gabbi*

      Gabbi*

      @-Artūrs nedzeru.;D

    2. Narkomāns Rocky

      Narkomāns Rocky

      Aha , tev arī :) @vikishhja

    3. Gabbi*

      Gabbi*

      @Hujdonis Dmitrijs tas neskaitās.;D

  11. Sampiņam dzimpux.:D <3214432123 :D

×
×
  • Create New...