• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Shipmans

OldSchool
  • Posts

    782
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Shipmans last won the day on October 20 2019

Shipmans had the most liked content!

Social Info

About Shipmans

  • Birthday 02/04/1919

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Futbols! ;)
  • InGame
    Nu es nezinu.

Contact Methods

  • Discord
    Ievadi savu skype niku!

Recent Profile Visitors

9,208 profile views

Shipmans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

872

Reputation

  1. Tur es nešāvu, tur notika fast change un iekapa cits biedrs un es tevi no malas nobēru un man tavs screens galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi,galigi, NAV VAJADZIGS
  2. tas jau nebija ar DB wtf? , tev pašam par adminu maldināšanu 2d. bans. un par Dmg ari 365 ,jo dzive tu neredzesi kurš tevi nošauj un kurš nē un cik hp norauj utt.
  3. Tur kur man DB bija ,tur nebija ne pa vienu domāts šaut, es tur uzšāvu pa sienu, drizak pa to pauguru un kā profesionālis esi nofilmējis tikai to daļu ,kur viņam redz hp uz beigam ,bet vinam bija tur maz hp un es viņam ne reizi neiešāvu. Un kapec tu speciāli nac uz bg hoodu un kko filmē? nav bišku pašam Cs?
  4. Bez jebkadiem bridinajumiem bez kā jus izmetat? Kā es to varēju zināt,ka jūs metat ārā vai ko? parasti tiek brīdināts ,ka metis kādu no spēlētājiem ārā ,šoreiz neko tādu es nemaniju.
  5. 1.Jusu spēles vārds un uzvārds - Shipamans 2.Kad saņēmat banu (g.,m.,d.) - Sodien 3.Jusu IP adrese - ka kuro reizi 4.Paskaidrojums, ko jūs darijāt pirms bana saņemšanas - Mani iemeta jaila par qs , nenostradaja rp, a ne , negaja radar , kkas saluzis un tad es biju cietums un bobs ari un vins ari . tad cietuma peksni bobam kkas notika un vins nebija lspd ,domaju ka kkads bugs ar kadu no update ,jo radars ari negaja es vinu inviteju atpakal dva raz un man iedeva 2 wp , ideals gajiens lai papistu lideri no administracisiisis puses. 5.Screens ar banu (F8) - https://prnt.sc/pcjs63
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Shipman 2. Administrātora niks spēlē : Mareks_Lopez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/p49ra5 4. Apraksts par situāciju : Normali RPoju ,lai netaisu MG aizturejam visus,kam ir tads apgerbs,ka vinam ,vins pretojas miliciem un es vinu iemetu jaila uz 4min , ar RP protams, a tas mani iemet uz 1h par to ,ka es RPoju , te jau ta maz serveri kads vsp RPoju ,bet nee, met jaila par to,ka RPo :DDDDDDDDDDDDDDDDd
  7. Garazas mašīnas jau no paša sakuma Kamars pateica, ka nevar tunet.
  8. Tev tas skins paliek virsu, nevar vinu vairak /main māja ielikt, ja tu noperc, tad vins tev ari paliek.
  9. 1. Tavs niks spēlē : Alex_Shipman 2. Administrātora niks spēlē : Mike_Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu : iztiksim, jo tas ir wp, nepaspēju uzņemt ss. 4. Apraksts par situāciju : Liku čalim norpot, lai varu invitet uz mafbizz, visas mafijas un. Bandas iedod vienkārši uzvilkt bikses, jaku vai banānu, cepuri, kaut ko vienu un invite, par to viņiem wp neuzmet, iedevu es, man uzmeta WP.
  10. Wtf? Cik es skatos,liek uzvilkt tikai jaku,bikses,bandanu,tikai vienu apgerbu un invite, un nekas par to nav, bet man kka uzmeti wp,interesanti,interesanti.
  11. 1. Tavs niks spēlē : Alex_Shipman 2. Administrātora niks spēlē : Mike_Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nevajag,jo es nepaspeju uznemt ss. 4. Apraksts par situāciju : iedevu Alexam paneli,lai invite vienu cilveeku un man uzmeta wp.
  12. Tur kur es tev triecos virsu - Es tevi vispār neredzēju,tur netīšām izskrēju tev priekšā ,līdz ar to sanāca tevī ietriekties un šī video turpinājumā,var redzet,kad es piebrauci priekšā Savannai,lai nekur talak nebrauc, un varētu tikt aizsturēts. un tur es uzbraucu netīšām, jo sāki bez iemesla man šaut,pajautāju kāpēc man šauj,ja es tev palīdzu Un jā, Ricky gribēja tev šaut,tiklīdz izšāva ,vinam nocrashoja,to uzreiz pateica,kad ienaca atpakaļ on ((F Čatā))
  13. Ja iet runa par mani, es nesapratu, kurš tur log off, bet es neaizgāju, bet gan iekāpu mašīna, pie tā, kas mani savāca un tikai pēc kādam 20min izgaju ara, lai nebūtu log off, ja nu tu meklē. Un sākšu ar to, ka redzēju, ka ķer to ar Savannu, nolēmu tev palīdzēt, varbūt ne savaldību un tevi ietriecos, bet ja tev ir pilns video tad var redzēt, kur es tam, kas bēga piebraucu priekšā, lai nekur nebeg, un tajā brīdī tu mani saki šaut, aizskrēji aiz krūmiem un turpināji man saut, un pectam pienākot pie manis, prasiji vai vest uz cietumu vai ne, un tas viss tikai tāpēc, ka gribēju tev palīdzēt??? Ok,turpmak zināšu, ka nevajag mentirm palīdzēt, vel pats tikšu jaila, par to ka palīdzu sviests.
  14. Vēlos piebilst, ka arī tieši pie SF stacijas, tajā apkārtnē iebraucot,braucot garām vai kaa arī nocrasho.
×
×
  • Create New...